GinCherry, 09 Rug 2009 - 16:52, parašė:
GinCherry, 09 Rug 2009 - 16:52, parašė:
O kalbant i tema tai turbut ish zinomu zmoniu, su kuriais kaip kazkas rashe, greiciausiai nesutampa biolaukai, tai man labai antipatishka Kurkova, bet gal del to, kad teko pazinti realiai labai panasia ir labai nemiela mergina...Tai va sita jos nuotrauka man kazkaip geriausiai atspindi ja
O kalbant i tema tai turbut ish zinomu zmoniu, su kuriais kaip kazkas rashe, greiciausiai nesutampa biolaukai, tai man labai antipatishka Kurkova, bet gal del to, kad teko pazinti realiai labai panasia ir labai nemiela mergina...Tai va sita jos nuotrauka man kazkaip geriausiai atspindi ja
oho ! cia i Marilyn Manson jau panasi net nezinojau, kad pas Kurkova yra tokiu nuotrauku ...
Skaiva - retas talentas būnant negražiai pateikti save kaip super sekso simbolį.
Zvonkė - vien tas mužikiškas balso tembras purto.
Mia - drama queen. I bet kurią tv laidą kiša savo asmeninį gyvenimą, ir šitaip pas ją viskas išjausta, išgyventa... Reikiamu momentu suvirpins palūpį, suplazdės blakstienom, nuspaus ašarą...
Gelažnikas - oranžinis idegis nebeužmaskuoja sutrūkusių kapiliarų ant nosies po nesibaigiančių vakarėlių. Sekso simbolio etiketė kažkaip nebelimpa, nors niekad per daug ir nelipo...
Naglis Šulija - nosis platesnė už lūpų linija, pilkas žmogutis, ka jis veikia tv?
OLIALIA putytės - ar joms pačioms malonu žiūrėti į tai, kaip jos pateikiamos žiūrovams? Tikiu, kad bent kai kurios iš jų nėra tokios bukos, kad patiktų sau dabartiniame įvaizdyje.
Deivis - susireikšminęs škacas. Alpsta pats nuo savęs ir savo tariamo šmaikštumo ir šaunumo.
Zuikių_dainos, 10 Rug 2009 - 13:24, parašė:
Zuikių_dainos, 10 Rug 2009 - 13:24, parašė: o man nėra nieko baisiau už Vytautą Rumšą jaunesnįjį. Kaip kraupiai jis tas visokias laidas, koncertukus veda, o kai jau bando pajuokaut Žiaurus jis man toks...
o man priešingai, kažkuo patraukia
Zuikių_dainos, 10 Rug 2009 - 13:24, parašė:
Zuikių_dainos, 10 Rug 2009 - 13:24, parašė: o man nėra nieko baisiau už Vytautą Rumšą jaunesnįjį. Kaip kraupiai jis tas visokias laidas, koncertukus veda, o kai jau bando pajuokaut Žiaurus jis man toks...
Man ne tai nepatinka. Man jo povyza nepatinka "Nu koks aš fainas, nu žiūrėkit į mane ir kriskit man po kojom". Mačiau jį vienąkart valdiškoj institucijoj, tai išsidrėbė kėdėj, plaukus kedena ir dairosi, ar visi/visos atkreipė dėmesį, kad "žvaigždė" čia. Tada tas grožis taip ir nublanksta...
Mešqtė, 10 Rug 2009 - 13:12, parašė:
Mešqtė, 10 Rug 2009 - 13:12, parašė: visada perjungiu tv kanala,kai ekrane pamatau Rosita Civilyte net purto ji mane !! ta jos kalbesena,lupu sudejimas ir tampymasis...aaaa negaliu zet i ta bobelka !
sita ir man nepatinka, rodos nieko blogo nepadarius, bet jau labai slyksti moteriske
linamog, 10 Rug 2009 - 12:47, parašė:
linamog, 10 Rug 2009 - 12:47, parašė: Nepatinka Riaubiškių pora - susireikšminę iki negalėjimo.
Skaiva - retas talentas būnant negražiai pateikti save kaip super sekso simbolį.
Mia - drama queen. I bet kurią tv laidą kiša savo asmeninį gyvenimą, ir šitaip pas ją viskas išjausta, išgyventa... Reikiamu momentu suvirpins palūpį, suplazdės blakstienom, nuspaus ašarą...
Gelažnikas - oranžinis idegis nebeužmaskuoja sutrūkusių kapiliarų ant nosies po nesibaigiančių vakarėlių. Sekso simbolio etiketė kažkaip nebelimpa, nors niekad per daug ir nelipo...
Naglis Šulija - nosis platesnė už lūpų linija, pilkas žmogutis, ka jis veikia tv?
OLIALIA putytės - ar joms pačioms malonu žiūrėti į tai, kaip jos pateikiamos žiūrovams? Tikiu, kad bent kai kurios iš jų nėra tokios bukos, kad patiktų sau dabartiniame įvaizdyje.
Deivis - susireikšminęs škacas. Alpsta pats nuo savęs ir savo tariamo šmaikštumo ir šaunumo.
Jo man jie visi nepatinka irgi ir ta Civylyte fui ir dar ju yra bet kaip nebendrauju tik per tv paziuriu tai nepamenu visu
leblon, 10 Rug 2009 - 20:53, parašė:
leblon, 10 Rug 2009 - 20:53, parašė: man nepatinka Mia
jau sakiausi cia apie ja, bet dar karta pridesiu.. Nu, nepatinka man jos veidmainiskumas, dirbtinumas, kazkoks aukos sindromas ir viskas. Kazkodel atrodo, kad ji gyvenime kitokia negu, kad save pateikia per tv.