Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

nepatrauklesnio negu Antanas Bosas tikriausiai nemaciusi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 08 08, 19:11)
nepatrauklesnio negu Antanas Bosas tikriausiai nemaciusi
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sis veikejas yra tooooks juokingas!
Atsakyti
QUOTE(Avetra @ 2009 08 08, 19:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sis veikejas yra tooooks juokingas!

man i katina leopolda panasus lotuliukas.gif gerulis toks tskant lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai antipatiskos jurgita jurkute ir asta valentaite - pinkeviciene rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 08 08, 08:51)
Perskaiciusi zazunos posta pagalvojau ta pati ka Bittersweet biggrin.gif  Ka tik vyko arsios diskusijos del "sabloniniu peroksidiniu lieknejimui skirtu tableciu suformuotu liemeniu", o sast - "kokia baisi princese" biggrin.gif
Jei ne kuda, tai jau baisi? Yra zymiai slyksciau matyti suaugusia moteri degtuko kojomis, negu zavinga apvalute rolleyes.gif

Aisku,skonio reikalas,bet man graziau suaugusi liekna moteris,nei suaugusi apvalute moteris:) o zavingos gali buti abejos..
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 08 07, 10:26)
6. Agne Jagelaviciute

Nepatinka ir man, kazkokia issisokus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2009 08 07, 12:17)
Egle Jackaite, verslininke Inga Krukauskiene doh.gif

drinks_cheers.gif
Ta Krukauskiene isvis nusisneka visur doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pliushine @ 2009 08 07, 18:25)
antipatiskos man Skaiva, Karaliunaite, Sapkaite. Na negaliu paaiskinti kodel, tiesiog nemielos personos nors tu ka  doh.gif  Taip pat A.Klivecka ar Klevecka (berods takia pavarde  g.gif  "samokslo teorija" veda)

Sios man irgi nepatinka ax.gif o Klivecka man labai fainas biggrin.gif
Atsakyti
Vat kas man labiausiai nepatinka, tai R. Ščiogolevaitė schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Petruskevicius (islindes is kazkokio kiauto), sabutyte ( uzpakali parode ir seksualiausia tapo ), ta swarowski (kuriai nuostabi jos sypsena,jei nesisypsotu taip dirbtinai gal ir nieko), Gelaznikas (nu nemielas veidelis), olialia ( tai nusidazom visos baltai galva, trumpa suknia ir mes sexy girls tampam), Deivis (nu negaliu ziuret i ji, ypac, su ta drauge, kuri puse metro aukstesne uz ji) ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika! @ 2009 08 08, 21:59)
Petruskevicius  (islindes is kazkokio kiauto), sabutyte ( uzpakali parode ir seksualiausia tapo ), ta swarowski (kuriai nuostabi jos sypsena,jei nesisypsotu taip dirbtinai gal ir nieko), Gelaznikas (nu nemielas veidelis), olialia ( tai nusidazom visos baltai galva, trumpa suknia ir mes sexy girls tampam), Deivis (nu negaliu ziuret i ji, ypac, su ta drauge, kuri puse metro aukstesne uz ji) ir t.t.  smile.gif

lovoj visi lygus tongue.gif tongue.gif dar pradekim gyvenimo partnerius pagal ugi rinktis, lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti

man Beatrices labai grazi figura, labai grazios proporcijos, pavydetino lieknumo liemuo ir pilvuko nera smile.gif

O kalbant i tema tai turbut ish zinomu zmoniu, su kuriais kaip kazkas rashe, greiciausiai nesutampa biolaukai, tai man labai antipatishka Kurkova, bet gal del to, kad teko pazinti realiai labai panasia ir labai nemiela mergina...Tai va sita jos nuotrauka man kazkaip geriausiai atspindi ja blush-anim-cl.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 08 08, 21:37)
Vat kas man labiausiai nepatinka, tai R. Ščiogolevaitė schmoll.gif

user posted image

man ji irgi nelabai g.gif kiek paziuriu per tv, paklausau kaip kalba..na nepriimtina ji man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika! @ 2009 08 08, 22:59)
olialia ( tai nusidazom visos baltai galva, trumpa suknia ir mes sexy girls tampam),

Pritariu thumbup.gif jau tokios kvailos jos man atrodo... schmoll.gif bloga daros nuo visu olialia, zvonkiu, miju, seskiu ir t.t nematau jose nieko tokio del ko reiketu tiek garbint...kalbu apie televizija zurnalu virselius ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vaiva: 09 rugpjūčio 2009 - 22:36