nepatrauklesnio negu Antanas Bosas tikriausiai nemaciusi
QUOTE(cafe del mar @ 2009 08 08, 19:11)
sis veikejas yra tooooks juokingas!
QUOTE(Avetra @ 2009 08 08, 19:50)
man i katina leopolda panasus gerulis toks tskant
man labai antipatiskos jurgita jurkute ir asta valentaite - pinkeviciene
QUOTE(Hottea @ 2009 08 08, 08:51)
Perskaiciusi zazunos posta pagalvojau ta pati ka Bittersweet Ka tik vyko arsios diskusijos del "sabloniniu peroksidiniu lieknejimui skirtu tableciu suformuotu liemeniu", o sast - "kokia baisi princese"
Jei ne kuda, tai jau baisi? Yra zymiai slyksciau matyti suaugusia moteri degtuko kojomis, negu zavinga apvalute
Jei ne kuda, tai jau baisi? Yra zymiai slyksciau matyti suaugusia moteri degtuko kojomis, negu zavinga apvalute
Aisku,skonio reikalas,bet man graziau suaugusi liekna moteris,nei suaugusi apvalute moteris:) o zavingos gali buti abejos..
QUOTE(lauryna @ 2009 08 07, 10:26)
6. Agne Jagelaviciute
Nepatinka ir man, kazkokia issisokus
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2009 08 07, 12:17)
Egle Jackaite, verslininke Inga Krukauskiene
Ta Krukauskiene isvis nusisneka visur
Papildyta:
QUOTE(pliushine @ 2009 08 07, 18:25)
antipatiskos man Skaiva, Karaliunaite, Sapkaite. Na negaliu paaiskinti kodel, tiesiog nemielos personos nors tu ka Taip pat A.Klivecka ar Klevecka (berods takia pavarde "samokslo teorija" veda)
Sios man irgi nepatinka o Klivecka man labai fainas
Vat kas man labiausiai nepatinka, tai R. Ščiogolevaitė
Petruskevicius (islindes is kazkokio kiauto), sabutyte ( uzpakali parode ir seksualiausia tapo ), ta swarowski (kuriai nuostabi jos sypsena,jei nesisypsotu taip dirbtinai gal ir nieko), Gelaznikas (nu nemielas veidelis), olialia ( tai nusidazom visos baltai galva, trumpa suknia ir mes sexy girls tampam), Deivis (nu negaliu ziuret i ji, ypac, su ta drauge, kuri puse metro aukstesne uz ji) ir t.t.
QUOTE(Erika! @ 2009 08 08, 21:59)
Petruskevicius (islindes is kazkokio kiauto), sabutyte ( uzpakali parode ir seksualiausia tapo ), ta swarowski (kuriai nuostabi jos sypsena,jei nesisypsotu taip dirbtinai gal ir nieko), Gelaznikas (nu nemielas veidelis), olialia ( tai nusidazom visos baltai galva, trumpa suknia ir mes sexy girls tampam), Deivis (nu negaliu ziuret i ji, ypac, su ta drauge, kuri puse metro aukstesne uz ji) ir t.t.
lovoj visi lygus dar pradekim gyvenimo partnerius pagal ugi rinktis,
man Beatrices labai grazi figura, labai grazios proporcijos, pavydetino lieknumo liemuo ir pilvuko nera
O kalbant i tema tai turbut ish zinomu zmoniu, su kuriais kaip kazkas rashe, greiciausiai nesutampa biolaukai, tai man labai antipatishka Kurkova, bet gal del to, kad teko pazinti realiai labai panasia ir labai nemiela mergina...Tai va sita jos nuotrauka man kazkaip geriausiai atspindi ja
QUOTE(cindy @ 2009 08 08, 21:37)
man ji irgi nelabai kiek paziuriu per tv, paklausau kaip kalba..na nepriimtina ji man
QUOTE(Erika! @ 2009 08 08, 22:59)
olialia ( tai nusidazom visos baltai galva, trumpa suknia ir mes sexy girls tampam),
Pritariu jau tokios kvailos jos man atrodo... bloga daros nuo visu olialia, zvonkiu, miju, seskiu ir t.t nematau jose nieko tokio del ko reiketu tiek garbint...kalbu apie televizija zurnalu virselius ir t.t