Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 17:20)
Taip, neesu viena iš Olialia mergaičių. Ir šiaip nematau ko čia kivirčytis, aš tik savo nuomonę pasakiau, o visos užsipuolėt ir la la la  verysad.gif  rolleyes.gif  gyvenkime draugiškai, tikrai nenorėjau nieko blogo ten pasakyti ..  Ir tikrai neprieštarauju, kad vyrams labiau patinka kuklios ir t.t. Tiesiog paskaičius vieną straipsnį internete pasakiau tokią nuomonę apie vyrus.. tokią kokios nenorėjote išgirsti  bigsmile.gif

Tai truputi paskaitinejot ir nutaret cia mums tai pasakyt lyg koki fakta. Tokiais visokiais straipsniais tiket kvaila. Ir cia niekas nieko nepuola, tiesiog paskaitykit savo pirmaja zinute sioje temoje ir suprasit kodel tokia reakcija.
Nepriestaraujat, kad vyrams kuklios patinka, bet, pagal jus, tokios vyru demesio gi nesulaukia visai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 07, 17:51)
Tai truputi paskaitinejot ir nutaret cia mums tai pasakyt lyg koki fakta. Tokiais visokiais straipsniais tiket kvaila. Ir cia niekas nieko nepuola, tiesiog paskaitykit savo pirmaja zinute sioje temoje ir suprasit kodel tokia reakcija.
Nepriestaraujat, kad vyrams kuklios patinka, bet, pagal jus, tokios vyru demesio gi nesulaukia visai laugh.gif

Neturėjau to omeny, atleiskit jeigu kas įsižeidė. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
antipatiskos man Skaiva, Karaliunaite, Sapkaite. Na negaliu paaiskinti kodel, tiesiog nemielos personos nors tu ka doh.gif Taip pat A.Klivecka ar Klevecka (berods takia pavarde g.gif "samokslo teorija" veda)
Atsakyti
OMG doh.gif cool.gif

ok, griztant prie temos. Juk cia nebutinai apie lietuviskas zvaigzdes, taip?
Nu nemegstu Vikutes baisiausiai. Taip pat Jordan, Rihanos ir josios Browno - del stiliaus(muzikos, apsirengimo, maivymosi ir pasiputimo)
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 08 07, 18:38)
OMG  doh.gif   cool.gif

ok, griztant prie temos. Juk cia nebutinai apie lietuviskas zvaigzdes, taip?
Nu nemegstu Vikutes baisiausiai. Taip pat Jordan, Rihanos ir josios Browno - del stiliaus(muzikos, apsirengimo, maivymosi ir pasiputimo)

Jordan, tai man kaskoks stiliaus nesusipratimas - riuzava motera doh.gif , man rodos jai galetu, tai akiu spalva i rozine pasikeistu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 07 rugpjūčio 2009 - 17:52
QUOTE(zazuna @ 2009 08 07, 19:47)
Jordan, tai man kaskos stiliaus nesusipratimas - riuzava motera  doh.gif , man rodos jai galetu, tai akiu spalva i rozine pasikeistu. biggrin.gif

English Rose kaip sakant wub.gif
Atsakyti
Viena is nedailiausiu man merginu yra princese Beatrice. rolleyes.gif
user posted image
user posted image
As jokiu budu nesitycioju ir nesijuokiu, nes pati esu...na... nekokia..., bet mergina turinti toki statusa, kaip ji, galetu ir labiau savimi pasirupinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 08, 00:10)
Viena is nedailiausiu man merginu yra princese Beatrice. rolleyes.gif
As jokiu budu nesitycioju ir nesijuokiu, nes pati esu...na... nekokia..., bet mergina turinti toki statusa, kaip ji, galetu ir labiau savimi pasirupinti. mirksiukas.gif

baisiai atrodo blink.gif bet tikrai galetu prisiziuret o ypac figura doh.gif
Atsakyti
nu princeses ir ner visos kaip is pasaku lieknos blondines didelem akim, vaikstancios su karunele. ka ji i scena lipa?ar grozio konkurse dalyvauja? kokia yra tokia yra. nesuprantu ka jei reik daryt vien todel, kad princese - riebalus siurbt? plastines darytis?
nera grazuole, bet ne visi ant svieto grazuoliais gimsta, normali mergina, normaliai atrodanti. o paparaciniu slyksciu foto as galiu ir kiekvienos grazuoles rast per kelias sek.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 08 rugpjūčio 2009 - 06:36
As didele antipatija kazkodel jauciu zvonkei.
Atsakyti
Perskaiciusi zazunos posta pagalvojau ta pati ka Bittersweet biggrin.gif Ka tik vyko arsios diskusijos del "sabloniniu peroksidiniu lieknejimui skirtu tableciu suformuotu liemeniu", o sast - "kokia baisi princese" biggrin.gif
Jei ne kuda, tai jau baisi? Yra zymiai slyksciau matyti suaugusia moteri degtuko kojomis, negu zavinga apvalute rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 08 08, 08:51)
Perskaiciusi zazunos posta pagalvojau ta pati ka Bittersweet biggrin.gif  Ka tik vyko arsios diskusijos del "sabloniniu peroksidiniu lieknejimui skirtu tableciu suformuotu liemeniu", o sast - "kokia baisi princese" biggrin.gif
Jei ne kuda, tai jau baisi? Yra zymiai slyksciau matyti suaugusia moteri degtuko kojomis, negu zavinga apvalute rolleyes.gif

Taigi as taip nerasiau. Parasiau, kad ji man nedaili (juk visiems vienodi veido bruozai juk negali patikti mirksiukas.gif ), bet, kad baisi, tai tikrai ne. mirksiukas.gif
Be to, ar as rasiau nors kiek nors apie figura? Jug, kad nuotrauka su maudymosi kostimeliu idejau, tai dar nereiskia, kad smerkiu uz apvalumus - mano nuomone, maudomukas netinkamai pasirinktas ir tiek.
As turejau minty, kad kartais galetu kitaip rengtis.
Ne taip mane merginos supratot. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 08 rugpjūčio 2009 - 18:10