Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

A,va,atsiminiau,Man Benas Gudelis labai antipatiskas,kiek maciau laidu ,kur ji kalbino,tai tooooks pasikelimas,ne i viena klausima normaliai atsakyti negali,kazka isvedzioja,ir nesuprasi,ar cia juokauja,ar isties tokios geros nuomones apie save rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 08 07, 01:58)
Daug vyru zinau, ...Daug seksualesnes tokios kuklesnes, svelnesnes ir su sarmu:

tikra tiesa drinks_cheers.gif mano aplinkos vyrams tas olialia irgi atrodo perspaustas ir nenaturalus reikalas. Manes asmeniskai toks pigus ivaizdis ir saves pateikimas visiskai nezavi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 07 rugpjūčio 2009 - 09:46
Egle Jackaite, verslininke Inga Krukauskiene doh.gif
Atsakyti
teko taip minimaliai bendrauti su zaliene...nenoriu apterst zmogaus, bet jau mandagumo tai reiktu pasimokyt...truputi uzrietus nosi...mazdaug "visi traukites- AS einu " biggrin.gif
ir apskritai mane net purto nuo PAMAIVU... doh.gif ziauru tikrai...kad ir koks tada tas zmogus grazus butu bet jei jau maivosi, tada amen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 01:10)
Ne  biggrin.gif  tiesiog idomi butu jusu reakcija, jei kokiam forume rastumet tokioj temelej savo foto ir varda / pavarde  schmoll.gif  Ir kad "olialia panos" tupinėja tik aplink turtingus vyrus, yra kvailos ir t.t. yra tik MITAS. Ir sakot net vyrai sako kad jiems jos pigios ir nepatinka, bet kiekvienas pripažįsta, kad vistiek nieko prieš būtų su tokia permiegot (arba bentjau spane) . tokie jau tie vyrai, kad ir kokie santūrus atrodytų ..

Tegul dziaugiasi, nes atskirai ju foto ir pavardziu cia niekas neraso. Pasirenka but ale izymios, tai turi susitaikyt, kad sitaip bus. Jau ant tiek visos vienodos, kad uztenka apibendrinimo tik zodziu Olialia. Tai tokie ir vyrai jusu aplinkoj. Ir norejimas permiegot su mergina, tikrai nereiskia, kad jis jai simpatizuoja. Nieko sau pavydetinas pasiekimas but kazkokia vyru gaslia fantazija. Del kvailumo, mitas ne mitas, bet jos save taip pateikia ir nieko protingo apie jas cia nebeprigalvosi.
O jus tikrai ne Olialia mergaite? biggrin.gif nes taip arsiai ginate tik jas, nors kalbama cia ir apie daugiau "zvaigzdziu".
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 07, 13:36)
Tegul dziaugiasi, nes atskirai ju foto ir pavardziu cia niekas neraso. Pasirenka but ale izymios, tai turi susitaikyt, kad sitaip bus. Jau ant tiek visos vienodos, kad uztenka apibendrinimo tik zodziu Olialia. Tai tokie ir vyrai jusu aplinkoj. Ir norejimas permiegot su mergina, tikrai nereiskia, kad jis jai simpatizuoja. Nieko sau pavydetinas pasiekimas but kazkokia vyru gaslia fantazija. Del kvailumo, mitas ne mitas, bet jos save taip pateikia ir nieko protingo apie jas cia nebeprigalvosi.
O jus tikrai ne Olialia mergaite? biggrin.gif nes taip arsiai ginate tik jas, nors kalbama cia ir apie daugiau "zvaigzdziu".

Ne, aš ne olialia mergaitė. Ir ginu ne vien jas, o visus .. Kiekvienas yra idividualybė ir pats pasirenka kokiu būti. Sakot patys pasirinko kelią būti garsiais ir t.t., bet jie irgi nori gyventi normalų gyvenimą, ir svarbiausia visi ko nors nemėgsta nes susidaro kokį kvailą vaizdą, ar nuomonę apie žmogų visiškai jo nepažinodami ir reiškiasi tokiose temose .. Žinoma, nesakau kad čia nieks nieko nepažįsta, bet aš šneku aplamai. vat .. pačios ponios galvokit kaip jaustutėmes kitų vietoje.
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 17:09)
Ne, aš ne olialia mergaitė. Ir ginu ne vien jas, o visus .. Kiekvienas yra idividualybė ir pats pasirenka kokiu būti. Sakot patys pasirinko kelią būti garsiais ir t.t., bet jie irgi nori gyventi normalų gyvenimą, ir svarbiausia visi ko nors nemėgsta nes susidaro kokį kvailą vaizdą, ar nuomonę apie žmogų visiškai jo nepažinodami ir reiškiasi tokiose temose .. Žinoma, nesakau kad čia nieks nieko nepažįsta, bet aš šneku aplamai. vat .. pačios ponios galvokit kaip jaustutėmes kitų vietoje.

Apie jus sioje temoje nesnekama, tad nematau ko cia taip putotis.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 07, 17:12)
Apie jus sioje temoje nesnekama, tad nematau ko cia taip putotis.

Ir iš kur Jūs tai žinot?
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 17:15)
Ir iš kur Jūs tai žinot?

Zinau ka? Juk pati tiek kartu prisiekinejot, kad nesat viena is ju.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 07, 17:18)
Zinau ka? Juk pati tiek kartu prisiekinejot, kad nesat viena is ju.

Taip, neesu viena iš Olialia mergaičių. Ir šiaip nematau ko čia kivirčytis, aš tik savo nuomonę pasakiau, o visos užsipuolėt ir la la la verysad.gif rolleyes.gif gyvenkime draugiškai, tikrai nenorėjau nieko blogo ten pasakyti .. Ir tikrai neprieštarauju, kad vyrams labiau patinka kuklios ir t.t. Tiesiog paskaičius vieną straipsnį internete pasakiau tokią nuomonę apie vyrus.. tokią kokios nenorėjote išgirsti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaleduManiake: 07 rugpjūčio 2009 - 16:22
o man buna taip kad nesutampa kaskoke biolaukai ar kas.... atrodo nieko blogo zmogus nepadare tau o jauti jam antipatija kaskokia net nesuprantu kodel g.gif tai liecia ir pazistamus zmones ir seip is ekrano... man tarkim antipatija kelia Skaiva nu negaliu ziureti i ja perjungiu kanala visada...
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 17:09)

Puikiai, man sveika kritika priimtina... ir kritikuoja... tik aisku ne siame skyrelyje (nesu zinomas asmuo), bet blogumo tame nematau...
Bet kaskaip man nuojauta krebzda, kad jus pati esate sviesiu plauku... ax.gif
Nieko asmeniska... blush2.gif
Atsakyti