Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

Ne biggrin.gif tiesiog idomi butu jusu reakcija, jei kokiam forume rastumet tokioj temelej savo foto ir varda / pavarde schmoll.gif Ir kad "olialia panos" tupinėja tik aplink turtingus vyrus, yra kvailos ir t.t. yra tik MITAS. Ir sakot net vyrai sako kad jiems jos pigios ir nepatinka, bet kiekvienas pripažįsta, kad vistiek nieko prieš būtų su tokia permiegot (arba bentjau spane) . tokie jau tie vyrai, kad ir kokie santūrus atrodytų ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaleduManiake: 07 rugpjūčio 2009 - 00:11
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 01:10)
Ne  biggrin.gif  tiesiog idomi butu jusu reakcija, jei kokiam forume rastumet tokioj temelej savo foto ir varda / pavarde  schmoll.gif  Ir kad "olialia panos" tupinėja tik aplink turtingus vyrus, yra kvailos ir t.t. yra tik MITAS. Ir sakot net vyrai sako kad jiems jos pigios ir nepatinka, bet kiekvienas pripažįsta, kad vistiek nieko prieš būtų su tokia permiegot (arba bentjau spane) . tokie jau tie vyrai, kad ir kokie santūrus atrodytų ..

Santurus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 07, 01:14)

taip, visomis prasmėmis.
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 01:22)
taip, visomis prasmėmis.

Tai tas santurumas pasireiskia oliailia pupytem... ar kaip cia? lotuliukas.gif
Bet jau cia off topic...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 07 rugpjūčio 2009 - 00:33
QUOTE(zazuna @ 2009 08 07, 01:28)
Tai tas santurumas pasireiskia oliailia pupytem... ar kaip cia? lotuliukas.gif
Bet jau cia off topic...

Ne, ne, ne tai turejau omeny biggrin.gif biggrin.gif nemanau, kad reik del tu merginu cia gincytis.. kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei toliau rutuliojant tema del tu "sviesiaplaukiu ...ninfu...", tai mano asmenine nuomone yra tokia, kad jose nera naturalaus grozio, man jos vulgarios iki paskutinio peroksidinio plauko tamsios sakneles... tiek isvaizda, tiek elgiasiu... blink.gif
Bet niekas cia nesigincija, tik pagrindzia asmenines nuomones. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 07 rugpjūčio 2009 - 00:41
Kaledu Maniake, negi nesuvokiama, kad yra zmoniu su skirtingu skoniu ir kuriems tokio stiliaus panos kaip olialia visiskai nepatinka - nei ju apranga, nei ju peroksidiniai plaukai, nei isversti papai, nei smegenu turis?? Negi jei jau tau ir tarp tau sutiktu zmoniu rato visiems pasirodo, kad jos yra grazios ir labai sexovos, tai reiskia, kad visiems taip turi buti?? Nu ne, negrazios daugeliui, negi nesuprantama?? doh.gif

Nu net paklausiau diedo specialiai ijungus dvejas nuotraukas:vienoje olialia mergaite su savo visais atributais, kita paprastesne panele su naturaliu groziu, o ne nupiestu. Ir nesakiau nieko, be jokios reakcijos paklausiau, kuri jam atrodo grazesne??Spek kuri?Nors atsakyma seniai zinojau, nes pagal save galiu spresti koks tipazas jam patinka.
Daug vyru zinau, kuriems negrazios nei Jeniffer Lopez, Pamela Anderson, Nicole Scherzinger ar kokia Jordan
Daug seksualesnes tokios kuklesnes, svelnesnes ir su sarmu: Isabele Lucas,Jordana Brewster,Nathalie Kelly
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 07 rugpjūčio 2009 - 01:07
QUOTE(DKNight @ 2009 08 07, 01:58)

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 00:10)
Ne  biggrin.gif  tiesiog idomi butu jusu reakcija, jei kokiam forume rastumet tokioj temelej savo foto ir varda / pavarde  schmoll.gif  Ir kad "olialia panos" tupinėja tik aplink turtingus vyrus, yra kvailos ir t.t. yra tik MITAS. Ir sakot net vyrai sako kad jiems jos pigios ir nepatinka, bet kiekvienas pripažįsta, kad vistiek nieko prieš būtų su tokia permiegot (arba bentjau spane) . tokie jau tie vyrai, kad ir kokie santūrus atrodytų ..

kazi ar atsirastu tokiu merginu, kurios noretu kad su jom tik permiegotu? g.gif
nematau kuo cia didziuostis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(DKNight @ 2009 08 07, 00:58)

Nu net paklausiau diedo specialiai ijungus dvejas nuotraukas:vienoje olialia mergaite su savo visais atributais, kita paprastesne panele su naturaliu groziu, o ne nupiestu. Ir nesakiau nieko, be jokios reakcijos paklausiau, kuri jam atrodo grazesne??Spek kuri?Nors atsakyma seniai zinojau, nes pagal save galiu spresti koks tipazas jam patinka.
Daug vyru zinau, kuriems negrazios nei Jeniffer Lopez, Pamela Anderson, Nicole Scherzinger ar kokia Jordan
Daug seksualesnes tokios kuklesnes, svelnesnes ir su sarmu: Isabele Lucas,Jordana Brewster,Nathalie Kelly
user posted imageuser posted image

nieko nuostabaus kad patinka kuklesnes, paprastesnes zavios merginos.
juk su zmgum draugauti reikia, o ne su papais, silknom ir ilgais priaugintais nagais.
kita kalba - permiegoti su tokia. bet nemanau kad merginos turi dziaugtis tuo kad yra reikalinos tik tam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 07 rugpjūčio 2009 - 05:35
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 02:10)

leisk paklausti kiek tu vyru apklausei? gal galetumei pateikti duomenis?
nes kiek as girdejau savo ausim tai mano pazistamiems vyrams jos ne tai, kad kazka, o siaubingos.
o man asmeniskai klaikus ju ivaizdis, klaikus peroksidiniai plaukai, klaiki odos spalva, siaubinga vulgarybe. visa ta olialia uzsukta karusele su renginiai, ledais, kolom yra tiek neskoninga, atsumianti. kaipo reiskinys man tai yra visiskas issigimimas.
nezinau kokio tipo vyrams tokios patinka. furu vairuotojams? skustagalviams su bemsu? tada gal. gal jus tokioj aplinkoj sukates, tai pilnai suprantama tada smile.gif

jei cia apie permiegojima kalba eina nu tai ir su mergaitem is stoties, isbyrejusiais dantim, vyrai miegai.

o rimtai, tamsta ne olialia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 07 rugpjūčio 2009 - 06:07
QUOTE(Bittersweet @ 2009 08 07, 07:05)
leisk paklausti kiek tu vyru apklausei? gal galetumei pateikti duomenis?
nes kiek as girdejau savo ausim tai mano pazistamiems vyrams jos ne tai, kad kazka, o siaubingos.
o man asmeniskai klaikus ju ivaizdis, klaikus peroksidiniai plaukai, klaiki odos spalva, siaubinga vulgarybe. visa ta olialia uzsukta karusele su renginiai, ledais, kolom yra tiek neskoninga, atsumianti. kaipo reiskinys man tai yra visiskas issigimimas.
nezinau kokio tipo vyrams tokios patinka. furu vairuotojams? skustagalviams su bemsu? tada gal. gal jus tokioj aplinkoj sukates, tai pilnai suprantama tada smile.gif

jei cia apie permiegojima kalba eina nu tai ir su mergaitem is stoties, isbyrejusiais dantim, vyrai miegai.

o rimtai, tamsta ne olialia? biggrin.gif

drinks_cheers.gif
na,kiek man teko nuomoniu girdeti,tai ne vieno susizavejimo nebuvo jomis is protingu, ,,normaliu" vyru..Gal tai tik sutapimas:)
Bet kazkodel jomis labai zavisi gezai,banditai visokie ir kt. smile.gif Sitai irgi galbut sutapimas...smile.gif
Atsakyti
Man antipatisku LT asmenybiu sarasas:

1 O lia lia
2. Sapranauskas
3. Genute Zaliene
4. Riaubiskyte su Katinu
5. Inga Jankauskaite
6. Agne Jagelaviciute
7. Mantas Petruskevicius
8. Verslovas ( R. Piekautaites vyras)
9. L. Pimkevicius
Atsakyti