Ne tiesiog idomi butu jusu reakcija, jei kokiam forume rastumet tokioj temelej savo foto ir varda / pavarde Ir kad "olialia panos" tupinėja tik aplink turtingus vyrus, yra kvailos ir t.t. yra tik MITAS. Ir sakot net vyrai sako kad jiems jos pigios ir nepatinka, bet kiekvienas pripažįsta, kad vistiek nieko prieš būtų su tokia permiegot (arba bentjau spane) . tokie jau tie vyrai, kad ir kokie santūrus atrodytų ..
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 01:10)
Ne tiesiog idomi butu jusu reakcija, jei kokiam forume rastumet tokioj temelej savo foto ir varda / pavarde Ir kad "olialia panos" tupinėja tik aplink turtingus vyrus, yra kvailos ir t.t. yra tik MITAS. Ir sakot net vyrai sako kad jiems jos pigios ir nepatinka, bet kiekvienas pripažįsta, kad vistiek nieko prieš būtų su tokia permiegot (arba bentjau spane) . tokie jau tie vyrai, kad ir kokie santūrus atrodytų ..
Santurus?
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 01:22)
taip, visomis prasmėmis.
Tai tas santurumas pasireiskia oliailia pupytem... ar kaip cia?
Bet jau cia off topic...
QUOTE(zazuna @ 2009 08 07, 01:28)
Tai tas santurumas pasireiskia oliailia pupytem... ar kaip cia?
Bet jau cia off topic...
Bet jau cia off topic...
Ne, ne, ne tai turejau omeny nemanau, kad reik del tu merginu cia gincytis.. kiek zmoniu tiek nuomoniu
Jei toliau rutuliojant tema del tu "sviesiaplaukiu ...ninfu...", tai mano asmenine nuomone yra tokia, kad jose nera naturalaus grozio, man jos vulgarios iki paskutinio peroksidinio plauko tamsios sakneles... tiek isvaizda, tiek elgiasiu...
Bet niekas cia nesigincija, tik pagrindzia asmenines nuomones.
Bet niekas cia nesigincija, tik pagrindzia asmenines nuomones.
Kaledu Maniake, negi nesuvokiama, kad yra zmoniu su skirtingu skoniu ir kuriems tokio stiliaus panos kaip olialia visiskai nepatinka - nei ju apranga, nei ju peroksidiniai plaukai, nei isversti papai, nei smegenu turis?? Negi jei jau tau ir tarp tau sutiktu zmoniu rato visiems pasirodo, kad jos yra grazios ir labai sexovos, tai reiskia, kad visiems taip turi buti?? Nu ne, negrazios daugeliui, negi nesuprantama??
Nu net paklausiau diedo specialiai ijungus dvejas nuotraukas:vienoje olialia mergaite su savo visais atributais, kita paprastesne panele su naturaliu groziu, o ne nupiestu. Ir nesakiau nieko, be jokios reakcijos paklausiau, kuri jam atrodo grazesne??Spek kuri?Nors atsakyma seniai zinojau, nes pagal save galiu spresti koks tipazas jam patinka.
Daug vyru zinau, kuriems negrazios nei Jeniffer Lopez, Pamela Anderson, Nicole Scherzinger ar kokia Jordan
Daug seksualesnes tokios kuklesnes, svelnesnes ir su sarmu: Isabele Lucas,Jordana Brewster,Nathalie Kelly
Nu net paklausiau diedo specialiai ijungus dvejas nuotraukas:vienoje olialia mergaite su savo visais atributais, kita paprastesne panele su naturaliu groziu, o ne nupiestu. Ir nesakiau nieko, be jokios reakcijos paklausiau, kuri jam atrodo grazesne??Spek kuri?Nors atsakyma seniai zinojau, nes pagal save galiu spresti koks tipazas jam patinka.
Daug vyru zinau, kuriems negrazios nei Jeniffer Lopez, Pamela Anderson, Nicole Scherzinger ar kokia Jordan
Daug seksualesnes tokios kuklesnes, svelnesnes ir su sarmu: Isabele Lucas,Jordana Brewster,Nathalie Kelly
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 00:10)
kazi ar atsirastu tokiu merginu, kurios noretu kad su jom tik permiegotu?
nematau kuo cia didziuostis
Papildyta:
QUOTE(DKNight @ 2009 08 07, 00:58)
nieko nuostabaus kad patinka kuklesnes, paprastesnes zavios merginos.
juk su zmgum draugauti reikia, o ne su papais, silknom ir ilgais priaugintais nagais.
kita kalba - permiegoti su tokia. bet nemanau kad merginos turi dziaugtis tuo kad yra reikalinos tik tam
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 02:10)
leisk paklausti kiek tu vyru apklausei? gal galetumei pateikti duomenis?
nes kiek as girdejau savo ausim tai mano pazistamiems vyrams jos ne tai, kad kazka, o siaubingos.
o man asmeniskai klaikus ju ivaizdis, klaikus peroksidiniai plaukai, klaiki odos spalva, siaubinga vulgarybe. visa ta olialia uzsukta karusele su renginiai, ledais, kolom yra tiek neskoninga, atsumianti. kaipo reiskinys man tai yra visiskas issigimimas.
nezinau kokio tipo vyrams tokios patinka. furu vairuotojams? skustagalviams su bemsu? tada gal. gal jus tokioj aplinkoj sukates, tai pilnai suprantama tada
jei cia apie permiegojima kalba eina nu tai ir su mergaitem is stoties, isbyrejusiais dantim, vyrai miegai.
o rimtai, tamsta ne olialia?
QUOTE(Bittersweet @ 2009 08 07, 07:05)
leisk paklausti kiek tu vyru apklausei? gal galetumei pateikti duomenis?
nes kiek as girdejau savo ausim tai mano pazistamiems vyrams jos ne tai, kad kazka, o siaubingos.
o man asmeniskai klaikus ju ivaizdis, klaikus peroksidiniai plaukai, klaiki odos spalva, siaubinga vulgarybe. visa ta olialia uzsukta karusele su renginiai, ledais, kolom yra tiek neskoninga, atsumianti. kaipo reiskinys man tai yra visiskas issigimimas.
nezinau kokio tipo vyrams tokios patinka. furu vairuotojams? skustagalviams su bemsu? tada gal. gal jus tokioj aplinkoj sukates, tai pilnai suprantama tada
jei cia apie permiegojima kalba eina nu tai ir su mergaitem is stoties, isbyrejusiais dantim, vyrai miegai.
na,kiek man teko nuomoniu girdeti,tai ne vieno susizavejimo nebuvo jomis is protingu, ,,normaliu" vyru..Gal tai tik sutapimas:)
Bet kazkodel jomis labai zavisi gezai,banditai visokie ir kt. Sitai irgi galbut sutapimas...