Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

Man Inga Budriene seniau is isvaizdos buvo tokia visai nieko, bet dabar g.gif , na labai jau rysku makiaza renkasi moteris, tie pastovus susireiksminimai, kad va... svavorskiu ir zymiu dizaineriu rubu pilni prikisti namai, tai... schmoll.gif - suprantu, dauguma moteru puosia, na..., bet tik ne sia. schmoll.gif
Kas per dideliais kiekiais, tai nesveika... mirksiukas.gif
Atsakyti
O man laaaabai nepatinka Tarasoviene-ex.Riaubiskyte gun_bandana.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif aggressive.gif -ahoi, ponia bebre! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 20:45)
Man jos tokios nupesiotos "vistos", nes ne plaukai ant galvos (o kas galvoje is vis patyliu), o pukai - perosidas karaliauja. doh.gif

Visos motrytes ir paneles nemegsta olialia mergaiciu, nes jos labai traukia vyru demesi, o jums demesio tiek neparodo kiek joms, tai jus ir pavydit, stumiat ant merginu doh.gif biggrin.gif rasot, kad jos "vistos" "bukos" ir t.t. nors Ju visai nepazistat, juk kokiom liepe buti per TV , tokios ir yra, nes jos uz tai gauna didelius pinigus, o kokios jos realybeje tikrai negalit spresti nepazinodamos... taigi cic cool.gif
ir siaip manau nesamoninga tema blink.gif paziureciau ar jus apsidziaugtumete tokioj temelej savo foto rade + varda ir pavarde ..
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 06, 18:59)
Visos motrytes ir paneles nemegsta olialia mergaiciu, nes jos labai traukia vyru demesi, o jums demesio tiek neparodo kiek joms, tai jus ir pavydit, stumiat ant merginu  doh.gif  biggrin.gif  rasot, kad jos "vistos" "bukos" ir t.t. nors Ju visai nepazistat, juk kokiom liepe buti per TV , tokios ir yra, nes jos uz tai gauna didelius pinigus, o kokios jos realybeje tikrai negalit spresti nepazinodamos... taigi cic  cool.gif
ir siaip manau nesamoninga tema  blink.gif  paziureciau ar jus apsidziaugtumete tokioj temelej savo foto rade + varda ir pavarde ..

Visu pirma, ne visos moterys ar merginos ju nemegsta ar pavydi. Nematau ko joms pavydeti. Negalit teigti kam kiek parodo to demesio ir kam ne, sito nezinodama.
Sie zmones pasirenka toki viesa gyvenima, tad turi susitaikyti, kad apie juos snekes ir ne visada tik gerai. Nepasnekesim mes, pasnekes delfio komentatoriai, ir tikrai ne graziau.
Mes cia savo pavardziu nerasime, tad ir dziaugtis ar del liudet del sito neteks.
Nesamoninga tema, galima i ja tiesiog neiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 06 rugpjūčio 2009 - 18:39
[quote=KaleduManiake,2009 08 06, 18:59]
Visos motrytes ir paneles nemegsta olialia mergaiciu, nes jos labai traukia vyru demesi, o jums demesio tiek neparodo kiek joms, tai jus ir pavydit, stumiat ant merginu doh.gif biggrin.gif rasot, kad jos "vistos" "bukos" ir t.t. nors Ju visai nepazistat, juk kokiom liepe buti per TV , tokios ir yra, nes jos uz tai gauna didelius pinigus, o kokios jos realybeje tikrai negalit spresti nepazinodamos... taigi cic cool.gif
ir siaip manau nesamoninga tema blink.gif paziureciau ar jus apsidziaugtumete tokioj temelej savo foto rade + varda ir pavarde ..
Jei jos yra tokios,kokiomis liepe buti per TV,tai drasiai galima sakyti,kad jos vistos ir bukos,nes dideliu pinigu uz tai jos negauna,pinigus gauna prodiuseriai,o vistoms mokama "garbe",patranku mesa jos ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 06, 19:59)
Visos motrytes ir paneles nemegsta olialia mergaiciu, nes jos labai traukia vyru demesi, o jums demesio tiek neparodo kiek joms, tai jus ir pavydit, stumiat ant merginu  doh.gif  biggrin.gif  rasot, kad jos "vistos" "bukos" ir t.t. nors Ju visai nepazistat, juk kokiom liepe buti per TV , tokios ir yra, nes jos uz tai gauna didelius pinigus, o kokios jos realybeje tikrai negalit spresti nepazinodamos... taigi cic  cool.gif
ir siaip manau nesamoninga tema  blink.gif  paziureciau ar jus apsidziaugtumete tokioj temelej savo foto rade + varda ir pavarde ..

Na tik nereikia...pavydim, ko?? Mano asmenine nuomone Lietuvoje yra daug grazesniu merginu nei tos olialia (ir garantuoju kad siame forume sedi nemazai, as net pati sau grazesne jauciuosi uz daugeli is ju laugh.gif) ir ne todel, kad jos nebegioja televizijos ekrane su triusikais. Del bukumo, kodel tu jau tokia tikra, kad niekas nei vienos is ju cia nepazista?? Vat as gerai zinau pora is ju, ir patikek manim, protu jos niekame daugiau nepasizymi, kaip tik uzpakaliu kraipyme, o tam ir siaip zvirblio dydzio smegenu uztektu. laugh.gif O tas ju ivaizdis mano nuomone visiskai pigus.
Kiek pazistu vyru(jaunu ar senu) ir su kuriais kalbeje esame sia tema, arba netycia tuo metu per televizijos kanala pamate olialia mergaites(ypac kai jos kalbinamos) nu galima nugriuti. Ir net nejuokinga jau, tiesiog geda uz jas. Nei vienas normalus protingas vyras nenoretu mergos, kuri staiposi pusnuoge per visa Lietuva ir dar visiskai nusisneka. Patinka tik tokiems kiauriems stogams, kurie ar siaip ar taip moteriai neturi pagarbos, nes domina tik ju uzpakalio ir krutines dydis, o kad smegenu neturi, tai cia tik pliusas.
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 06, 17:59)

na... vyrai kreipia demesi nes tos issaukianciai atrodo, papai lenda lauk, sijonukai trumpi, irgi viskas lenda... tai kodel gi nepasiziurejus jei viska rodo? net merginu aki traukia smile.gif

aisku visu nepazistu. bet siek tiek pazistu 2. viena su mano drauge dirbo, tai kaip ji rodesi TV, taip ateidavo ir i darba. papai pastatyti, iskirpte didziule.. na ir atleido ja po bandomojo laikotarpio, nes firma lb rimta.
o kita - is jos mamos pasakojimu pazistu. tai pasakoja kaip ji vaiksto i restoranus su turtingais vyrais. tuo tarpu kai ji pati varganai gyvena.

kita vertus, kokia protinga mergina sutiktu vaidinti durnele per tv, kuria rodo ant visos Lietuvos?
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 06, 18:59)

Aga, drasiai... apsoliut jokios baimes... galit mane kritikuot iki nukritimo, tai ka as dabar padarysiu, kad negrazi esu ir pavyda visoms
"nupesiotoms peroksidinems vistoms" jauciu, na tiesiog naktimis nemiegu, vyrui pleistru akis klijuoju, kai tik jas per tv rodo ir "FHM" zurnalo lapus ne tik namie, bet ir parduotuveje isplesau...
Baikit juokus... apsurdas tos olialia... cia ne tik moteru nuomone... doh.gif lotuliukas.gif
Jau seniai nera niekam paslaptis, kad jos tik ant turtingu keliu tupineti megejos, na parodykit nors viena, kuri su kokiu sandelio darbuotoju ar Maximos apsauginiu draugautu... oi...negaliu lotuliukas.gif ...sprogsiu... lotuliukas.gif
Man rodos kaskam ant nuospaudos uzlipau, tai ir nori igelt, bet nepavyks - as imuniteta turiu... mirksiukas.gif
Mano "asmenyyys" pats paprasciausias, as kadangi is kaimo, tai pavydziu visoms fermu melzejoms, kurios grazesne skarute uzsirisa i sekmadienines pamaldas eidamos... kur jau ten man iki "pupyciu elito"... svajones... drambliones... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 06 rugpjūčio 2009 - 19:41
smagios to olia olia mergytės irnesakyk.gif tokios kaip rožiniai zuikučiai, kaip kalėdiniai žaisliukai, tokios tik blykst blykst biggrin.gif tokios, kurios skirtos tik pramogai, puošt ekraną.bet į tokias lygiuotis schmoll.gif man šviesūs plaukai netinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 06, 19:59)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pancake @ 2009 08 06, 20:40)
smagios to olia olia mergytės  irnesakyk.gif  tokios kaip rožiniai zuikučiai, kaip kalėdiniai žaisliukai, tokios tik blykst blykst  biggrin.gif tokios, kurios skirtos tik pramogai, puošt ekraną.bet į tokias lygiuotis  schmoll.gif man šviesūs plaukai netinka  rolleyes.gif

+ blakstutėm klink klink angel.gif
sakyčiau primityvokos jos man user posted image
Atsakyti
KaleduManiake, ar tik nebusi pati O lia lia pupyte, kad taip uzsiplieskei? laugh.gif
Atsakyti