Man labai nepatinka Baukutė, niekada jos nemėgau, o po išrinkimo į seimą ir ypač paskutinių poelgių tiesiog pasibjaurėjau . Dar galėčiau paminėti Šapranauską- man jis atrodo vulgarus ir labai susireikšminęs; Jagelavičiūtę- tiesiog jaučiu antipatiją; na, ir Ostapenko- už bukumą, idiotizmą, ne, kretinizmą . Gal jis kam ir atrodo juokongas, bet man tik apgailėtinas ir šlyštus.
[quote=ViShy,2009 08 06, 04:50]
Inga Budriene su savo swarovskiais man ji i ragana panasi
[quote=pincius,2009 08 06, 05:05]
del Valentaites galeciau pasakyti tiek,kad nuo jos dvelkia kazkokiu atsiaurumu,tokia be gyvybes ir israiskos,daili,bet neturi cinkelio
[/quote]
Inga Budriene su savo swarovskiais man ji i ragana panasi
[quote=pincius,2009 08 06, 05:05]
del Valentaites galeciau pasakyti tiek,kad nuo jos dvelkia kazkokiu atsiaurumu,tokia be gyvybes ir israiskos,daili,bet neturi cinkelio
[/quote]
Mantai Paksaite-Stumbriene, Baukute, visa Yvos trijule, Pikul, Ostapenko, Valinsku seimyna, Kubilius, Steponavicius, Visa mango trijule, Rusyte, dar pagalvoti reiktu , bet manau atsirastu
Keista tema
QUOTE(ViShy @ 2009 08 05, 19:50)
brrrrr
E.Miskieviciene, bais nepatinka jos persona, kalbu apie ja pacia o ne apie isvaizda .
QUOTE(Cherry_ @ 2009 08 06, 13:50)
E.Miskieviciene, bais nepatinka jos persona, kalbu apie ja pacia o ne apie isvaizda .
Mickevičienė.
QUOTE(adžani @ 2009 08 06, 14:36)
Mickevičienė.
Na man kaip zmogus ji irgi atgrasi, bet jos stilius idomus, man patinka
A.Pašiškevičiūtė nu negaliu i ją žiūrėti
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 06, 17:58)
as tokiu net nzn...
Zinai zinai, tik cia pavardes turbut su klaidom raso Pries tai ta A. Pasiskeviciute, tai kiek suprantu Aiste Paskeviciute.