Kunui: kava ir medus - pats puikiausias sveitiklis. Visada naudoju pasikaitinusi pirtyje.
Veidui: cukrus+medus+alyvuogiu aliejus. Labai svelnus, tik nereikia padauginti cukraus. Daznai naudojau ziema, mano sudirgusi ir issausejusi veida atgaivindavo. Nerekomenduoju riebiai odai
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 03 18, 19:00)
Kunui: kava ir medus - pats puikiausias sveitiklis. Visada naudoju pasikaitinusi pirtyje.
Veidui: cukrus+medus+alyvuogiu aliejus. Labai svelnus, tik nereikia padauginti cukraus. Daznai naudojau ziema, mano sudirgusi ir issausejusi veida atgaivindavo. Nerekomenduoju riebiai odai
Medus nerekomenduojamas ir odai su issipletusiais kapilarais - ar tai veido, ar tai kuno.
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 03 18, 22:00)
O kava kokiu pavidalu? Tirščiai ar tinka ir tiesiai iš pakelio?
QUOTE(SimbaLO @ 2010 03 19, 19:19)
O kava kokiu pavidalu? Tirščiai ar tinka ir tiesiai iš pakelio?
as is pakelio naudoju:) dar kai pastatau ta sveitikli pirtyje kol as kaitinuosi,jis suminksteja ir labai geras buna tada
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 03 18, 20:00)
buvau visai užmiršus apie kavą su medum...mama naudodavo tokį šveitiklį/kaukę.. liux
zinau,kad medus ne visiems tinka.gali alergizuot oda.gal del to,kad jame yra vitamino c
Mano veido oda riebi, kartais prieš "tas dienas" iššoka spuogeliai, tad su jais ir šiaip odos uždegimais kovoju pasidarydama medaus ir cinamono kaukę - palaikau geras 15min. Idealiausia būtų prieš tai pasidaryti garines voneles veidui, o tik tada dėti kaukę. Paraudimus, išburkimus nuima iš karto, gija oda greičiau. ;]
QUOTE(lemuriukas @ 2010 03 18, 18:06)
o ka parekomenduotumet, ji veido oda labai sausa.. ta prasme kaip namini tonika... nes nors ir naudoju ir gausiai drekinamaji krema, tai veidas vis tiek toks "isitempes" galvoju, gal ramuneliu kompresus det, ale vis tiek sutrauke veida.. ne nebezinau, ka cia ir bedaryt..
ramunėlės sausiną odą
QUOTE(_cika_ @ 2010 03 30, 14:23)
Mano veido oda riebi, kartais prieš "tas dienas" iššoka spuogeliai, tad su jais ir šiaip odos uždegimais kovoju pasidarydama medaus ir cinamono kaukę - palaikau geras 15min. Idealiausia būtų prieš tai pasidaryti garines voneles veidui, o tik tada dėti kaukę. Paraudimus, išburkimus nuima iš karto, gija oda greičiau. ;]
Sveikos, o ka cinamonas duoda veido odai???
QUOTE(mosquit @ 2010 03 30, 01:53)
zinau,kad medus ne visiems tinka.gali alergizuot oda.gal del to,kad jame yra vitamino c
Na, mano oda labai alergiška ir pirtyje tepuosi medumi, tai rezultatas nuostabus