Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

Tai kas išbalina pačią odą, nebūtinai balina paakius. Kai oda išbąla, tamsumas nedingsta. Taip tai kai eteriniai garuoja, jie kartais graužia akis ir kai paakiuose naudojami.

Juodos duonos kaukės daromos ir iš košelės, ir iš to skysčio, kuris lieka nuspaudus. Skystį daug kur naudoti patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 08 17, 15:37)
kunigunda,kurio ea butu galima palasinti paakiams? aktualu del paburkimo, patamsejimo..

4u.gif

Jei išbandėt erškėtrožių aliejų paakiams, parašykit, ar norimo efekto sulaukėt? 4u.gif
Papildyta:
kunigunda78, o kurie aliejai naudingiausi plaukams ir suteikia daugiausia žvilgesio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 24, 20:56)
kunigunda78, o kurie aliejai naudingiausi plaukams ir suteikia daugiausia žvilgesio?  ax.gif

Tiesa tokia, kad nera vieno aliejaus, kuris visoms be isimties vienodai tiktu. Vienai tobuliausias yra alyvuogiu aliejus, kitai - kokosu, o dar kitai - sezamo. Realiai, tik bandymu keliu atrasi kas tau tiks ir patiks. Man super patinka kameliju aliejus-nakciai issitepu saknis juo, o ryte isplaunu - plaukai purus, blizga, grazu ziureti. Galams labai patinka kokosu aliejus, nuo sezamo aliejaus plaukai atrodo storesni, o svarbiausia ziema - jie man ne taip elektrinasi. Norint graziu plauku -reiktu darytis kaukes ant saknu su EA - rozmarinu, ciobreliu, santalu
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 24, 21:56)
Jei išbandėt erškėtrožių aliejų paakiams, parašykit, ar norimo efekto sulaukėt?  4u.gif
Papildyta:
kunigunda78, o kurie aliejai naudingiausi plaukams ir suteikia daugiausia žvilgesio?  ax.gif

paakiams nuo paburkimo, patamsejimo erskertoziu? ax.gif

Atsakyti
Taigi mergytės, norėčiau pasidalinti šiuo receptu. rolleyes.gif
Mums prireiks smulkios druskos ir truputuką pieno.
Iš šių priemonių padarome tokią masę kaip košę.
Ir švelniai masažuojame rankutes, o poto nuplauname vandeniu.
Rankos tada tampa tokios švelnios, beja jei odelė aplink nagus šerpetoja, šis šveitiklis taip pat padeda.
Švariai nuplovus rankas patepkite kremu kokiu naudojate
Naudoti du kartus į savaitę.
Pabandykit, nustebsit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2009 08 03, 09:11)
                  1.Kavos tirsciai veido, kuno pilingui- rezultatas tikrai geresnis nei betkokiu kitu pilingu. ax.gif

kavos tirsciai veidui yra pavojingi, sakyciau. gali subraizyti oda ir taip pridaryti tik daugiau bedu unsure.gif

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 11, 14:39)
As uzvakar ricinos aliejaus nusipirkau, vis pasitepu blakstienas - sako ilgos ir veslios nuo to aliejaus pasidaro. Laukiu rezultatu ax.gif

as esu bandziusi teplioti. nu ka as zinau... nepriaugino jis man jokiu blakstienu unsure.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 15, 09:50)
plaukams pasidarau majonezo, duonos kaukes, tepu ricina, alyvuogiu aliejumi smile.gif

o ka gero duoda majonezas plaukams? g.gif

dar galiu pasiulyti. kavos tirsciai + citrinos sultys. tepti ant celiulitiniu vietu. gerai istrinti. siek tiek palaikyti.
Atsakyti
apie namines grozio priemones smile.gif
kavos tirsciai thumbup.gif , bet tik kunui - veidui jokiu budu schmoll.gif schmoll.gif nes mano kapiliarai arti odos pavirsiaus, ir paskui taip raudonuoja veidas, kad doh.gif doh.gif sudirges baisiai buna..o ir siaip veidui kazka svelnesnio geriau naudot...
dar kazkur buvau nusiklausius toki kunui dalyka - sumaisyti medaus ir druskos ir siek tiek pasildyta tepti kaip pylinga... pati pabandziau - labai gerai buvo,odele kaip persikas,o dar kazkokio skanaus aromato aliejuko buvau ilasinusi. bet su tokiu dalyku reikia atsargiai, nes sausina oda, beigis druska grauzia jeigu yra kokiu zaizdeliu - tai po depiliacijos geriau nenaudoti blush2.gif o taip pat nereikia laukti kol atsals, nes man kai atveso tas misinys tapo kietas kaip akmuo, teko ismest su visu istrigusiu sauksteliu biggrin.gif
taip pat teko girdeti (bet pati nebandziau), kad sumaiso druska su grietine ?? g.gif nebandete?
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2009 11 17, 12:48)

dar kazkur buvau nusiklausius toki kunui dalyka - sumaisyti medaus ir druskos ir siek tiek pasildyta tepti kaip pylinga...

o ka druska duoda odai? ar kad butu ale kaip pylingo grudeliai? tai galima tada naudoti pvz tuos pacius tirscius g.gif nes druska, man rodos, lb jau kieta. ir gali pabraizyti oda g.gif
ir be to, jei sausejo oda, tai tikrai ne nuo medaus, o tik nuo druskos, manau g.gif
Atsakyti
tai taip - issausejo tikrai nuo druskos, teko patepti aliejuko nepagailint smile.gif
o ka ji duoda ... g.gif na ir kaip pylingo grudeliai pasitarnauja, ir kai pasildyta tai siek tiek aptirpsta, man tai nebuvo rupiau negu su kavos tirsciais, netgi gal dar ir svelniau.. unsure.gif o siaip manau duoda ta pati, ka ir beriama druska i vonia kai maudaisi ir ka duoda surus juros vanduo rolleyes.gif bet cia tik mano ismastymas - siaip tai nezinau net - isgridau kazkur ir viena syki pabandziau toki dalykeli pasidaryti, bet paskui kazkaip nebekartojau, nes sunervino tai, kad visa tai be galo lipnu ir sunkiai tepasi ant kuno, o kas liko - sustingo i akmeni indelyje doh.gif doh.gif galima tikrai malonesniu budu kuna nusisveisti ir palepinti smile.gif
Atsakyti
negi jau neliko naudojanciu namines grozio priemones? keliam tema i virsu, arteja pavasaris reiktu paisgrazinti smile.gif
Atsakyti
Visiems zinomas budas, tikriausiai pasikartosiu biggrin.gif
Pirteliu megejams: kadangi pirtis i taip labai gerai, nes atveria poras, tai geras pilingas su medum ir druska, tik reik palaukti, kol medus taps tasus, kad nebutu kietas, po to tiesiog gali viska sumaisyt arba uzkabinti rankomis medaus det drusos ir ant kuno pasveist.. man asmeniskai labau patinka, kai jauciasi druskos grudetumas, nes kai beveik istirpsta meduje, tai ne toks poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 11 17, 21:07)
o ka druska duoda odai? ar kad butu ale kaip pylingo grudeliai? tai galima tada naudoti pvz tuos pacius tirscius  g.gif nes druska, man rodos, lb jau kieta. ir gali pabraizyti oda  g.gif
ir be to, jei sausejo oda, tai tikrai ne nuo medaus, o tik nuo druskos, manau  g.gif

O aš bandžiau jūros druska+medus, tai kaip tik kietumo/šiurkštumo man trūko rolleyes.gif
Atsakyti