Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(lukasz @ 2009 08 03, 12:43)
Keli šaukštai cinamono + toks pat kiekis medaus + 2 litrai verdančio vandens = galvai persiplaut. Skatina plaukų augimą. smile.gif

Verdančio?! blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 08 03, 11:54)
Verdančio?!  blink.gif  schmoll.gif

na kaip arbatą užplikai, o kai atvėsta tada su drungnu plauni ir palaikai iki ~15mins ar ilgiau. degina šaknis, toks deginantis jausmas, skatina cirkuliaciją. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 08 03, 13:12)
na kaip arbatą užplikai, o kai atvėsta tada su drungnu plauni ir palaikai iki ~15mins ar ilgiau. degina šaknis, toks deginantis jausmas, skatina cirkuliaciją. biggrin.gif

o skalauji dregnus plaukus jau po plovimo, ar paskui ji reikia su sampunu isplauti?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 08 03, 13:50)
o skalauji dregnus plaukus jau po plovimo, ar paskui ji reikia su sampunu isplauti?

Prieš šampūna ir visus kitus dalykus su šitu viralu skalauju, o tada su šampūnu nuplaunu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 08 03, 15:40)
Prieš šampūna ir visus kitus dalykus su šitu viralu skalauju, o tada su šampūnu nuplaunu wink.gif

O verdanciu vandeniu uzpilus medu juk medaus naudos nebelieka visai..Tai kam ji det isvis? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 08 03, 12:43)
Keli šaukštai cinamono + toks pat kiekis medaus + 2 litrai verdančio vandens = galvai persiplaut. Skatina plaukų augimą. smile.gif

O tai riebiems ar sausiems plaukams?

QUOTE(ambriu @ 2009 08 04, 15:16)
O verdanciu vandeniu uzpilus medu juk medaus naudos nebelieka visai..Tai kam ji det isvis? smile.gif)

O tu užplikyk tik cinamonus, paskui kai pravės, įdėk medaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 08 02, 19:41)
Turiu daug agurkų, ką galima su jais padaryti? Anksčiau darydavau ledukus, o gal dar ką galite pasiūlyt?

Jų sultis galima naudoti kaukėse kaip skystą dalį, pavyzdžiui, su moliui ar pan. Tiek, kad jo kvapas nėra malonus. Sutarkuotas agurkas truputi prasčiau tepasi, todėl bent aš naudoju sultis. Aišku, tada ne visas agurkas būna panaudotas. Taip tai pagal poreikį jį galima su kuo norisi maišyt.

Medų galima kaitint iki 38 laipsnių, jei gerai atsimenu. Jo iš viso, nei saulėkaitoj negalima laikyti.
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 08 04, 19:40)
Medų galima kaitint iki 38 laipsnių, jei gerai atsimenu. Jo iš viso, nei saulėkaitoj negalima laikyti.

oo tai kažką naudino sužinojau! ačių, kitą syky neverdančiu pilsiu. smile.gif
Atsakyti
As uzvakar ricinos aliejaus nusipirkau, vis pasitepu blakstienas - sako ilgos ir veslios nuo to aliejaus pasidaro. Laukiu rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 11, 16:39)
As uzvakar ricinos aliejaus nusipirkau, vis pasitepu blakstienas - sako ilgos ir veslios nuo to aliejaus pasidaro. Laukiu rezultatu ax.gif

o as skaiciau, kad ric.al. nublukina blakstienas, bet aisku stiprina, na tik spalva itariu keicia, na svieseja. Aktualu, jei dazai cheminiu budu.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 12, 10:31)
o as skaiciau, kad ric.al. nublukina blakstienas, bet aisku stiprina, na tik spalva itariu keicia, na svieseja. Aktualu, jei dazai cheminiu budu.

Apie blukinima negirdejau ir labai labai tikiuosi, kad man nenublukins unsure.gif Mano blakstienos juodos, net tuso nenaudoju, labai nenoreciau, kad jo prireiktu unsure.gif
Atsakyti
Gal čia tik dažytas blukina, nes kas naudojo, kaip tik ne blukino, o natūralią spalvą išsaugojo. Ricinų aliejus yra toks nuo seniau pamėgtas, kai dar nebuvo kitų aliejų, bet taip, bent man, daug daug geriau yra taukmedžio sviestas (nors čia turbūt dėl to, kad jis man šiaip visiškai visur labai patinka), kokosų, kanapių ir kiti aliejai. Tik jokiu būdu neeteriniai, nes jie akis graužia ir net paakiams netinka. Viena mergina įsilašino lašą ir iš karto bėgo plauti akių.
Atsakyti