QUOTE(-DolceVita- @ 2010 06 30, 11:07)
sveikos :4u:
norejau paklausti, pradejau naudoti sviestmedzio alieju kunui, rankoms, kojoms, ar gali buti, kad jis sausina oda? :hm nenaudoju jokiu kitokiu kremu kol kas ir pastebejau, kad kazkiek oda sausesne pasidare :unsure: negi nuo sio aliejaus :unsure:
maziukas turi dermatita, bet sviesmedzio aliejus nelabai padeda, o as taip tikejausi...gal kas koki patarima protinga duotu, kaip mano turtui padeti? buciau labai dekinga :4u:
norejau paklausti, pradejau naudoti sviestmedzio alieju kunui, rankoms, kojoms, ar gali buti, kad jis sausina oda? :hm nenaudoju jokiu kitokiu kremu kol kas ir pastebejau, kad kazkiek oda sausesne pasidare :unsure: negi nuo sio aliejaus :unsure:
maziukas turi dermatita, bet sviesmedzio aliejus nelabai padeda, o as taip tikejausi...gal kas koki patarima protinga duotu, kaip mano turtui padeti? buciau labai dekinga :4u:
Sveiki, kaip tik šiuo metu pati naudoju sviestmedį ir suku galvą, kodėl jis Jums netinka. Mano spėjimu, variantai gali būti keli. Visų pirma sviestmedžių yra visokių: vienoje parduotuvėje jis vienoks, kitoje kitoks. Priklauso iš kur atkeliavo, kaip išspaustas ir ar būtent tokių jo savybių Jums reikia. Jei turite kantrybės ir noro, gal vertėtų pabandyti įsigyti iš kitur? Kitas dalykas nėra vienos universalios priemonės, tinkančios visoms. Matyt, ir čia gali būti ta viena retų išimčių, kai ne sviestmedžio odai dabar reikia gal aktualus gilus drėkinimas, o šis aliejus per sunkus (bandėte sezamų?). Ir galiausia, gal prieš sviestmedį naudojote kitą, įprastą kūno priežiūros priemonę, kurią pakeitus į visiškai natūralią oda patiria adaptacinį stresą? Tikiuosi, atsakymą rasite.