Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(etamo21 @ 2009 11 23, 17:16)
oho kaip zavingai skamba, nagi papasakok, kokia talpa, pakuote, kaina? mano plaukai buve sruogelem padazyti, bet atsiaugineju jau, gtai galima sakyt nedazyti plaukai, bet noriu juos apsaugoti, ir pratiesinu, ir siaip ziema, jautrus jie lb viskam.dazyti nebenoriu, nors tikiu kad uzdeda siokia tokia plevele, apsauga. nebenoriu jiems kenkti.
ir kaip tie kristalai pasiskirsto, neriebina plauku?
KUZIUKAS, beje ar cia tas pats dalykas kur keliais postais auksciau foto yra ikelta su nuorodom i angl. ir rus. puslapius?

75ml,su dozatorium,uztenka ilgam,nes reikia tik laselio.Plauku neriebina,nes nauduojamas naujos kartos silikonas thumbup.gif ,tuose puslapiuose yra foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 11 20, 19:17)
kalbi apie ampules nuo slinkimo?

Asmeniskai man sampunas ir ampulss (rinkinis) nuo slinkimo daugiau negu patiko. wub.gif Drauge sau nupirko, jai pradejo slinkti plaukai kai pagimde. Dabar pastebimai maziau slenka. Su meile apie KaARAL kalba. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kuziukas @ 2009 11 21, 19:23)
user posted image
Sitos ampules ilgiems plaukams,atstato  bet kokio  pazeistumo plauko struktura,ant isplautu plauku uztepti ampule,per visa ilgi,ji siek tiek putoja,kas palengvina jos paskirstima,emulguoti apie 3 min,nuplauti,efektas akivaizdus thumbup.gif

Superinis losjonas drinks_cheers.gif
Sukuria termoefekta ir maitina plaukus. As po naudojimo saltu vandeniu isskalauju galva ir plaukai patampa new_russian.gif
Atsakyti
susirgau kaaral liga , taip noris viska isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 11 23, 19:40)
susirgau kaaral liga , taip noris viska isbandyti biggrin.gif

O ką jau bandžius esat ir kaip patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 23, 18:41)
O ką jau bandžius esat ir kaip patiko? smile.gif

laukiu ampuliu nuo slinkimo ir tu atstatanciu plauka, X. parves kogero sios sav.gale jau thumbup.gif butinai parasysiu, kokie atsiliepimai. kolkas realiai nieko nesu bandzius, bet labai traukia mane viskas is cia. labai noreciau isstudijuot sudetis, atrodo viskas daro stebuklus, bet va klausimas po laiko kas bus, ar nenupliksiu ar pns., idomu kas ten taip veikia blink.gif na bet kiek domejausi, atsiliepimai visur tik geri, ka cia gali zinoti. Siaip kaaral'a lygina su orising'u, o orising budavo geros priemones, sako kaaral net uz jas geresnes. Kolkas esu reklamos auka, prisiskaiciusi visur visko ir laukianti isigytu prekiu wink.gif
Atsakyti
Ismeginau soft sampuna ir jelly kauke,tai labai labai patiko. Mano plaukai sveiki,taciau linke sauseti, labai suglotnino plaukus sis kaaral derinys.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 23, 22:18)
Ismeginau soft sampuna ir jelly kauke,tai labai labai patiko. Mano plaukai sveiki,taciau linke sauseti, labai suglotnino plaukus sis kaaral derinys.

Kaukė labiau drėkina ar maitina? Suteikia žvilgesio? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2009 11 23, 19:48)
laukiu ampuliu nuo slinkimo ir tu atstatanciu plauka, X. parves kogero sios sav.gale jau  thumbup.gif  butinai parasysiu, kokie atsiliepimai.

Bus labai įdomūs atsiliepimai apie atstatančias plaukus bigsmile.gif
Atsakyti
kuziukai, as plauku fenu beveik nedziovinu, koki seruma rekomenduoji dazytems plaukams, o butent galiukams (reikia maitinimo) ?
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2009 11 23, 17:35)
75ml,su dozatorium,uztenka ilgam,nes reikia tik laselio.Plauku neriebina,nes nauduojamas naujos kartos silikonas thumbup.gif ,tuose puslapiuose yra foto mirksiukas.gif

labai idomu, prasom placiau apie silikona cool.gif

O jus nei viena neplatinat sios produkcijos, taip perdetai giriat, jog kyla itarimu unsure.gif
netikiu stebuklais ir tokiu naturalumu, kai efektas pasimato po keliu kartu panaudojimo
Atsakyti
[quote=Victorious,2009 11 23, 21:32]
Kaukė labiau drėkina ar maitina? Suteikia žvilgesio? smile.gif
Papildyta:

Plaukai tampa labai paslangus,lygus,slidus,net suristo vos eina. tai jinai tokia lyg ir maitinanti,bet neapkrauna(pvz garnier apsunkina ,bet ir sulygina) ,o sita neapsunkina ir sulygina biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 11 24, 19:44)
kuziukai, as plauku fenu beveik nedziovinu, koki seruma rekomenduoji dazytems plaukams, o butent galiukams (reikia maitinimo) ?

Baco krema arba skystu kristalu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(accessories @ 2009 11 24, 21:36)
labai idomu, prasom placiau apie silikona cool.gif
O jus nei viena neplatinat sios produkcijos, taip perdetai giriat, jog kyla itarimu unsure.gif 
netikiu stebuklais ir tokiu naturalumu, kai efektas pasimato po keliu kartu panaudojimo

Placiau ten nuorodoj kur idejau,tik pacitavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 24 lapkričio 2009 - 22:31
Mano atsiliepimai po beveik savaitės panaudojimo smile.gif

Šampūnas labai patinka: plaukai purūs, gyvybingi it slidūs. Ir blizga pasakiškai. Tikrai vertinu palankiau už O'Rising. Kol kas geriausias turėtas šampūnas (slenkantiems plaukams).

Royal Jelly kaukę dėjau 2 kartus jau. Tai irgi visiškai neriebina, plaukai pasidaro slidūs ir laaabai švelnūs.

Ampulės ir lašiukai nuo slinkimo gal veikia lotuliukas.gif Beveik nebekrenta plaukai. Kas man jau yra didžiulis pasiekimas..

Dar gerai, kad neerzina galvos odos (o tai man čia ištisai irgi problema tapo doh.gif: )

Kol kas duodu 9 balus iš 10 priemonėms. -1 tik už kaukės kvapą...
Atsakyti