Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(sher @ 2009 10 22, 08:17)
Merginos, o jums irgi degina oda veido, jei to skyscio nuo linkimo is ampuliu patenka ant odos?

Man ant veido nepatenka. Bet kai įtrinu į plaukų šaknys tai jaučiu kaip šildo. Man malonu. Bet visiškai nedegina, nors mano oda pakankamai jautri.
Į sudėti įeina pipiru ekstraktas – gal todėl ir pasireiškia toks efektas.

Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2009 10 21, 00:45)
Sveikos, jungiuosi i tema.  drinks_cheers.gif   Susidomejau siuo zenklu, gal galite palyginti ORISING ir KAARAL ampules nuo plauku slinkimo? Butu idomu isgirsti nuomoniu. Ir gal zinote pardavimo vietu Aukstaitijos regione?

Man dabar vienareikšmiškai KAARAL. Ir pigiau ir efektyviau ir nesausina plaukus.
Po O‘Rising Caduta plaukų spalva blunka ir man atrodo išsausina plaukus. Ir ne tik man atrodo taip.
Bet, negali visiems tikti viena priemone. Reikia bandyti. mirksiukas.gif
Gal O'Rising bus Jums geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 23 spalio 2009 - 16:17
QUOTE(harmoneta @ 2009 10 23, 14:45)
o ziurejei tose parduotuvese kur laisves alejoj brome yra ir kur mickeviciaus gatvej? smile.gif

mickeviciaus gatvej, ir bromoj tai nebuvo. bet dar kazkokia maciau ozeskienes gatvej parduotuve prof plauku kosmetika prekiaujancia..bet jau praradau vilti kazkur kaune rasti smile.gif reiks i vilniu vaziuoti, jau visas sarasas pas mane susidares, ko kaune nerandu biggrin.gif
Atsakyti
labai noreciau ismeginti kaaral ampules nuo plauku slinkimo,prisiskaiciau daug ir tik teigiamu atsiliepimu.bet kur isigyti???? gal zinote kuri, aukstaitijoje prekybos taska? g.gif
Atsakyti
Merginos, o kur vilniuje didžiausias pasirinkimas? O gal galima užsisakyti iš kur nors šių priemonių?

Beje, ką rekomenduotumėt slenkantiems plaukams? Norėčiau šampūno, kondicionieriaus ir dar ampulių tikriasuia g.gif: Ir kur galima plačiau pasiskaityti apie šias priemones?
Atsakyti
Sveiki,

Esu ne vilnietė, bet labai dažnai būnu sostinėje.

Rudenį sau ir savo šeimai ieškojau plaukus stiprinančių kaukių bei šampūnų, galinčių aprūpinti juos. Mūsų miestelyje pasirinkimas žiauriai skurdus.

Pasinaudojusi jūsų rekomendacijomis ir teko skaityt daug, įsigijau ne tik K05šampūną, skirtą riebiai ir dermatito kamuojamai odai, bet ir ampulių pakuotę bei plaukų formavimo priemonių. Taip pat prigriebiau keramines plaukų tiesinimo žnyples su turmalinu. Kartu buvo ir CD,ir nustebau, nes sužinojau, kad žnyplėmis galima ne tik išlyginti plaukus, bet ir greitai bei įvairiai pasukti plaukučius. Nustebau, kai drauge su žnyplėmis pardavėja pasiūlė man įsigyti tiesinamąjį kremą Dazling. Nepraėjo nė savaitė, o kaimynės jau pastebėjo pokyčius ir ėmė girti mano plaukučius. doh.gif Girdėjau kaip šnabždėjosi, kad netgi tikriausiai ėmiau nešioti peruką! doh.gif doh.gif Blizga plaukai, negali taip būt. Jau gavau užsakymą parvežti iš Vilniaus dovanų šampūną ir kaukę. Galiu pasakyti, kad iš viso to gėrio, kurį įsigijau, mano didžiausias simpatijas pelnė Dazling kremas, tikrai geras su žnyplėm, plaukų blizgis drinks_cheers.gif PINK, šampūnas K05 nuo dermatito wub.gif . Žnypliukai akimirksniu įkaista ir suteikia plaukams formą. Jos, žinoma, nėra pigios. Pirkau nemažai, todėl žnyplėms man pritaikė 35 procentų nuolaidą. Šiaip jų įprasta kaina yra 200 litų kaip supratau. Štai taip!!! O kiek dar visko neišbandyta lotuliukas.gif Nuoširdžiai dėkoju Jums už patarimus. Padėjot man išsirinkti teisingus produktus, kuriais esu labai patenkinta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Murrika @ 2009 11 12, 01:16)
Sveiki,

Esu ne vilnietė, bet labai dažnai būnu sostinėje.

Rudenį sau ir savo šeimai ieškojau plaukus stiprinančių kaukių bei šampūnų, galinčių aprūpinti juos. Mūsų miestelyje pasirinkimas žiauriai skurdus.

Pasinaudojusi jūsų rekomendacijomis ir teko skaityt daug, įsigijau ne tik K05šampūną, skirtą riebiai ir dermatito kamuojamai odai, bet ir ampulių pakuotę bei plaukų formavimo priemonių. Taip pat prigriebiau keramines plaukų tiesinimo žnyples su turmalinu. Kartu buvo ir CD,ir nustebau, nes sužinojau, kad žnyplėmis galima ne tik išlyginti plaukus, bet ir greitai bei įvairiai pasukti plaukučius. Nustebau, kai drauge su žnyplėmis pardavėja pasiūlė man įsigyti tiesinamąjį kremą Dazling. Nepraėjo nė savaitė, o kaimynės jau pastebėjo pokyčius ir ėmė girti mano plaukučius.  doh.gif Girdėjau kaip šnabždėjosi, kad netgi tikriausiai ėmiau nešioti peruką!  doh.gif  doh.gif  Blizga plaukai, negali taip būt. Jau gavau užsakymą parvežti iš Vilniaus dovanų šampūną ir kaukę. Galiu pasakyti, kad iš viso to gėrio, kurį įsigijau, mano didžiausias simpatijas pelnė Dazling kremas, tikrai geras su žnyplėm,  plaukų blizgis  drinks_cheers.gif  PINK, šampūnas K05 nuo dermatito  wub.gif . Žnypliukai akimirksniu įkaista ir suteikia plaukams formą. Jos, žinoma, nėra pigios. Pirkau nemažai, todėl žnyplėms man pritaikė 35 procentų nuolaidą. Šiaip jų įprasta kaina yra 200 litų kaip supratau. Štai taip!!! O kiek dar visko neišbandyta  lotuliukas.gif Nuoširdžiai dėkoju Jums už patarimus. Padėjot man išsirinkti teisingus produktus, kuriais esu labai patenkinta. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ačiū

malonu skaityti tokius pcius pasisakymus wink.gif o tas kremas tiesinimo, neriebina plauku? kokie pacios plaukai?
Papildyta:
Dar idomu merginu nuomones apie ampules nuo slinkimo.ar jums neatrodo baisi ta tokia soko terapija plaukuciams?gal po laiko pasireiks koks atbulinis efektas, ka manot? ar ne per gerai kad butu tiesa g.gif
Atsakyti
tiesa pasakius as tai nusiviliau siom ampulem... naudoju jau daugiau nei menesi, man vienos ampules 2 kartams uztenka, bet poveikio jokio.. kazkaip nepatiko man jos, man ir paciai idomu kaip kitoms, kurios naudojat? pasipasakokit? ar yra koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 11 19, 16:37)
tiesa pasakius as tai nusiviliau siom ampulem... naudoju jau daugiau nei menesi, man vienos ampules 2 kartams uztenka, bet poveikio jokio.. kazkaip nepatiko man jos,  man ir paciai idomu kaip kitoms, kurios naudojat? pasipasakokit? ar yra koks poveikis?

kalbi apie ampules nuo slinkimo?
Atsakyti
CIA kAARAL angliskai

Cia rusiskai

user posted image
Sita kauke nereali dazytems plaukams,blizga kaip veidrodiniai,spalva isriskeja,zymiai ilgiau nenublanksta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 11 20, 19:17)
kalbi apie ampules nuo slinkimo?

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2009 11 20, 22:12)
Sita kauke nereali dazytems plaukams,blizga kaip veidrodiniai,spalva isriskeja,zymiai ilgiau nenublanksta thumbup.gif  thumbup.gif

o kur jos yra pirkti? kai pirkau gostauto g. - nemaciau jos g.gif
kalbant apie ampules nuo slinkimo: man poveikis buvo jau po 1 ampules, po to kaip ir dingo poveikis, vel slinko, o jau po 5 ampules vel tik geryn, slinkimas sustabdytas, bet efekto uztikrinimui sunaudosiu visa 12 ampuliu kursa ax.gif pernai taip pat dariau, tik naudojau Vichy ampules smile.gif
Atsakyti
user posted image
Sitos ampules ilgiems plaukams,atstato bet kokio pazeistumo plauko struktura,ant isplautu plauku uztepti ampule,per visa ilgi,ji siek tiek putoja,kas palengvina jos paskirstima,emulguoti apie 3 min,nuplauti,efektas akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti