Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 14, 12:04)

Kokia apytiksle pakuotes kaina?ir kiek ampuliu ieina?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 14, 16:01)
Kokia apytiksle pakuotes kaina?ir kiek ampuliu ieina?

12 ampulių. Vienoje ampulėje 10 ml. Mano ilgiems plaukams atstatyti struktūrą (ilgiui x-form ), vienos ampulės užtenka 2k. O jeigu nuo slinkimo, ir kt. kurias reikia įtrinti tik į galvos oda, tai 3-4 k.
Kaina ampulių nuo slinkimo – 84 Lt.
X-Form (ilgiui) - 72 Lt.
Nebrangu ir thumbup.gif
Atsakyti
as tai kazkaip tingiu ten cackintis ir atideti keliems kartams, tai 1 ampule naudoju 1 kartui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 14, 23:00)
as tai kazkaip tingiu ten cackintis ir atideti keliems kartams, tai 1 ampule naudoju 1 kartui smile.gif

Neįsivaizduoju kaip sugebi. Man nu niekaip „netelpa“. O dabar naudoji?
Kursas – 6 savaitės, bet realiai tu 6 savaičių nereikia, nebent labai labai rimtas slinkimas. Kokie pas tave plaukai? Spalva, ilgis?
group.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 10 16, 20:18)
Neįsivaizduoju kaip sugebi. Man nu niekaip „netelpa“. O dabar naudoji?
Kursas – 6 savaitės, bet realiai tu 6 savaičių nereikia, nebent labai labai rimtas slinkimas. Kokie pas tave plaukai? Spalva, ilgis?
group.gif

mano laisvai telpa irnesakyk.gif zinoma naudoju, taigi tik 1 buvau tesunaudojus, kai tada rasiau biggrin.gif
plaukai ilgi, sviesus, dazyti smile.gif
Atsakyti
nupirkau vakar ampules nuo slinkimo smile.gif rytoj bandysiu 4u.gif dar galvoju nupirkti tas ampules X-form, idomu kaip jos, koks poveikis? gal kuri naudojat? parasykit atsiliepimus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 10 18, 11:27)
nupirkau vakar ampules nuo slinkimo smile.gif rytoj bandysiu  4u.gif  dar galvoju nupirkti tas ampules X-form, idomu kaip jos, koks poveikis? gal kuri naudojat? parasykit atsiliepimus? smile.gif

Aga.
Ampulės x-form labai gerai maitina plaukus. Atstato plauku struktūrą. Mano manymu netinka trumpiems plaukams. Bet ilgiems ir sausiems – thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi i tema. drinks_cheers.gif Susidomejau siuo zenklu, gal galite palyginti ORISING ir KAARAL ampules nuo plauku slinkimo? Butu idomu isgirsti nuomoniu. Ir gal zinote pardavimo vietu Aukstaitijos regione?
Atsakyti
Merginos, o jums irgi degina oda veido, jei to skyscio nuo linkimo is ampuliu patenka ant odos?
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 10 22, 07:17)
Merginos, o jums irgi degina oda veido, jei to skyscio nuo linkimo is ampuliu patenka ant odos?

schmoll.gif
Atsakyti
net nezinau kur kaune ju ieskot biggrin.gif
gelbekit nu biggrin.gif
labai noriu isbandyti..
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 10 23, 14:32)
Man tas pats doh.gif  cia visos taip giria ta Kaaral, bet Kaune kiek ieskojau neradau schmoll.gif ka darom Harmoneta? g.gif  biggrin.gif

o ziurejei tose parduotuvese kur laisves alejoj brome yra ir kur mickeviciaus gatvej? smile.gif
Atsakyti