Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(mimoz@ @ 2010 03 01, 12:26)
viliuosi wub.gif  tongue.gif

tai viltis reikskit taip,kad eitu suprasti,jog tai viltis ,o ne realus,vykstantis ir matomas procesas,klaidinate zmones biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien ir as isigijau kaaral keleta priemoniu plaukams, tai Xform sampuna ir couture-indrogloss fluida, kai isbandysiu parasysiu atsiliepimus. 4u.gif
tik norejau pasakyti, kad as pirkau Kaune, laisves al 99, kur yra tas bromas ir uz sias prekes mokejau po 8 lt pigiau, negu rasoma tinklapyje www.kaaral.lt toje knygoje. smile.gif sampunas 250mltik 25 lt, o fluidas 23 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlenaa @ 2010 03 01, 15:45)
man gal nepatinka del to kad man jis plauka suriebalina smile.gif) kvepia skanei toks atrodo lengvas is pirmo karto bet kuo va ilgiau panaudojau matau kad labai plaukai buna riebaluoti po jo smile.gif))
pries tai buvau nusipirkus hena plius zalias kapsulytes smile.gif) ten jose plauku aliejukas smile.gif tai va jis superinis man smile.gif)) plaukai slidus grauzs zvilga jokio suriebalavimo smile.gif)

Aciu 4u.gif
Kainos neparaset:)
Atsakyti
Vakar isbandziau ampule x-structuring,tepiau visa galvos oda. Nejauciau dilgciojimo,nieko, kita karta tepsiu ja galams ir aukstyn link galvos kiek uzteks smile.gif
Po 1 panaudojimo atsiliepimai ,,jokie",tiesiog nieko nepastebejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 01, 21:22)
Vakar isbandziau ampule x-structuring,tepiau visa galvos oda. Nejauciau dilgciojimo,nieko, kita karta tepsiu ja galams ir aukstyn link galvos kiek uzteks smile.gif
Po 1 panaudojimo atsiliepimai ,,jokie",tiesiog nieko nepastebejau smile.gif

[quote=reikli,2010 03 01, 22:28]Kiek zinau X ampuliu ant galvos odos tept nereikia,ir jokio dilgciojimo jos neturi duot doh.gif ,jas reikia paskirstiti ant gana dregnu dar plauku,ampule kiek suputuoja,apviniuojus ranksluosciu is mikrofibros(tarp kitko super daiktas is Kaaral)sukuriamas termo efektas,taip giliau i plauka prasiskverbia naudingos atstatancios medziagos,toliau nuplaunat ir papildomai galima supurksti kondicionerium,Triactionu.
Tikiuosi jus bent nuskalavot ja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reikli: 01 kovo 2010 - 21:30
[quote=reikli,2010 03 01, 22:29]
[quote=reikli,2010 03 01, 22:28]Kiek zinau X ampuliu ant galvos odos tept nereikia,ir jokio dilgciojimo jos neturi duot doh.gif ,jas reikia paskirstiti ant gana dregnu dar plauku,ampule kiek suputuoja,apviniuojus ranksluosciu is mikrofibros(tarp kitko super daiktas is Kaaral)sukuriamas termo efektas,taip giliau i plauka prasiskverbia naudingos atstatancios medziagos,toliau nuplaunat ir papildomai galima supurksti kondicionerium,Triactionu.
Tikiuosi jus bent nuskalavot ja blink.gif
[/quote]

Zinoma.
Po to galams tepiau x structuring kondic. ,nuplaunama,tai bent jau RJ man geresne uz si.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 03 01, 21:10)
Aciu 4u.gif
Kainos neparaset:)

o kad as nelb ir pamenu kiek jis ten kainavo smile.gif gal 50 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boggi @ 2010 03 01, 19:51)
Sveikutes, siandien ir as isigijau kaaral keleta priemoniu plaukams, tai Xform sampuna ir couture-indrogloss fluida, kai isbandysiu parasysiu atsiliepimus. 4u.gif
tik norejau pasakyti, kad as pirkau Kaune, laisves al 99, kur yra tas bromas ir uz sias prekes mokejau po 8 lt pigiau, negu rasoma tinklapyje www.kaaral.lt toje knygoje. smile.gif sampunas  250mltik 25 lt, o fluidas 23 lt 4u.gif

man tai kilo toks itarimas kad toj knygoj tik klaidina, paraso didesne kaina, o per atstovus tipo galima nupirkt pigiau ir visos masiskai perkam, o tikra kaina yra ta kur siulo atstovai... biggrin.gif butent 8lt pigiau biggrin.gif ir jokio "pigiau" nera. perkam uz ta tikra kaina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 02, 11:30)
man tai kilo toks itarimas kad toj knygoj tik klaidina, paraso didesne kaina, o per atstovus tipo galima nupirkt pigiau ir visos masiskai perkam, o  tikra kaina yra ta kur siulo atstovai...  biggrin.gif  butent 8lt pigiau  biggrin.gif ir jokio "pigiau" nera. perkam uz ta tikra kaina.  biggrin.gif

Vat as irgi taip manau drinks_cheers.gif as pati pirkau Kaune Mickeviciaus g. tai irgi mokejau pigiau nei tam kataloge...
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 02, 12:06)
Vat as irgi taip manau drinks_cheers.gif  as pati pirkau Kaune Mickeviciaus g. tai irgi mokejau pigiau nei tam kataloge...

O ar pamenat ar pilsto Mickeviciuj pvz karal kaukes?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 03 02, 13:29)
O ar pamenat ar pilsto Mickeviciuj pvz karal kaukes?

Zinokit nezinau, nesidomejau.. siandien kaip tik zadu ten eiti, galesiu paklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
isbandziau vakar X[FORM] X-REAL NOURISHING RECONSTRUCTOR
nu labai patiko. laikiau apie 10-15 min. plaukai minksti. Zymiai labiau patiko uz RJ kauke...

o vat sampunas K05 sebum balancing nelabai patinka, kad visai neputuoja jam... ir vandeniu skiedziau ir neskiedziau, nu neekonomiskas visai...
Atsakyti