Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

Man ampules nuo slinkimo tikrai padejo,rezultata maciau jau po dveju ampuliu,patiko,kad sildo skalpa(galvos oda) ,plaukai nustojo slinkti,greiciau auga bis.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoz@ @ 2010 02 27, 16:02)
Man ampules nuo slinkimo tikrai padejo,rezultata maciau jau po dveju ampuliu,patiko,kad sildo skalpa(galvos oda) ,plaukai nustojo slinkti,greiciau auga bis.gif

Kas kiek laiko 2 ampules naudojot?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 28, 15:04)
Kas kiek laiko 2 ampules naudojot?

2 kartus savaitei ax.gif ,kai galva plaudavau,ilgiau patrinu,dar apvyniuoju ranksluostuku-turbanu,pabunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoz@ @ 2010 02 28, 20:39)
2 kartus savaitei ax.gif ,kai galva plaudavau,ilgiau patrinu,dar apvyniuoju ranksluostuku-turbanu,pabunu smile.gif

Ir per savaite paaugo plaukai taip,kad pamatet akivaidziai?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 28, 20:53)
Ir per savaite paaugo plaukai taip,kad pamatet akivaidziai?

lotuliukas.gif blink.gif ne-a,pradejo zymiai maziau slinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoz@ @ 2010 02 28, 21:22)
lotuliukas.gif  blink.gif ne-a,pradejo zymiai maziau slinkti mirksiukas.gif

raset ,,greiciau auga " irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2010 02 26, 23:36)
KAARAL buvo apdovanotas už aukštą kokybę jau du kartus - 2008 metais ir 2009 metais, vėl gavo laureatą. Dalyvauti galėjo  pasaulinės kompanijos: Buvo Schwarzkopf HAIRWAY, DENMAN, LAKME ir t.t. Žurnalai rašo, kad 2010 m. jau padavė pareiškimus  sudalyvauti ir iš Prancūzijos, Danijos, Italijos, Latvijos, Japonijos... mirksiukas.gif
Papildyta:

Gal pavalyti organizmą reiktu iš vidaus? Kokiu vitaminčiuku...Rukimas labai kenkia, niu-s ir t.t. Aš naudojau prieš 9 7 mėn. gal. Tai jokiu pretenzijų. Padėjo... Puiku buvo. Ir pakankamai ilga laiką. O kai stresuot pradėjau, verkti daug, tai vėl krenta, kaip lapai mano plaukai...Vos iš darbo neišleido mane.  verysad.gif Tai kuokšte plaukų ta dieną ir palikau vonioje. verysad.gif

biggrin.gif valau organizma pastoviai, mityba seniausiai sureguliuota, o vitaminus geriu pastoviai, nes sportuoju 3-4 kartus per savaite, taip jau 4metai.. taip kad tokie patarimai ne man mirksiukas.gif a, ir nerukau as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sher: 28 vasario 2010 - 22:05
vakar daziau plaukus su maximiniais Londa color dazais ir i dazus ipyliau kazkur 3/4 ampules Xf.
nieko blogo nepasakysiu. Jokios neigiamos reakcijos nebuvo, plaukai lygiai nusidaze, blizga.

dbr bandysiu palaikyti RJ kauke ne 5 minutes ant galvos o kokias 15...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 28, 21:54)
raset ,,greiciau auga " irgi 4u.gif

viliuosi wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Man tai i6 karal kiek bandziusi esu gaminiu tai labiausiai patiko dazzling(lyg taip rasosi)) kremukas smile.gif ir X-real kauke smile.gif) liux smile.gif)
kauke daug fainesne ur RJ smile.gif) nuo RJ man plaukai labai skilinejo pilna budavo galiuku, ir 6iaip tokie siurkstus kai isdziudavo.. o nuo x-real nei galiukai krenta nei plaukas siurkstus smile.gif) jis tik lygus pasidaro blizgus...na liux smile.gif)) labai tiko smile.gif)
Tik baco aliejukas nelb smile.gif) esu naudojusi ir geresniu:))
Atsakyti
QUOTE(marlenaa @ 2010 03 01, 13:14)
Man tai i6 karal kiek bandziusi esu gaminiu tai labiausiai patiko dazzling(lyg taip rasosi)) kremukas smile.gif ir X-real kauke smile.gif) liux smile.gif)
kauke daug fainesne ur RJ smile.gif) nuo RJ man plaukai labai skilinejo pilna budavo galiuku, ir 6iaip tokie siurkstus kai isdziudavo.. o nuo x-real nei galiukai krenta nei plaukas siurkstus smile.gif) jis tik lygus pasidaro blizgus...na liux smile.gif)) labai tiko smile.gif)
Tik baco aliejukas nelb smile.gif) esu naudojusi ir geresniu:))

Kodel baco aliejukas nepatikos,jis lb stiprus, tureu but lb veiksimingas g.gif ? Ketinu pirkti,kiek kainavo? O kurie jums geresni? smile.gif
Atsakyti
man gal nepatinka del to kad man jis plauka suriebalina smile.gif) kvepia skanei toks atrodo lengvas is pirmo karto bet kuo va ilgiau panaudojau matau kad labai plaukai buna riebaluoti po jo smile.gif))
pries tai buvau nusipirkus hena plius zalias kapsulytes smile.gif) ten jose plauku aliejukas smile.gif tai va jis superinis man smile.gif)) plaukai slidus grauzs zvilga jokio suriebalavimo smile.gif)
Atsakyti