Man ampules nuo slinkimo tikrai padejo,rezultata maciau jau po dveju ampuliu,patiko,kad sildo skalpa(galvos oda) ,plaukai nustojo slinkti,greiciau auga
QUOTE(mimoz@ @ 2010 02 27, 16:02)
Man ampules nuo slinkimo tikrai padejo,rezultata maciau jau po dveju ampuliu,patiko,kad sildo skalpa(galvos oda) ,plaukai nustojo slinkti,greiciau auga
Kas kiek laiko 2 ampules naudojot?
QUOTE(Maserati @ 2010 02 28, 15:04)
Kas kiek laiko 2 ampules naudojot?
2 kartus savaitei ,kai galva plaudavau,ilgiau patrinu,dar apvyniuoju ranksluostuku-turbanu,pabunu
QUOTE(mimoz@ @ 2010 02 28, 20:39)
2 kartus savaitei ,kai galva plaudavau,ilgiau patrinu,dar apvyniuoju ranksluostuku-turbanu,pabunu
Ir per savaite paaugo plaukai taip,kad pamatet akivaidziai?
QUOTE(Maserati @ 2010 02 28, 20:53)
Ir per savaite paaugo plaukai taip,kad pamatet akivaidziai?
ne-a,pradejo zymiai maziau slinkti
QUOTE(mimoz@ @ 2010 02 28, 21:22)
ne-a,pradejo zymiai maziau slinkti
raset ,,greiciau auga " irgi
QUOTE(mylima žmona @ 2010 02 26, 23:36)
KAARAL buvo apdovanotas už aukštą kokybę jau du kartus - 2008 metais ir 2009 metais, vėl gavo laureatą. Dalyvauti galėjo pasaulinės kompanijos: Buvo Schwarzkopf HAIRWAY, DENMAN, LAKME ir t.t. Žurnalai rašo, kad 2010 m. jau padavė pareiškimus sudalyvauti ir iš Prancūzijos, Danijos, Italijos, Latvijos, Japonijos...
Papildyta:
Gal pavalyti organizmą reiktu iš vidaus? Kokiu vitaminčiuku...Rukimas labai kenkia, niu-s ir t.t. Aš naudojau prieš 9 7 mėn. gal. Tai jokiu pretenzijų. Padėjo... Puiku buvo. Ir pakankamai ilga laiką. O kai stresuot pradėjau, verkti daug, tai vėl krenta, kaip lapai mano plaukai...Vos iš darbo neišleido mane. Tai kuokšte plaukų ta dieną ir palikau vonioje.
Papildyta:
Gal pavalyti organizmą reiktu iš vidaus? Kokiu vitaminčiuku...Rukimas labai kenkia, niu-s ir t.t. Aš naudojau prieš 9 7 mėn. gal. Tai jokiu pretenzijų. Padėjo... Puiku buvo. Ir pakankamai ilga laiką. O kai stresuot pradėjau, verkti daug, tai vėl krenta, kaip lapai mano plaukai...Vos iš darbo neišleido mane. Tai kuokšte plaukų ta dieną ir palikau vonioje.
valau organizma pastoviai, mityba seniausiai sureguliuota, o vitaminus geriu pastoviai, nes sportuoju 3-4 kartus per savaite, taip jau 4metai.. taip kad tokie patarimai ne man a, ir nerukau as
vakar daziau plaukus su maximiniais Londa color dazais ir i dazus ipyliau kazkur 3/4 ampules Xf.
nieko blogo nepasakysiu. Jokios neigiamos reakcijos nebuvo, plaukai lygiai nusidaze, blizga.
dbr bandysiu palaikyti RJ kauke ne 5 minutes ant galvos o kokias 15...
nieko blogo nepasakysiu. Jokios neigiamos reakcijos nebuvo, plaukai lygiai nusidaze, blizga.
dbr bandysiu palaikyti RJ kauke ne 5 minutes ant galvos o kokias 15...
Man tai i6 karal kiek bandziusi esu gaminiu tai labiausiai patiko dazzling(lyg taip rasosi)) kremukas ir X-real kauke ) liux )
kauke daug fainesne ur RJ ) nuo RJ man plaukai labai skilinejo pilna budavo galiuku, ir 6iaip tokie siurkstus kai isdziudavo.. o nuo x-real nei galiukai krenta nei plaukas siurkstus ) jis tik lygus pasidaro blizgus...na liux )) labai tiko )
Tik baco aliejukas nelb ) esu naudojusi ir geresniu:))
kauke daug fainesne ur RJ ) nuo RJ man plaukai labai skilinejo pilna budavo galiuku, ir 6iaip tokie siurkstus kai isdziudavo.. o nuo x-real nei galiukai krenta nei plaukas siurkstus ) jis tik lygus pasidaro blizgus...na liux )) labai tiko )
QUOTE(marlenaa @ 2010 03 01, 13:14)
Man tai i6 karal kiek bandziusi esu gaminiu tai labiausiai patiko dazzling(lyg taip rasosi)) kremukas ir X-real kauke ) liux )
Kodel baco aliejukas nepatikos,jis lb stiprus, tureu but lb veiksimingas ? Ketinu pirkti,kiek kainavo? O kurie jums geresni?
man gal nepatinka del to kad man jis plauka suriebalina ) kvepia skanei toks atrodo lengvas is pirmo karto bet kuo va ilgiau panaudojau matau kad labai plaukai buna riebaluoti po jo ))
pries tai buvau nusipirkus hena plius zalias kapsulytes ) ten jose plauku aliejukas tai va jis superinis man )) plaukai slidus grauzs zvilga jokio suriebalavimo )
pries tai buvau nusipirkus hena plius zalias kapsulytes ) ten jose plauku aliejukas tai va jis superinis man )) plaukai slidus grauzs zvilga jokio suriebalavimo )