Eve-line,sampunas nuo riebalavimosi,tikrai veiksmingas,ir galus nesausina,o saknys ir galvos oda sutvarko Man kauke RJ tai be jokiu papyldomu priemoniu ,plaukai sviesus ,dazyti sruguom,bet tokie sveiki pasakyciau,ne sausi,tai man jos poveikis nesuliginamas su kitom kaukem,o X-real bandziau tai kvapas malonus,blizga plaukai,bet tokio kaip po RJ slidumo,gyvibyngumo negaunu
QUOTE(rainiukas @ 2010 02 25, 01:55)
As bandziau. Jau kuris laikas naudoju. Poveikis tikrai matomas, as dar retkarciais pakaitalioju su kapsulemis nuo plauku slinkimo. Ka pastebejau, tai maziau plauku vonioje po plovimo ir ataugantys nauji tankesni plaukai virs kaktos Manau, kad tai siu priemoniu nuopelnas, nes nieko kito nenaudoju, o stresu nesumazejo nors stengiuosi
o man sios ampules stebuklo nepadare.. naudojau saziningai, sunaudojau visa pakeli, bet plaukai tokie patys.. siaip manau cia normalu, ne visiems gali tikti, juk vienam gerai kitam nelabai, tai as is tu kurioms netiko
as gal ne i tema, nerandu kad Kaaral priemones yra notifikuotos
ar jie turi dokumentus?
ar jie ivezti i LT rinka be leidimo... noriu rasti patvirtinima... jei nera notifituoti, tai kodel?
ar jie turi dokumentus?
ar jie ivezti i LT rinka be leidimo... noriu rasti patvirtinima... jei nera notifituoti, tai kodel?
gal turit atsiliepimu apie kaaral pilkinamaji sampuna? ar gerai nuima geltonuma?
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 25, 20:56)
as gal ne i tema, nerandu kad Kaaral priemones yra notifikuotos
ar jie turi dokumentus?
ar jie turi dokumentus?
Visi KAARAL produktai yra sertifikuoti, atitinka visiems ES reikalavimams, netestuoti su gyvūnais, gamintojas M.C. turi kokybės sertifikatą ISO 9001/2000. Pirkdami produktus KAARAL, visada turite teisę paprašyti sertifikato arba KAARAL atstovai pateiks jį jums priimtinu būdu.
QUOTE(kuziukas @ 2010 02 26, 08:46)
Visi KAARAL produktai yra sertifikuoti, atitinka visiems ES reikalavimams, netestuoti su gyvūnais, gamintojas M.C. turi kokybės sertifikatą ISO 9001/2000. Pirkdami produktus KAARAL, visada turite teisę paprašyti sertifikato arba KAARAL atstovai pateiks jį jums priimtinu būdu.
sertifikatai tai viena, notifikatai tai visai kas kita. Notifikatas, tai VVSPT leidimas ivezti i LT kosmetika. Notifikuotu gaminiu sarasas skelbiamas VVSPT puslapyje. gali buti produktas sertifikuotas Italijoj bet Privalo buti ir notofikuotas LT. ko as nerandu.
as dirbau su kosmetika ir notifikavimu ir i nenotifikuota kosmetika ziuriu laaabai skeptiskai. kazkaip tik vakar prisiminiau kad turi buti notifikatas. ieskojau ir neradau... jei nera notifikatu, tai reiktu susirupinti, nes inspekcija gali patikrinti kirpyklose prekytes ir israsys bauda.
isbandziau as vakar ta K05 sebum balancing sampuna. Nu tikrai jauciasi skirtumas isplovus juo ir pvz Margarira ar kt sampunu. Plaukai svaresni, net ciaza, toks malonus pojutis, kad issiplove visi riebalai nuo galvos. man patiko.
QUOTE(sher @ 2010 02 25, 09:17)
o man sios ampules stebuklo nepadare.. naudojau saziningai, sunaudojau visa pakeli, bet plaukai tokie patys.. siaip manau cia normalu, ne visiems gali tikti, juk vienam gerai kitam nelabai, tai as is tu kurioms netiko
ta prasme tokie patys? toliau slenka?as dar tik 1.5 ampules sunaudojau,bet jau atrodo,kad maziau slenka
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 26, 09:14)
sertifikatai tai viena, notifikatai tai visai kas kita. Notifikatas, tai VVSPT leidimas ivezti i LT kosmetika. Notifikuotu gaminiu sarasas skelbiamas VVSPT puslapyje. gali buti produktas sertifikuotas Italijoj bet Privalo buti ir notofikuotas LT. ko as nerandu.
hmm, pasirodo nuo rugsejo men nereikia notifikuoti tam tikru kosm priemoniu. Kaaral ieina i ta sarasa.
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 10:41)
ta prasme tokie patys? toliau slenka?as dar tik 1.5 ampules sunaudojau,bet jau atrodo,kad maziau slenka
kiek slinko tiek ir slenka, ir pats plaukas toks pat, ir auga taip pat nu zodziu man nebuvo poveikio
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 26, 11:46)
hmm, pasirodo nuo rugsejo men nereikia notifikuoti tam tikru kosm priemoniu. Kaaral ieina i ta sarasa.
Kaaral yra labai populiari prof. kosmetika daugelyje saliu ir ES ir Amerikoje ir Rusijoje
KAARAL buvo apdovanotas už aukštą kokybę jau du kartus - 2008 metais ir 2009 metais, vėl gavo laureatą. Dalyvauti galėjo pasaulinės kompanijos: Buvo Schwarzkopf HAIRWAY, DENMAN, LAKME ir t.t. Žurnalai rašo, kad 2010 m. jau padavė pareiškimus sudalyvauti ir iš Prancūzijos, Danijos, Italijos, Latvijos, Japonijos...
Papildyta:
Gal pavalyti organizmą reiktu iš vidaus? Kokiu vitaminčiuku...Rukimas labai kenkia, niu-s ir t.t. Aš naudojau prieš 9 7 mėn. gal. Tai jokiu pretenzijų. Padėjo... Puiku buvo. Ir pakankamai ilga laiką. O kai stresuot pradėjau, verkti daug, tai vėl krenta, kaip lapai mano plaukai...Vos iš darbo neišleido mane. Tai kuokšte plaukų ta dieną ir palikau vonioje.
Papildyta:
QUOTE(sher @ 2010 02 26, 13:33)
kiek slinko tiek ir slenka, ir pats plaukas toks pat, ir auga taip pat nu zodziu man nebuvo poveikio
Gal pavalyti organizmą reiktu iš vidaus? Kokiu vitaminčiuku...Rukimas labai kenkia, niu-s ir t.t. Aš naudojau prieš 9 7 mėn. gal. Tai jokiu pretenzijų. Padėjo... Puiku buvo. Ir pakankamai ilga laiką. O kai stresuot pradėjau, verkti daug, tai vėl krenta, kaip lapai mano plaukai...Vos iš darbo neišleido mane. Tai kuokšte plaukų ta dieną ir palikau vonioje.
QUOTE(sher @ 2010 02 25, 10:17)
QUOTE(sher @ 2010 02 26, 12:33)
Na aš sunaudojau ampulių pakelį ir tuo pačiu naudojau serumą tame stikliniame buteliuke. Tai sunaudojus juos abu gal per pora mėn. plaukai tikrai buvo gerokai apstoję skinkti. Tačiau apturėjau tikrai daug nervų, labai alinančią mėnesio kelionę, vėl kalnas darbų + plaukų dažymas su 2 x spalvos nuėmimu, tai vėl pradėjo slinkti.
Bet... po ano naudojimo karto po kelių mėnesių matosi ataugusių plaukų vos ne tiek pat kiek ir ilgų Šiaip tai vietom jau plikė švietė, o dabar va pridygę plaukiukų
Pati aš suprantu, kad pas mene čia genai (tėvo plaukai laaaabai silpni buvo) ir nuo vaikystės mama man tai česnakais tai ajerais tepdavo. Taigi, visiškai nesustabdys slinkimo tos ampulės, bet padėti, kad nauji greičiau augtų tai gali. Nors... Slinkimą apstabdo tikrai irgi.
Na ir aišku, reikia žiūrėt ką valgai. JEi prisilaikau dietos arba šiaip mažiau vertingą maistą valgau - iškart matosi ant odos, plaukų ir nagų. Tik daugiau salotų, sėmenų, grūdų košės, ekologiškų vaisių ir po kelių savaičių matosi pagerėjimas.