Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

Mergaites, nedazykite pacios sau plauku su KAARAL. Tai gi vis kaip nekaip, profesionali kosmetika. doh.gif
Paskaitykite, kad kirpejai dirbantys su KAARAL iki 5 dazu gali maisyti ir dar su visokiais priedais. Eikite geriau i Elizos centra jeigu norite pigiau (Klaipėda ir Vilnius), nebent kokia paprasta vienspalve spalvute, tai gal ir namuose galima sau plaukus pamaliavot. Manau, jeigu procentais amoniako yra dazuose maziau (Baco, Sense) nei mes pripratome, dar su visokiai priedais (alaviju sultys, kokosu aliejus ir t.t.), tai nemanau kad nezinant kaip dazytis galima tiketis geros spalvos. Kaip minejau, nebent kokia spalva paprasta, kaip ruda, sokoladine...

Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 02 22, 12:06)
Sveikutes, gal zinote kur Klaipedoje galeciau gauti siu priemoniu? 4u.gif

Elizoje, cia mokymo centras kirpejams, kosmetologams
Papildyta:
QUOTE(juratyte26 @ 2010 02 22, 23:43)
O sakykit, jei po Baco kaukes man plaukai sunkiai issisukuoja kazkaip, kuria man patartumet ?

Sita gerai drekina
user posted image
Atsakyti
Tikra tiesa raso Infomanija,neverta gadint sau nuotaikos ir nervu,del nepavykusios spalvos,tegu tuo uzsiema profai,nes tikrai yra visokiausiu subtilybiu dazyme,pvz pigmentas jusu plauko,dazai kuriais dazetes pries tai,buna su chna merginos dazo,po to nusidazo su dazais ir sako kad blogi dazai,nes gavo ne ta spalva,ar visai nenusidaze,chna kaupiasi plaukuose,ja veliau labai ilgai is jo reikia salint.taip pat ir priemones prieziurai,neveltui Kaaral raso ant Triaction serumo,kad ju naudojiamas silikonas nesikaupia plauke,tai ir ne trukdo veliau gauti norima spalva dazant.Vel gi reikia zinot kokio stiprumo Oxidatoriu naudot,geriausia kad tos pacios firmos jis butu kaip ir dazai,na tiek info kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 23 vasario 2010 - 10:44
Gal kuri zinote kur Kaune galeciau nusipirkti ar bent platintojos Kaune numeriuka gal kuri turite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasmyriux @ 2010 02 23, 22:30)
Gal kuri zinote kur Kaune galeciau nusipirkti ar bent platintojos Kaune numeriuka gal kuri turite 4u.gif

Na jau buvo rasyta ne karta sioje temoje, bereikia pasiskaityti..mickeviciaus g. esancioje parduotuveje tikrai yra.
Beje, kuri KAARAL priemone geriausiai turetu drekinti sausus, besipuciancius, dazytus plaukus? Siuo metu naudoju sampuna is x-form, ir kondisina is Baco, tai drekinimo tikrai truksta, nors kaip suprantu sios priemones turetu tikti..
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 02 23, 23:37)
Na jau buvo rasyta ne karta sioje temoje, bereikia pasiskaityti..mickeviciaus g. esancioje parduotuveje tikrai yra.
Beje, kuri KAARAL priemone geriausiai turetu drekinti sausus, besipuciancius, dazytus plaukus? Siuo metu naudoju sampuna is x-form, ir kondisina is Baco, tai drekinimo tikrai truksta, nors kaip suprantu sios priemones turetu tikti..

Man geriausiai drekina Synergy, Royal Jelly. Bet kiekvienam savo. Kazkas kaifuoja nuo Baco smile.gif Man po Baco kondiko ir sampuno plaukai spindi, nu suuuuper. smile.gif Ir nepuciasi taip, labiau paglotnintas plaukas. Drekina vidutiniskai, neblogai. Kauke Baco nepirksiu dabar, tik sampuniuka maza, kad butu. Nebrangu, tikrai prireiks kartais.
Atsakyti
O man Synergy tai riebina, net labai,tesiog liko ant plauku,nors nedaug labai dejau,tai gerai kad dave pabandymui ,netiko visiskai,bet mano plaukai sveiki,ne sausi,tai gal jiems ir nereikia intensivumo Synergy,uztat nuo Life kaifuoja plaukai wub.gif
Atsakyti
Siaip dar nesu isbandziusi KAARAL priemoniu,renkuosi kokias verta butu isigyt sausiems plaukams g.gif Idomu kuris aliejukas butu geriausiai labai sausiems,issisakojusiems plauku galiukams BACO,PINK UP ar TRIACTION blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
o vat mane domina К05 TARGETED-ACTION DROPS 50 ml - 52 Lt Kryptingo poveikio lašiukai nuo plaukų slinkimo
Preparatas kalnų arnikos, raudonojo ankštpipirio, dilgėlės lapų ekstraktų, arbatmedţio aliejaus ir kitų svarbių sudėtinių dalių pagrindu yra rekomenduojamas esant tiek ţidininiam, tiek bendram plaukų slinkimui, o taip pat norint sustiprinti plaukų šaknis, stimuliuoti plaukų augimą, suaktyvinti galvos odos kraujo apytaką. Stimuliuoja dar beaugančių plaukų svogūnėlių augimą. Plaukai auga ţymiai greičiau ir būna ţymiai sveikesni.

ar kas bande?
ar skatina plauku augima?
Atsakyti
As jau rasiau (pries 2 men.), kad naudojau lasiukus K05. Naudojau saziningai 2, kartais 3 kartus per savaite, po plovimo. Labai gerai paskatina augima. Jeigu losjonas priskiriamas kaip gydomasis, tai lasiuku naudojimas ne taip gali padeti. Tie lasai saknis stiprina ir augima skatina. Kai kur, man buvo pastebeta, po dvieju, gal daugiua, menesiu naudojimo, ne tik kad mikro plaukuciai isaugo prie saknu. Kai kur pastebejau is vieno, nezinau ar svogunelio, ar skilutes, kur turi plaukas vienas augti, buvo po 2 vnt. blink.gif Nevisur, pagal nesuprantama tvarka. g.gif Jeigu taip butu visur ir daug daugiau, tai man padidetu plauku apimtis, kai isaugtu. Tai mano svajone. blush2.gif wub.gif
Svajone wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 24, 21:22)
o vat mane domina К05 TARGETED-ACTION DROPS 50 ml - 52 Lt Kryptingo poveikio lašiukai nuo plaukų slinkimo
ar kas bande?
ar skatina plauku augima?

As bandziau. Jau kuris laikas naudoju. Poveikis tikrai matomas, as dar retkarciais pakaitalioju su kapsulemis nuo plauku slinkimo. Ka pastebejau, tai maziau plauku vonioje po plovimo ir ataugantys nauji tankesni plaukai virs kaktos thumbup.gif Manau, kad tai siu priemoniu nuopelnas, nes nieko kito nenaudoju, o stresu nesumazejo verysad.gif nors stengiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasmyriux @ 2010 02 24, 21:30)
Siaip dar nesu isbandziusi KAARAL priemoniu,renkuosi kokias verta butu isigyt sausiems plaukams g.gif Idomu kuris aliejukas butu geriausiai labai sausiems,issisakojusiems plauku galiukams  BACO,PINK UP ar TRIACTION blush2.gif  4u.gif

Oi, tai tik bandyt reikia. Kiekvianam poreikiui. Vienas is visu plauku galasms,KAARAL tiks kaip IDEALAS. Tai jau tikrai. Visi raso. Bet kol nepabandysite nesuzinosite. Arba pas speca eiti reikia kad parinktu, viska apziurejus: kaip auga plaukai ir panasiai.Zinot apie ka as. Daug klausimu bus. mirksiukas.gif Verta, verta....Tai jums ne koks 'SHVARCKOP', "Londa" L'oreal". Cia jau super priemones, tik parinkit gerai reikia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet Kaaral tiek prioemoniu kad visu neisbandysi.. gerai kai pataikai vos ne iskart ant stebuklingos priemones, o jei ne? vat pvz as pasirinkau labiausiai isgirtas RJ ir XF ampules, ir nea - jokio stebuklo. praktiskai tomks pat poveikis kaip ir kitu ampuliu ar kaukes uz 15Lt. RJ man patinka jei naudoju ja po linu semenu kaukes, tikrai plaukuciai super duper, o viena stebuklu nedaro. Bet cia mano patikrtis ir mano plaukai kazkokia keisti biggrin.gif Siaip mano toks pastebejimas kad RJ poveikis labiau kosmetinis - tik viena dvi dienu... maniau gydys plaukus.
toliau bandysiu Xf kauke biggrin.gif tikiuosi nuo jos bent rezultatas pasimatys
galvoju gal reikia ir sampuno? mastau.gif didesnis poveikis bus...

koki sampuna rekomenduotumet riebiai odai ir sausiems galams, kad atkurtu plauka? Xf?
Papildyta:
QUOTE(Infomanija @ 2010 02 25, 00:28)
As jau rasiau (pries 2 men.), kad naudojau lasiukus K05. Naudojau saziningai 2, kartais 3 kartus per savaite, po plovimo. Labai gerai paskatina augima. Jeigu losjonas priskiriamas kaip gydomasis, tai lasiuku naudojimas ne taip gali padeti.  Tie lasai saknis stiprina ir augima skatina. Kai kur, man buvo pastebeta, po dvieju, gal daugiua,  menesiu naudojimo, ne tik kad mikro plaukuciai isaugo prie saknu. Kai kur pastebejau is vieno, nezinau ar svogunelio, ar skilutes, kur turi  plaukas vienas augti, buvo po 2 vnt. blink.gif  Nevisur, pagal nesuprantama tvarka. g.gif  Jeigu taip butu visur ir daug daugiau, tai man padidetu plauku apimtis, kai isaugtu. Tai mano svajone. blush2.gif  wub.gif
Svajone wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

tai gal reikia ir juo jamti? mano svajone iki uzpakalio biggrin.gif nors mazai jau truksta biggrin.gif bet zadu kirptis sestadieni tai teks auginti...
Atsakyti