Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

tai jei ta kaukė RJ nesuglotnina ir nepadaro plauko kaip šilkas kad rašo, tai kokį ji poveikį tada duoda plaukams?? nes ant pakuotės tai rašo jog jūsų plaukai bus lyg šilkas tai reiškias švelnūs glotnūs:)) o jūs sakot ne ji plauko neglotnina, o tai ką daro tada ?smile.gif padaro kaip dratą ;D toks jos poveikis ?biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlenaa: 17 vasario 2010 - 12:17
as tai turiu omeny kad ne priploti tokie plaukai po jos,o kad pamaitina ir sudrekina tai tikrai,ir plaukai po jos nuostabus lieka wub.gif
Atsakyti
o RJ kauke yra stipriausia is Kaaral? Man reikia labiau atkuriamu produktu.. nu keistai sauseja plaukai mano, o tuoj laukia ir dazymas...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 17, 20:13)
o RJ kauke yra stipriausia is Kaaral? Man reikia labiau atkuriamu produktu.. nu keistai sauseja plaukai mano, o tuoj laukia ir dazymas...

Tai jums X-real tiktu,ji atkurianti
is aprasymo:
Naujausias laboratorijos gaminys, neturintis analogų pasaulyje. Koncentruoti natūralūs komponentai, kviečių proteinai palaipsniui atkuria plauko struktūrą per visą plauko ilgį. X[FORM] serijos produktai atgaivina daţymo ir garbanojimo metu paţeistus plaukus. Tinka kitaip paveiktiems ir susilpnintiems, negyvybingiems plaukams. Kiekvienąkart panaudojus šios serijos priemones, jūsų plaukai įgaus vis daugiau gyvybingumo.
X[FORM] X-REAL NOURISHING RECONSTRUCTOR, Atkuriamasis maitinamasis kompleksas (kaukė) su kviečių proteinais
Reanimuoja ir atstato blankių pazeistų, negyvybingų plaukų struktūrą. Jie tampa paklusnūs, lengvai iššukuojami, įgyja šilkinio blizgesio.
Naudojimo būdas. Tepti ant drėgnų, švarių plaukų, po 2–3 minučių nuplauti vandeniu.
Atsakyti
Nusipirkau Klaipėdoje Easy uz 18 be amoniako. Pati sau nudaziau plaukus. Man labai patiko konsistencija ir nesmirda dazu mase, kaip tik skaniai kvepia. Pries tai daziau kirpykloj su Milk Shake panasia spalva. Zinokit, Easy man daugiau blizgesio pridave ir ryskiai nudazo. Man dabar istepe balta palta. Blogai isploviau dazus. Kai pradejau plauti galva vel, nepermatomas H2O. Siaubas. unsure.gif Supratau, reikia plaukus gerai skalauti. Spalva tai labai grazi. Labiau uz Milk Shake
Atsakyti
kokia spalvyte dazeis, kaip vadinas? smile.gif
ir kokio stiprumo % Oxi Plus naudojai?
Atsakyti
Kokia kaina gautusi ampuliu nuo slinkimo?siaip jos 85lt kainuoja,tai iseitu 71?,tai as tokia kaina namo gaunu,su pristatymu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoz@: 19 vasario 2010 - 16:13
QUOTE(Migdolai ir medus @ 2010 02 18, 23:27)
Nusipirkau Klaipėdoje Easy uz 18 be amoniako. Pati sau nudaziau plaukus. Man labai patiko konsistencija ir nesmirda dazu mase, kaip tik skaniai kvepia. Pries tai daziau kirpykloj su Milk Shake panasia spalva. Zinokit, Easy man daugiau blizgesio pridave ir  ryskiai nudazo. Man dabar istepe balta palta. Blogai isploviau dazus. Kai pradejau plauti galva vel, nepermatomas H2O. Siaubas.  unsure.gif Supratau, reikia plaukus gerai skalauti. Spalva tai  labai grazi. Labiau uz Milk Shake

Cia uz dazus tiek mokejot ar kartu su Oxi jums gavosi?
Atsakyti
Norejau atstatyti plaukus, paskaicius sustojau ties Xreconstrukcija kapsuliu. ismeginau viena ir man atrodo kad plaukas nepakankamai pamaitintas ir dar siurkstoki galiukai. Mane perspejo kad kapsules namaitina, bet ka man daryti, jeigu noriu atstatyti plaukus, man labai reikia, bet kad ir plaukuciai butu
svelnus, slidus, nesiveltu ir lengvai sukuotusi? Gal galima pora kapsuliu ipilti i kokia kauke? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kuziukas @ 2010 02 21, 11:41)
Cia uz dazus tiek mokejot ar kartu su Oxi jums gavosi?

Viso

Atsakyti
mimoza kur tu gauni?pasakyk ir man???
Atsakyti
Na, stai po intensyvau 3 men. naudojimo galiu drasiai pasakyti savo nuomone apie K05 sampuna+K05 ampules (2 k. per savaite)= plaukai neslenka! Nauju mazu plaukuciu padygo bigsmile.gif . Na, tikrai nesitikejau tokio poveikio blush2.gif . Viena tik beda-pasausino galvos oda verysad.gif , tai tenka kazka ir nuo pleiskanu panaudoti.
Sampunas Purify Softly-kvapas fainas, pojutis issiplovus galva irgi, bet riebina verysad.gif . Naudoju karts nuo karto.
Kondicionierius Synergy-patinka wub.gif , plaukai tampa glotnus, sunkus, lygus.
Mastau apie RJ kauke g.gif .
Atsakyti
sveikos,

norejau paklausti apie pilkintoja sampuna, kokia jo kaina?kur galima isigyti? 4u.gif gal zinot blush2.gif
Atsakyti