Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(Rasytee @ 2010 02 03, 18:44)
isbandziau atstatancia ampole  tai plaukai gan svelnus visai patiko bet nuo kerastases morkines ampoles plaukai buna dar fainesni !
paziuresiu as po keliu ampoliu plaukai jausis primaitinti ir nesinores daugiau ar tai but tik kaip balzamo efektas kai kas kart reik ir reik

dar nusipirkau kelias ampols nuo slinkimo nors plaukai neslenka (tfu tfu tfu) dabar bet augimui paskatinti manau tiks

X-structuring neskirti maitinti plaukus. rolleyes.gif Po ju nereikia naudoti balzamo tik jeigu plaukai riebus. Man taip paaiskino. Jeigu sausieja plaukai tai pataria balzama purskiama XForm naudot po ju.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal kuri naudojo Kaaral sampuna garbanotiems plaukams?Mano plaukai vos vos garbanojasi, bet kai isdziusta be feno labai netvarkingai atrodo. Noretusi, kad sampunas atskirtu garbanas, kad graziai atrodytu. Ir dar kondicionerius Purify Life color ir tas scrabas?
Siandien isigyjau plauku galiuku seruma Triaction ir Dazzling krema plauku tiesinimui. Bet dar nebandziau. Be to dar turiu pilkinanti sampuna, tai jis man liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2010 02 04, 21:42)
Sveikutes  4u.gif Gal kuri naudojo Kaaral sampuna garbanotiems plaukams?Mano plaukai vos vos garbanojasi, bet kai isdziusta be feno labai netvarkingai atrodo. Noretusi, kad  sampunas atskirtu garbanas, kad graziai atrodytu. Ir dar kondicionerius Purify Life color ir tas scrabas?
Siandien isigyjau plauku galiuku seruma Triaction ir Dazzling krema plauku tiesinimui. Bet dar nebandziau. Be to dar turiu pilkinanti sampuna, tai jis man liuks  thumbup.gif

naudojau garbanotu plauku sampuna jau kelis kart, nu atsiliepimai patys geriausi 4u.gif Mano plaukas tai minkstas, savaime jei palieku dziut tai bunu garbane (bet kai noriu isitiesinu biggrin.gif ), tai po sio sampuno plaukai buvo labai tvarkingai garbanoti sruogom (tik aisku jei nori kad garbanotusi sruogom, slapiu nereik sukuot o palikt taip ir dziut sruogom) 4u.gif po sio sampuno jie tokie lengvi, susigarbanije ax.gif (nes visgi garbanotiem plaukam buna jei su sampunu nepataikai tai tokie makaronais sruogom nutysta, prisiploje buna, apsunkinti..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 04 vasario 2010 - 21:51
Sakykite,ar pikinantis sampunas labai pilkina plaukus ar ne?gal galit palyginti kaipnors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 22:49)
naudojau garbanotu plauku sampuna jau kelis kart, nu atsiliepimai patys geriausi  4u.gif Mano plaukas tai minkstas, savaime jei palieku dziut tai bunu garbane (bet kai noriu isitiesinu biggrin.gif ), tai po sio sampuno plaukai buvo labai tvarkingai garbanoti sruogom (tik aisku jei nori kad garbanotusi sruogom, slapiu nereik sukuot o palikt taip ir dziut sruogom) 4u.gif po sio sampuno jie tokie lengvi, susigarbanije  ax.gif  (nes visgi garbanotiem plaukam buna jei su sampunu nepataikai tai tokie makaronais sruogom nutysta, prisiploje buna, apsunkinti..)

pas mane tokios garbanos durnos doh.gif , niekaip negaliu su jais susitvarkyti. jei po plovimo ne tiesinu, tai kaba kaip.......net nezinau kaip lotuliukas.gif vat noriu pabandyti si sampuna.
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 02 04, 22:50)
Sakykite,ar pikinantis sampunas labai pilkina plaukus ar ne?gal galit palyginti kaipnors? ax.gif

Del pilkinancio sampuno smile.gif tai man jis super ir toki sidabrini atspalvi toki duoda. nuima ta geltonuma, nesausina plauku. Tik vat palyginti negaliu, nes tai pirmas pilkinantis sampunas, kuri naudojau smile.gif
Atsakyti
Apie pilkinanti visada girdziu tik gerus atsiliepimus,kad nesausina ir duoda labai grazu atspalvi,taupiai naudojasi,pati nenaudoju nes tamsiaplauke,tai ir pakomentuoti negaliu,man is gydomosios linijos tai Sebum-balancing nepakeiciamas,nes galvos oda riebaluojasi,tai labai gerai nisplauna ir is tikro reguliuoja riebalu issiskirima,taip pat ir nuo slinkimo kas naudojo rezultatas dziugino thumbup.gif Is sitos linijos visi sitie produktai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 05 vasario 2010 - 10:37
Pasakysiu ir aš savo nuomone, pirkau šampūną su kviečių ekstraktu, tai patenkinta esu, labai skalsus, švariai išplauna plaukus. Bijojau dėl RJ kaukės, prisiklausiusi, kad smirda... Nei ji smirda, nei ką, yra specifinis kvapas, bet tik tiek. Serumas Triaction super, kvapas toks kaip vyriško losjono, tačiau išdžiuvus plaukams jo nebelieka. Priemonėmis esu tikrai patenkinta, šiaip labai reikli esu ant to "kanto" biggrin.gif Ir reklamos nemėgstu daryti, tačiau šį kartą esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Dar mane domintu kondicioneriai. Noriu pabandyti sampuna garbanoties plaukams, tai ir kondicioneriu noreciau,tik nezinau dar koki ax.gif gal yra kokiu atsiliepimu? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, kokie atsiliepimai butu apie beamoniakinius plauku dazus EASY SOFT?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 03, 10:41)
As jau RJ kauke naudoju menesi, sunaudojau 5ampules. galiu pakomentuoti po menesio naudojimo.
Nustojus naudot ampules plaukai ne tokie sausi.
Nuo RJ kaukes irgi stebuklu nera, bet pripazistu, kauke geresne uz kokia pigia eurokosene, net uz GAIA.
Deja, plauku neatkure, nors gal mano plaukai tokie ir turi buti? mastau.gif noretusi daugiau stebuklu  bigsmile.gif

o sakykit, kazkur skaiciau kad Xform ampule galima i dazus pilti. ar tiesa?

Is tiesu, Royal Jelly kaukes ampulese nera smile.gif Jus, matomai, apie X-Structuring Repair Lotion, t.y. atstatantiji losjona kapsulese. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(echolialija @ 2010 02 05, 20:36)
Is tiesu, Royal Jelly kaukes ampulese nera smile.gif Jus, matomai,  apie X-Structuring Repair Lotion, t.y. atstatantiji losjona kapsulese. smile.gif

Tai ji turejo omeny kad RJ naudoja ir ampules biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 02 05, 15:08)
Sveikos, kokie atsiliepimai butu apie beamoniakinius plauku dazus EASY SOFT?

Na pries kelias savaites daziau plaukus su Easy dazais be amoniako. Pasirinkau red kastono spalva. Labai ryskiai, graziai gavosi. Po dazu naudojau kauke BACO. Plaukai blizgejo, net labai. thumbup.gif Bet kad dazyti plaukai labiau blizga nei naturalus – tai faktas. Spalva lagai grazi ir su kiekvienu plovimu po truputi nusiplauna. Kaina labai prieinama apie 10 Lt gaunasi. Tik atskirai reikia pirkti oksidanta (1 litr.), oksidantas kokosu aliejaus pagrindu. Kvepia maloniai. wub.gif Uzteks metams. Zodziu, kad ryski spalva butu reikia dazyti kiekviena menesi. Netepa rubu,patalines kas yra svarbu. Kvepia gerai, nudazo irgi gerai. Dazausi pas kirpeja.
Atsakyti