Sveiki,siandien isbandziau Kaaral Scrub,tai galiu papasakoti ispudzius,as bandziau jau ir anksciau kitos firmos galvos pilinga,tai sitas kitoks pasirode,daleles kurios sveicia oda ir plauka nera tirpstancios,jos visa laika daro savo darba,ne rezorbuojasi ,kvapas malonus,konsistencija kaip kaukes,reikia nedaug,visiskai uztenka,kadangi kaip ir sakiau tos kietosios daleles niekur nedingsta,nusiplauna be problemu,ir nuo labai ilgu plauku,kadangi plaukai pasidaro slidus ,kaip po kaukes,net susimasciau ar deti kondica po jo ,kiek daugiau plauku iskrito per si plovima-pilingavima,bet taip ir turetu buti,nes pamasazavau ilgesni laika.Rezultatas:plaukas svaresnis nei svarus ,lieciu atrodo ne mano,mano sveikas bet toks ne silkinis,o cia butent silkinis ,na labai malonus pojutis .Darysiu ir saviskiui ,nes jo galvos odyte linkusi sauset ,tai suteiksiu jam SPA malonuma namie
QUOTE(reikli @ 2010 01 28, 20:11)
Sveiki,siandien isbandziau Kaaral Scrub,tai galiu papasakoti ispudzius,as bandziau jau ir anksciau kitos firmos galvos pilinga,tai sitas kitoks pasirode,daleles kurios sveicia oda ir plauka nera tirpstancios,jos visa laika daro savo darba,ne rezorbuojasi ,kvapas malonus,konsistencija kaip kaukes,reikia nedaug,visiskai uztenka,kadangi kaip ir sakiau tos kietosios daleles niekur nedingsta,nusiplauna be problemu,ir nuo labai ilgu plauku,kadangi plaukai pasidaro slidus ,kaip po kaukes,net susimasciau ar deti kondica po jo ,kiek daugiau plauku iskrito per si plovima-pilingavima,bet taip ir turetu buti,nes pamasazavau ilgesni laika.Rezultatas:plaukas svaresnis nei svarus ,lieciu atrodo ne mano,mano sveikas bet toks ne silkinis,o cia butent silkinis ,na labai malonus pojutis .Darysiu ir saviskiui ,nes jo galvos odyte linkusi sauset ,tai suteiksiu jam SPA malonuma namie
o kaip tu naudojai, po sampuninimo ar pries sampuna?
as vakar isbandziau tai irgi nerealiai, plauku svelnumas neispasakytas o paskui ploviau garbanotu plauku sampunu, tai plaukai susigarbanine nuo pat saknu jau Kol kas sprendziu kad priemones puikiai tinka (nes jei netiktu jau niezetu galvos oda, ko ner )
QUOTE(bonza @ 2010 01 29, 16:24)
as vakar isbandziau tai irgi nerealiai, plauku svelnumas neispasakytas o paskui ploviau garbanotu plauku sampunu, tai plaukai susigarbanine nuo pat saknu jau Kol kas sprendziu kad priemones puikiai tinka (nes jei netiktu jau niezetu galvos oda, ko ner )
Cia kokiu? Labai domina
QUOTE(bonza @ 2010 01 29, 16:24)
As po sampuno ,nes parasyta baigiamasis valymo etapas ,o sampunas tai turbut relax?mano drauge garbane dievina ji
QUOTE(rainiukas @ 2010 01 30, 00:29)
Cia kokiu? Labai domina
QUOTE(reikli @ 2010 01 30, 11:21)
As po sampuno ,nes parasyta baigiamasis valymo etapas ,o sampunas tai turbut relax?mano drauge garbane dievina ji
po sampuno? nu reiks kita karta po... Nes as galvoju kad kazkaip eile tokia butu pilingas - samounas - tada koki lasiukai jei pvz nuo slinkimo...
Sampunas is Purify serijos, is sitos serijos
Merginos, o litriniai sampunai su dozatoriais, pompikem, ar ne?
QUOTE(bonza @ 2010 01 30, 20:51)
po sampuno? nu reiks kita karta po... Nes as galvoju kad kazkaip eile tokia butu pilingas - samounas - tada koki lasiukai jei pvz nuo slinkimo...
Taip litriniai su pompom,dozatoriais
QUOTE(bonza @ 2010 01 30, 20:51)
Tai as kaip tik irgi lasiukus naudoju,bet jau profilaktiskai,kad augtu greiciau plaukai,nes buvo momentas kai negalejau ataugint zemiau menciu neaugo,skilinejo galiukai,tai maniau kad viskas cia su tais kirpimais prigasdinau plaukus,tai nebeaugs ilgesni,bet po to prasilauzem,manau labai pagelbejo Triaction,nes tvarke galus,o ampules sustabde slinkima,dabar jau tik palaikau sveika isvaizda ir lepinu spa priemoniemis
Zinokit naudoju ir patiko man priemones nuo slinkimo ir kaip sako fakt na lico. Itrinu losjona i galvos oda pries nakti. Plaunu plaukus su stiprinanciu sampunu. Siandien pastebejau kad maziau slenka. Stebuklu nera, bet pagerejimas jauciamas. Ampule maloniai sildo oda. Pastebejau kai nuo plauku pateke ant veido atsirado nedidelis raudonumas. Po 10 min. visiskai isnyko. Manau tai normalu, skaiciau kad specialiai tam kad paskatinti plauku augima panele iki raudonumo itrindavo galvos oda, kad suaktyvetu kraujotaka. Losjone veikia pipiru ekstraktas kaip stimuliatorius.
As jau RJ kauke naudoju menesi, sunaudojau 5ampules. galiu pakomentuoti po menesio naudojimo.
Nustojus naudot ampules plaukai ne tokie sausi.
Nuo RJ kaukes irgi stebuklu nera, bet pripazistu, kauke geresne uz kokia pigia eurokosene, net uz GAIA.
Deja, plauku neatkure, nors gal mano plaukai tokie ir turi buti? noretusi daugiau stebuklu
o sakykit, kazkur skaiciau kad Xform ampule galima i dazus pilti. ar tiesa?
Nuo RJ kaukes irgi stebuklu nera, bet pripazistu, kauke geresne uz kokia pigia eurokosene, net uz GAIA.
Deja, plauku neatkure, nors gal mano plaukai tokie ir turi buti? noretusi daugiau stebuklu
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 03, 10:41)
As jau RJ kauke naudoju menesi, sunaudojau 5ampules. galiu pakomentuoti po menesio naudojimo.
Taip galima ir i dazus pilti
Šį losjoną (~1/2 1 ampulės) galima įpilti į gaminamų daţų masę silpnų ir paţeistų plaukų daţymui, taip plaukas papildomai bus pamaitintas bei apsaugotas. Losjoną reiktų įpilti į paruoštą daţų masę prieš pat daţymo procesą, masę gerai išmaišyti. Geriausias rezultatas bus pasiekiamas maišant losjoną ir daţant plaukus KAARAL daţais.
aciu, kaip tik saugau viena ampule dazymui, tikiuosi nesureaguos dazai su ampule.
isbandziau atstatancia ampole tai plaukai gan svelnus visai patiko bet nuo kerastases morkines ampoles plaukai buna dar fainesni !
paziuresiu as po keliu ampoliu plaukai jausis primaitinti ir nesinores daugiau ar tai but tik kaip balzamo efektas kai kas kart reik ir reik
dar nusipirkau kelias ampols nuo slinkimo nors plaukai neslenka (tfu tfu tfu) dabar bet augimui paskatinti manau tiks
paziuresiu as po keliu ampoliu plaukai jausis primaitinti ir nesinores daugiau ar tai but tik kaip balzamo efektas kai kas kart reik ir reik
dar nusipirkau kelias ampols nuo slinkimo nors plaukai neslenka (tfu tfu tfu) dabar bet augimui paskatinti manau tiks