Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

O pas mane puse pakuotes stovi,nes po 6 ampuliu jau nebeslinko nei kiek,,naudojau spalio menesi,iki siol ramu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 21, 01:40)
man nepalabai patiko, is pradziu, kaip ir suveike, veliau rezultato nebuvo. palyginus su pernai naudotomis Vich ampulemis - tikrai zymiai prastesnes.

Keista po vieno mėnesio-dviejų naudojimo girdėti - „nepadėjo“. ohmy.gif Juk plaukai – gyvas organizmas, turintis savo individualią struktūrą, kuriai įtakos turi konkrečios gyvenimo sąlygos ir jūsų įpročiai. Plaukų priežiūra neturėtų apsiriboti vienkartinio pagerėjimo laukimu. Plaukas, kaip ir augalas, gyvena, atgyja, auga ir miršta. Jūsų požiūris labai vartotojiškas – pavalgiau, numarinau alkio kirminą ir gana. g.gif Bet juk valgyt norėsis rytoj, poryt, po mėnesio. O jei konkrečiu laikotarpiu jūs išgersite mažiau skysčių ir aktyviau pajudėsite, išalksite „žvėriškai“ gal būt netgi per dvi valandas. Norint palyginti tai, kas tiko praeitais metais ir kas netiko šiais, reikia smulkiai išsiaiškinti ir palyginti visas aplinkybes: buvusias ir esamas oro sąlygas, gyvenimo būdą ir pan. Kam jums kiekvienais metais laukti odos ir plaukų perdžiūvimo arba slinkimo ir t.t. Jei esate pastebėję, kad jūsų plaukai tam tikrais metų laikais linkę slinkti, o organizmas nusilpsta, pasirūpinkite vitaminais iš anksto. Valymas, maitinimas, apžiūra-priežiūra. Tai trys banginiai, ant kurių laikosi jūsų plaukų ir odos priežiūra. Jei jūsų plaukams visiškam pasveikimui reikalingas pvz. „primaitinimas“, maitinkite juos taip, kad jie nejustų alkio Jūs neturite teisės pamiršti nė vieno banginio: jie visi susiję vienas su kitu ir vienas kitą palaiko. Imkitės teisingos plaukų priežiūros, kadangi plaukas yra trapus ir reikalaujantis priežiūros „organizmas“. Kalbant apie priemones, stabdančias plaukų slinkimą, konkrečiai apie Aminexil VICHY DERCOS, reikia pasakyti, kad jų sudėtyje aš nematau jokių gerų[U] medžiagų, kurios sustabdytų slinkimą ir sustiprintų plauko svogūnėlį. O Aminexil (išsigimimas Minoxidil‘o) aš pasisaugočiau nebent jus turite labai rimta problema ir kokios gali būti pasekmės ir kaip tai patinka jūsų plaukams jau ne taip ir svarbu.
Atsakyti
QUOTE(ARSENICUM @ 2010 01 23, 01:33)
Keista po vieno mėnesio-dviejų naudojimo girdėti - „nepadėjo“. ohmy.gif 

O as kazkaip galvojau, kad menuo du tai pakankamas laiko tarpas rezultatams pamatyti g.gif As, aisku, pabandziau tik viena kapsulyte, bet savaite pries issitepiau galva su К05 TARGETED-ACTION DROPS. Dideles tragedijos su slinkimu pas mane nera, nusipirkau tik tris kapsules pabandymui. Ziuresim. Ateis pavasaris, gal visai nuslinks biggrin.gif Siaip manau visas sias gydancias priemones reiketu atsargiai naudoti, pasibandyti gal kur nors. Man asmeniskaipo kapsules pakandziojo galvos oda, bet gana maloniai ir greitai praejo. Bet mano veido oda, kur arciau plauku, sureagavo - demem tokiom ismete. Tiesa greit praejo. Pasirodo sudetyje yra cili pipiru, o as su jais net vienoj patalpoj but negaliu, jei kas nors juos smulkina. Dusina ir akis grauzia. Taip kad atsargiai su alergijom umn.gif
Atsakyti
Vakar gavau Kaaral kapsulės ir šampūną nuo plaukų slinkimo. tongue.gif Aš nelabai tikiu kad šis losjonas ir šampūnas gali sustabdyti rimtas bedas, kai jau plaukai gausiai slenka, bet sustabdyti sezoninį slinkimą, nuo rūkymo, streso ir sustiprinti plaukų šaknys manau gali. Į losjono sudėtį įeina aštrus raudonieji pipirai (ekstraktas), kalnų arnikos ekstraktas, arbatmedžio aliejus, dilgėlės ekstraktas.
Raudonieji pipirai gerina kraujotaką, pagerina galvos odos kvėpavimą, lengvai šildo, stimuliuoja ir sustiprina plaukų svogūnėlius. Kalninė arnika geras antiseptikas. Išoriškai vartojama sumušimams, nedidelėms žaizdoms, nudegimams, nušalimams, taip pat stiprina plaukų šaknis, skatina plaukų augimą. Arbatmedžio aliejus apsaugo silpnus plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio, stiprina šaknis, suaktyvina galvos odos kraujotaką, reguliuoja liaukų veiklą. Dilgėlių ekstraktas stiprina vėl gi plaukų šaknis, pagerina deguonies patekimą į galvos odą, atstato mineralinę plaukų sudėtį.

Losjonas aitrokai kvepia arbatmedžio aliejumi su spiritu. Šampūnas švelniai kvepia natūraliais eteriniais aliejais.
Parašysiu kaip į tai reaguos plaukai ir kokie bus pojūčiai po mėn. ax.gif
Atsakyti
Gerai kai pas jus plaukai tiesus ir paklusnus. Mano plaukus be feno ir visu pribumbasu neimanoma suvaldyt. Gaunasi idiotiska sukuosena. Kartais gaunasi graziai kai su fenu dziovinu ir sukuoju. O man reikia vengti feno, nes jis labai sausina plaukus. Dabar kai naudoju Kaaralo priemones tai gal ir padeda susigrazinti plauku blizgesi, kazkiek sustiprina plaukus. Atrodo ir plaukas prie plauko gula graziau. g.gif Patarkite kokiu gydomuju priemoniu ar losjonu is Kaaralo. Zinau kad nera geresnes priemones uz paprasta lietuviska svoguna, bet nesiulykit man lotuliukas.gif
Mano plaukai yra besiriebaluojantys prie saknu, silpnai auga ir dregnu oru puciasi. kas man tiktu?

Papildyta:
QUOTE(reikli @ 2010 01 21, 19:54)
O pas mane puse pakuotes stovi,nes po 6 ampuliu jau nebeslinko nei kiek,,naudojau spalio menesi,iki siol ramu thumbup.gif

Taip negali buti. Tiesiog slinkimo nebuvo, arba nuo nervu laikinas.
Atsakyti
ARSENICUM, is kur istrauket,kad plaukais nesirupinama visus metus? g.gif visa jusu rasliava yra beprasmiska, nes absoliuciai netinka kalbos apie mano plaukus.
o jusu nuomone apie Vichy ampules man neatktuali vien del to,kad jos padejo MANO plaukams - ir tas svarbiausia. Kaaral ampules buvo neveiksmingos, ir kas per nesamone, kad rezultatu per greitai laukiau? manau, kad menuo - du yra pakankamas laiko tarpas rezultatams pasimatyti arba ne. priemones slinkimui kaip tik ir kuriamos, kad rezultatas matytusi pagal galimybes kuo greiciau, todel ir kursai yra 6-8-12 amplules,o ne 52-74 rolleyes.gif

p.s. jus gal kartais busite kaaral platintoja? kad jums rezultatu nebuvimas po 2men naudojimo - norma, o vichy ampules, kurios man padejo, per prastos? g.gif
Atsakyti
[quote=vilanguage,2010 01 25, 03:59]
Gerai kai pas jus plaukai tiesus ir paklusnus. Mano plaukus be feno ir visu pribumbasu neimanoma suvaldyt. Gaunasi idiotiska sukuosena. Kartais gaunasi graziai kai su fenu dziovinu ir sukuoju. O man reikia vengti feno, nes jis labai sausina plaukus. Dabar kai naudoju Kaaralo priemones tai gal ir padeda susigrazinti plauku blizgesi, kazkiek sustiprina plaukus. Atrodo ir plaukas prie plauko gula graziau. g.gif Patarkite kokiu gydomuju priemoniu ar losjonu is Kaaralo. Zinau kad nera geresnes priemones uz paprasta lietuviska svoguna, bet nesiulykit man lotuliukas.gif
Mano plaukai yra besiriebaluojantys prie saknu, silpnai auga ir dregnu oru puciasi. kas man tiktu?

4u.gif

Manau is gydomuju tiktu K05 linijos ampules nuo saknu riebalavimosi ir sampunas nuo tos pacios bedos,kad augtu greiciau vitaminu pagerkit,o del sukuosenos tai Dazzling yra jeigu tiesint plaukucius gera,maloniai kvepianti priemone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 25 sausio 2010 - 11:48
o kur šios linijos gaminių būtų galima įsigyti??? ar tik užsisakyt galima? parduotuvėse nebūna?smile.gif
Atsakyti
Pabandziau kapsule pazeistiems plaukams X-STRUCTURING. Kol kas nieko nezinau, plaukai dar dziusta tongue.gif Si karta niekas nesikandziojo ir nedegino, suputojo; palaikiau apsivyniojus ranksluosti, pasilde truputi. Kvepia smile.gif Lauksiu stebuklu, raso, kad po triju kapsuliu mano plaukai bus patys graziausi. Nu ziuresim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 27 sausio 2010 - 15:23
"Atgaivina net ir labai pažeistus plaukus. Giliai įsiskverbia į plaukų struktūrą. Unikali formulė garantuoja puikų rezultatą, jau po pirmojo panaudojimo plaukai tampa pastebimai gyvesni ir geriau prižiūrėti, o po 3 ir daugiau kartų įgauna itin sveiką išvaizdą."

Po 3 kartų įgauna sveiką išvaizdą paliginus, jeigu nenaudotumėt smile.gif
O naudoti reikia ir toliau (1-2 k/sav.) kol nepajusite kad plaukų struktūra atstatyta. Aš naudoju 1k./sav, anksčiau nenaudodavau kondicionierių, bet paskui sužinojau kad jeigu plaukai linkusi sausieti, tai naudoti po losjono reikia kondicionierių arba purškiamą kondicionierių tos pačios linijos. Esu patenkinta. Naudoju senai. Pats plaukas atrodo stipresnis, tvirtesnis. bigsmile.gif

Papildyta:
Man labai panašus X-structuring ampulės į Mineralizante Rising
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 21, 01:40)
man nepalabai patiko, is pradziu, kaip ir suveike, veliau rezultato nebuvo. palyginus su pernai naudotomis Vich ampulemis - tikrai zymiai prastesnes.

Linija nuo slinkimo (sampunas plius losjonas) man labai gera. Tikriausiai kiekvienam savo, as vichy nebandziusi, tai lyginti negaliu. mastau.gif

Zinau kad man padejo ir neuzkemsu vamzdzius savo plaukais. Iki siol itrinu kartais plauku saknis - profilaktiskai, visai nerimtai irnesakyk.gif Draugei po gimdymo pagelbejo kai plaukai slinko kuokstais. Ji naudojo papildomai lasiukus. Iki tol spejo ismeginti Milkshake, Keune, Rene Furterer, Lakme. As ja tikiu ir pati matau kad pakeite plauku priemones i Kaaral. Asmeniskai perku antrakart Triaction. Man patvarko plauku galiukus, boyfrendui pagerina nuotaika savo kvapu. hihihi.gif Nusprende padovanoti man tokius kvepalus. rolleyes.gif Naudoju Royal jelly kauke, Integra, Baco balzama. Royal sutinku, siaip kvapelis. Bet geresnes kaukes neatradau ir naudoju, todel kad manau, kad pagal kvapa rinksiu kvepalus o kauke plaukams pagal kita kriteriju. Sakyciau atsigavo lb plaukai, susitvarke plauku galiukai, blizzzga.

Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2010 01 27, 19:16)
Aš naudoju 1k./sav, anksčiau nenaudodavau kondicionierių, bet paskui sužinojau kad jeigu plaukai linkusi sausieti, tai naudoti po losjono reikia kondicionierių arba purškiamą kondicionierių tos pačios linijos.

O ka papildomai naudoti, jei plaukai linke riebaluotis? g.gif Ir dar, ka patartumet naudoti, jei praejus kokiai dienai po plovimo (cia ne tik su Kaaral priemonemis), pradeda kazkaip niezteti galva, palei kakta, palei "konturus" plauku augimo? Pleiskanu nera. O butent tos vietos jautriausiai reaguoja, jei naudoju kokia agresyvesnes priemones. Gal oda jautri tiesiog? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ekaterina @ 2010 01 27, 20:44)
Triaction. Man patvarko plauku galiukus, boyfrendui pagerina nuotaika savo kvapu.   hihihi.gif 

drinks_cheers.gif as irgi neseniai pasitepiau juo plaukus - tai sedziu ir kaifuoju. Labai toks prabangus, neikyrus kvapas 4u.gif
Atsakyti