Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(minus 50 kg @ 2010 01 19, 23:01)
O man blogai putuoja. Tepi, tepi o putu labai mazai. Bet nieko, isplauna gerai ir plaukus ir galvos oda. Turime visa serija K05. Naturaliai kvepia zolelemis. Panasu i arbatmedzio kvapa su eukaliptu.

man neputoja pirma karta plaunant, o antra karta visai nedaug reikia ir isputoja. kazi kaip cia skaitosi gerai, o kaip nelabai g.gif bet isplauna tikrai gerai. 4u.gif
Atsakyti
pasirodo mano wordinis var.apytustis,pilna pdf knyga bent jau man atsidaro, ji cia . o atsisiust kaip tingiu aiskinti biggrin.gif , tai issisaugojau sau ir ikeliu tiesiai is kur siustis: CIA
klausykit,o tai kurie dazai tie bespalviai skaitosi? "easy soft, be amoniako"?

p.s. mano keune sampunas irgi tik is antro karto suputoja,tada putu daug jau buna,nzn gal gerai viskas,idomu butu vistik,kodel taip yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 19 sausio 2010 - 23:15
Man Keune putoja ko puikiausiai. dirol.gif No problem.
KAARAL silpnai putoja. Palyginti galeciau su Siberika sampunu. Tik po Kaaral jauciasi kad isplauti plaukai, o po Siberikos nedaplauti. rolleyes.gif Nereikia bijoti,yra visiskai neputojantys sampunai ir irgi gerai plauna, tik priprast reikia.
Atsakyti
isbandziau dar viena KAARAL priemone... bigsmile.gif
nusidaziau vakar plaukus su BACO dazais...

tai net vyriskis pamates rezultata pakomentavo:
- mmmm gal tavo plaukai spalvoti pasidare... biggrin.gif bis.gif

daziau naturalia spalva... tai is tokio popilkio mano zilo atspalvio, gavosi sodrios rusvos spalvos plaukai... nail.gif
dadejo ryskumo ir visus zilus plaukus nudaze... as patenkinta... biggrin.gif

o jau kaukyte po dazymo kokia faina... mmmmmmmmm... kvepia nuostabiai ir plaukucius suglotnina, issvelnina...

beje kvapas man jos malonus kaip ir ranku kremo ar paprastu sampunu ir kondiku... taigi kas patinka man nebutinai patiks visiems kitiems... g.gif

va... kai pabandysiu dar ka nors naujo, butinai pasidalinsiu ispudziais... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minus 50 kg @ 2010 01 19, 23:01)
O man blogai putuoja. Tepi, tepi o putu labai mazai. Bet nieko, isplauna gerai ir plaukus ir galvos oda. Turime visa serija K05. Naturaliai kvepia zolelemis. Panasu i arbatmedzio kvapa su eukaliptu.

Ir neturi gerai putuot,svarbiausia kad plautu gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Paskaitinejau tema, isbandziau kosmetika ir noriu prisijungti prie jusu. Naudoju Kaaral 4 diena ir turiu pora pastibejimu. Is pradziu ivardinsiu ka nusipirkau:
1.X-structuring ampules su purškiama Xform kondiku
2.VoLook putas
3.Purškiama plauku tonika Hair Flex
4.Plaukų galiukams PinkUp Cristal Care
5.Dažus be amoniako (tamsiai kaštoninė spalva)
Xstr. isnaudojau 2 ampl. Po ampules supurskiu savo plaukus Xform kondiku. Plaukai tampa svelnesni, blizga ir atrodo daug sveikesni.
VoLook superines putos. wub.gif Maždaug vidutines fiksacijos, neapsunkina, nelipina, plaukai atrodo naturalus ir svarbiausia putos padidina plauku apimti visai dienai. thumbup.gif
Hair Flex neleidzia plaukams elektrintis ir labai padeda nuo plauku putimosi. Nieko daugiau nepastebejau.
PinkUp aliejukas yra labai geras daiktas. Man jis geriausias is visu isbandytu. Geriausias ir geriausiu.first.gif bigsmile.gif
Apie dazus be amoniako nieko nepasakysiu. Dazysiu plaukus sekmadieni.
Is tikro yra geri produktai Kaaral bigsmile.gif
Atsakyti
vilanguage-netingi galiuku aliejaus sudeti nurasyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 20, 17:58)
vilanguage-netingi galiuku aliejaus sudeti nurasyti? mirksiukas.gif

CYCLOPENTASILOXANE
CYCLOHEXASILOXANE
DIMETHICONOL
DIMETHICONE
ALCOHOL DENAT
LINUM USITATISSIMUM(SEED OIL)
PARFUM
PHENYL TRIMETHICONE
AQUA

Dirbti moteru kolektyve. Pletkavoja visa darbo laika ir kiekviena smulkmena aptarineja. doh.gif Kaip pristojo prie manes su savo klausimais „kaip as suteikiau savo ploniems plaukams apimti?“O iseidama namo uzsukau i sekretoriato vadoves kabineta, tai Gerb. vadove pamacius mane paklause ka naudojau kad plaukai tokie grazus. Vos nenualpau is gedos. blush2.gif Iki tol santykiai su vadove buvo tik darbiniai. rolleyes.gif
Atsakyti
As siandien issiplovusi issitryniau su priemone nuo slinkimo, ampulese kur yra is K05 serijos. Kazkas cia rase, kad mazai ten to losjono, bet man tai visai pakako. Tryniau galvos oda "palei krastus", ypac prie kaktos. Ten kazkaip anksciausiai sviest pradeda biggrin.gif Kas naudojot, greitai rezultatai pasimato?
Atsakyti
QUOTE(vilanguage @ 2010 01 20, 14:39)

PinkUp aliejukas yra labai geras daiktas. Man jis geriausias is visu isbandytu. Geriausias ir geriausiu.first.gif  bigsmile.gif

Kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 01 20, 23:32)
As siandien issiplovusi issitryniau su priemone nuo slinkimo, ampulese kur yra is K05 serijos. Kazkas cia rase, kad mazai ten to losjono, bet man tai visai pakako. Tryniau galvos oda "palei krastus", ypac prie kaktos. Ten kazkaip anksciausiai sviest pradeda  biggrin.gif Kas naudojot, greitai rezultatai pasimato?

gali toms vietoms itrinti daugiau,bet siaip reikia visam galvos plotui paskirstyti ir ismasazuoti bent kelias minutes. man tai ampules dviem kartam uztekdavo, o del rezultatu negaliu nk pasakyti, nes visiskai nereguliariai naudojau, o be to lyg ir pries pat pradedant buvo apmazejes slinkimas (manau tiesiog sezoninis buvo ir praejo). siaip as galvoju po menesio turetu tikrai matysis, bet aisku pagal save ziurekit, pastebesit manau. na ampules manau bent kiek turi but veiksmingos vien del sudetyje esancio pipiro, galos kaitinimo, kas skatina kraujo pritvinkima ir saknu aprupinima deguonim, tai turetu ir slinkimas aprimti. o siaip realiai tai juk nuo priezasciu priklauso kaip kam suveiks jos, bet sakau savo nuomone, kad naudos turetu bent kiek atnesti

Metine-> PinkUp CRISTAL CARE, 75 ml - 59 Lt Koncentruotas kristalinis serumas plaukams. Atstato plaukų struktūrą ir prapuolusį blizgesį. Apsaugo nuo mechaninių paţeidimų formuojant šukuoseną. Pagraţina plaukus. Plaukų spalva tampa sodresnė. Švarus ir skaidrus ciklopentasiloksanas uţtikrina serumo įsiskverbimą į plauko struktūrą ir apsaugo nuo ţalingo karšto oro poveikio. Suglotnina ir sušvelnina paţeistus plaukus. „Sulydo“ išsišakojusius plaukų galiukus ir leidţia atsikratyti „pūkuotuko“ efekto. Naudodami serumą kasdien, pamiršite išsišakojusių ir negraţių plaukų galiukų problemą.
Naudojimo būdas. Nedideliu serumo kiekiu sutepti drėgni plaukai įgauna natūralaus ţvilgesio, tampa atsparūs karščiui ir sveikiau atrodo. Uţtepus serumo ant sausų plaukų galiukų, aplūţę ir įtrūkę plaukų galiukai suminkštės, persigers serumu ir įgaus puikią išvaizdą.

PRASOM NEPATINGETI ATSIVERSTI KATALOGO SIAIP -> cia <-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 21 sausio 2010 - 00:30
QUOTE(rainiukas @ 2010 01 20, 23:32)
Kas naudojot, greitai rezultatai pasimato?

man nepalabai patiko, is pradziu, kaip ir suveike, veliau rezultato nebuvo. palyginus su pernai naudotomis Vich ampulemis - tikrai zymiai prastesnes.
Atsakyti