Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

Sveiki. smile.gif Dirbu su KAARAL. Norėčiau pasakyti, kad KAARAL priemonės neplatinamos eilinių žmonių ir netūrėtų būti platinamos. Tai profesionali kosmetika, kurios galima įsigyti tik grožio salonuose, specializuotose parduotuvėse ir iš kirpėjų. Forume dalyvauja vienas žmogus, kuris oficialiai dirba su KAARAL ir yra apie tai pasiskelbęs, bei vienas dalyvis, kuris platina produkciją, bet nedirba mūsų kompanijoje. Tik tam vieninteliam žmogui kompanija „užsimerkusi“ leidžia platinti KAARAL, nes greitai šis dalyvis šiais produktais oficialiai prekiaus internetinėje parduotuvėje.
Jeigu dar kažkas iš forumiečių platina šią produkciją, mes neatsakome už jų kokybę, nes produktai nebuvo oficialiai įsigyti iš atstovų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABCabc: 17 sausio 2010 - 23:38
QUOTE(ABCabc @ 2010 01 18, 00:36)
Sveiki.  smile.gif  Dirbu su KAARAL. Norėčiau pasakyti, kad KAARAL priemonės neplatinamos eilinių žmonių ir netūrėtų būti platinamos. Tai profesionali kosmetika, kurios galima įsigyti tik grožio salonuose, specializuotose parduotuvėse ir iš kirpėjų. Forume dalyvauja vienas žmogus, kuris oficialiai dirba su KAARAL ir yra apie tai pasiskelbęs, bei vienas dalyvis, kuris platina produkciją, bet nedirba mūsų kompanijoje. Tik tam vieninteliam žmogui kompanija „užsimerkusi“ leidžia platinti KAARAL, nes greitai šis dalyvis šiais produktais oficialiai prekiaus internetinėje parduotuvėje.
Jeigu dar kažkas iš forumiečių platina šią produkciją, mes neatsakome už jų kokybę, nes produktai nebuvo oficialiai įsigyti iš atstovų.

O kada konkreciai gales prekes uzsisakyti internetu?
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2010 01 18, 10:48)
O kada konkreciai gales prekes uzsisakyti internetu?

Jau labai greitai thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
kazi kodel nebeiseina atsisiust PDF visu produktu aprasymu is sito psl?http://kaaral.lt/ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 18, 11:39)
kazi kodel nebeiseina atsisiust PDF visu produktu aprasymu is sito psl?http://kaaral.lt/  unsure.gif

tai gal pas jus programos nera su kuria PDF failas atveriamas,as jums idesiu nuoroda is jos arasykit sau programa ir atvers drinks_cheers.gif
Stai cia programa
Atsakyti
ikeliau kataloga wordo formatu, bus pasiekiamas paprasciau. atsisiuntimo nuoroda CIA
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 18, 18:12)
ikeliau kataloga wordo formatu, bus pasiekiamas paprasciau. atsisiuntimo nuoroda CIA

pas jus kitoks failiukas ax.gif www.kaaral.lt man kitoki atidaro
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2010 01 15, 15:53)
kondikas synergy daro stebuklus... mano absoliutu neissisukuojanti kaltuna ant galvos paverte i normalius grazius paklusnius plaukus...  wub.gif

scrubas man patinka... ji panaudojus jauciasi kazkoks ''palengvejimas''...  g.gif  atsisviezinimas...

o as pasisakau UZ KAARAL'A... man jis patinka...  tongue.gif

siuos du dalykus ir as naudoju - tikrai superiniai bigsmile.gif

scrub'as tai isvis kaifas smile.gif labai maloniai sveicia rolleyes.gif

QUOTE(Eveliina @ 2010 01 16, 11:19)
baco galetu but ir geresnis kvapas, bet siaip pakenciamas, idomu butu isbandyti triaction,  ax.gif gal kas turi klaipedoj nupilt keleta ml pabandymui? nu gerai, kita kart tepsiu maziau  ax.gif

cia apie baco sampuna ar kondicionieriu eina kalba? smile.gif as noriu sampuno... baco arba x-form. Kazin kurio kvapas "skanesnis"
Atsakyti
QUOTE(Infomanija @ 2010 01 19, 20:10)
pas jus kitoks failiukas  ax.gif www.kaaral.lt man kitoki atidaro

maziau info manajam?manau niekuo nesiskiria,tik tiek kad pas mane wordas, o puslapy pdf failas buvo,siaip maniskiam yra produktai su aprasymais,tik nera kainu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 01 19, 20:41)
siuos du dalykus ir as naudoju - tikrai superiniai  bigsmile.gif

scrub'as tai isvis kaifas smile.gif labai maloniai sveicia  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ir labai maloniai kvepia. As dabar naudojuosi sios firmos gydomosiomis priemonemis, nes nusprendziau pirma slinkima ir riebalavimasi sumazint, tai K05 serijos priemoniu kvapas siaip sau unsure.gif Nu bet juk vaistai ir nebuna labai skanus biggrin.gif Rezultatu reiks turbut palaukti, bet pirmas pliusas, kuri pastebejau, tai sampuno ekonomiskumas. Reikia is labai nedaug, putoja gerai. O po pilingo ir plovimo galva palengvejusi kazkokia buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2010 01 18, 11:13)
Jau labai greitai thumbup.gif  4u.gif  biggrin.gif

tai kada bus praneskit ta puslapio adresa , nes noreciau ir as cia taip visu isgirtas priemones isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 01 19, 21:41)
drinks_cheers.gif ir labai maloniai kvepia. As dabar naudojuosi sios firmos gydomosiomis priemonemis, nes nusprendziau pirma slinkima ir riebalavimasi sumazint, tai K05 serijos priemoniu kvapas siaip sau unsure.gif Nu bet juk vaistai ir nebuna labai skanus biggrin.gif Rezultatu reiks turbut palaukti, bet pirmas pliusas, kuri pastebejau, tai sampuno ekonomiskumas. Reikia is labai nedaug, putoja gerai. O po pilingo ir plovimo galva palengvejusi kazkokia buna smile.gif

O man blogai putuoja. Tepi, tepi o putu labai mazai. Bet nieko, isplauna gerai ir plaukus ir galvos oda. Turime visa serija K05. Naturaliai kvepia zolelemis. Panasu i arbatmedzio kvapa su eukaliptu.
Atsakyti