Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(Jogurtine @ 2010 01 14, 21:41)
Nuo Baco serumo riebaluojasi plaukai kai užtepat ant visų plaukų ilgio? O kaip dėl Crystal Care?
Ieškau būtent plaukų GALIUKAMS serumo ar aliejuko  4u.gif

tepu tik ant paciu galiuku ax.gif ir tai laaaabai nedaug,gal pora trejeta laseliu
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 01 16, 01:24)
tepu tik ant paciu galiuku  ax.gif ir tai laaaabai nedaug,gal pora trejeta laseliu

trejeta blink.gif As naudoju TRIACTION pigu - 1-2 max paspaudimai ant dregnu plauku. Koncentruotas Triaction blink.gif blink.gif blink.gif O kaip kvapas jums? g.gif Jus BACO turit? Jeige norit skisto serumo,nekoncentruoto tai RASA pabandykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infomanija: 16 sausio 2010 - 00:42
QUOTE(bonza @ 2010 01 16, 00:19)
is Pink Up serijos - kas labiausiai tiktu banguotiems plaukams? labai jau suviliojo atsiliepimas kad Pink up saldainiais kvepia  lotuliukas.gif  ax.gif  tik nenoreiu jokio slapio efekto, kuris man rodos apsunkintu mano plonus plaukus  g.gif
ir koks kvapas tos kitos derijos Perfectly kazkaip  ax.gif  Pvz dazzling kremo arba Idrogloss fluido?

Manau Spray Gloss tiktu,as mamai pirkau ji garbanuotais plaukais,tai jai labai patiko,iki siol turi,sake pabaigs vel nores.O dazzling kremas persikais kvepia,labai jis man patinka ,kai reikia istiesint plaukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jogurtine @ 2010 01 14, 21:41)
Nuo Baco serumo riebaluojasi plaukai kai užtepat ant visų plaukų ilgio? O kaip dėl Crystal Care?
Ieškau būtent plaukų GALIUKAMS serumo ar aliejuko  4u.gif

Baco yra koncentruotas ,Triaction paprastai serumas galiukams,siaip Baco dazytiems plaukams daugiau skirtas,Triaction taip suprantu visiems,kas turi ta issisakojima galiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Del RJ kvapo.
Kaip rasiau man tai jis visai geras, nesmirda. O vat MB vakar pasake eit purkstis kuo nors nes ziauriai smirda mano plaukai, tokio dvoko dar nera jis uostes biggrin.gif
Dbr pries susitinkant su MB naudot ne Kaaral kauke biggrin.gif
Atsakyti
baco galetu but ir geresnis kvapas, bet siaip pakenciamas, idomu butu isbandyti triaction, ax.gif gal kas turi klaipedoj nupilt keleta ml pabandymui? nu gerai, kita kart tepsiu maziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 01 16, 12:19)
baco galetu but ir geresnis kvapas, bet siaip pakenciamas, idomu butu isbandyti triaction,  ax.gif gal kas turi klaipedoj nupilt keleta ml pabandymui? nu gerai, kita kart tepsiu maziau  ax.gif

"Triaction" vyriškos kosmetikos priemonių kvapas..
Papildyta:
QUOTE(reikli @ 2010 01 15, 19:40)
Gundausi skrub nusipirkti,ar kas bandete kuri neturi pleiskanu,nes as neturiu,bet kaip spa procedura plaukams tai manau butu  thumbup.gif ,nes kaip suprantu,geriau po jo ir kaukes pasisavina oda,ir poveikis stipresnis,kaip ir veidui kai nusveista oda-kaukes veikimas geresnis book.gif

Galvos odos nereik kaukėm tept cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 sausio 2010 - 12:18
Galvos odos nereik kaukėm tept cool.gif
[/quote]

Na turejau omeny,kad ivairiu priemoniu(ampuliu-galvos odai,kaukiu -plaukams) bus stipriasnis poveikis mirksiukas.gif ,tai kad jau apsisprendziau,pirksiu ta sveitikli smile.gif

O man Baco nerealiai patinka kvapas,visgi cia skonio reikalas,negalima apibendrinti kad tas nemalonaus,o sitas super-visom skirtingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reikli: 16 sausio 2010 - 13:48
Niekur neradau baco serumo galiukams kainos (ir koks kiekis)?

Gal kas zinot ar Kaune Mickeviciaus gatvei Karaal kaukes pilsto mazesniais kiekiais kaip ir kitu firmu?
Atsakyti
Baco kremas rankoms žiemai visiškai netikęs schmoll.gif: tikrai nedrėkina ir nemaitina man pakankamai, nors nesu labai priekabi kremams.

Daugiau ką bandžiau tikari patinka. DAbar turiu X-Form šampūną ir kondicionierių - tai super plaukams tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 01 17, 15:23)
Baco kremas rankoms žiemai visiškai netikęs schmoll.gif: tikrai nedrėkina ir nemaitina man pakankamai, nors nesu labai priekabi kremams.

Daugiau ką bandžiau tikari patinka. DAbar turiu X-Form šampūną ir kondicionierių - tai super plaukams tinka ir patinka.

Kremas skirtas siaip kirpejoms,nes ju rankos nuolat yra dregmei,jis greit susigeria ir netrukdo dirbt,poveikiu taip pat dziaugtusi visi kam daznai tenka plaut rankas,jis tikrai nesaugo nuo salcio,bet mano drauge dirba med sesuo ,jai labai patinka,sako susigeria zaibiskai,rankos nedziusta taip nuo muilu pirstiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2010 01 17, 16:12)
Kremas skirtas siaip kirpejoms,nes ju rankos nuolat yra dregmei,jis greit susigeria ir netrukdo dirbt,poveikiu taip pat dziaugtusi visi kam daznai tenka plaut rankas,jis tikrai nesaugo nuo salcio,bet mano drauge dirba med sesuo ,jai labai patinka,sako susigeria zaibiskai,rankos nedziusta taip nuo muilu pirstiniu thumbup.gif

Nebent... nes amn tikrai neįtiko.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 01 15, 14:27)
O gal man kas nors i AZ gali parasyti is kuriu mamu galima butu isigyti? g.gif

ir as buciau dekinga, jei atsilieptu 4u.gif jau tiek geru nuomoniu prisiskaiciau, kad ir pati uzsinorejau siu priemoniu rolleyes.gif
Atsakyti