Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(aurytea @ 2010 01 13, 17:35)
Ar gali but taip jog nuo sampuno atsirastu sunkiai isnaikinamos pleiskanos?  blink.gif
Naudojau Kaaral sampuna, tai pirma kart toks poveikis nuo sampuno doh.gif Ilgiau panaudojus atsirado kruva pleiskanu, didelis niezulys, ir vos tik pakasius galva atsiranda zaizdeles is kuriu kraujas bega fear.gif

Nuo kurio konkrečiai čia taip ?

Maniškė galvos oda irgi labai jautri ir pvz nuo Tigio tikrai labai suerzinta likdavo nuo Kaaral kol kas nieko...

Dar gali būti, kad galvos oda išsausėja ir nuo pernelyg sauso patalpų oro. Man žiemą dažnai plaukai elektrinasi ir pleiskanos kartais atsiranda.

Atsakyti
Skaiciau kad Kaaral buvo pripazintas laureatu 2008 m.
2009 m. buvo apdovanotas uz auksta kokybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infomanija: 13 sausio 2010 - 19:57
QUOTE(Victorious @ 2010 01 13, 18:14)
Koks konkrečiai šampūnas?

Nuo drekinancio.
Na aiku, nera taip, kad issiplauni plaukus siuo sampunu ir atsiranda zaizdos.Tiesiog labai didelis niezejimas prieina iki to, kad smarkiai nusikasiau galvos odos potelius. unsure.gif
Is pradziu, kai pradejau naudoti tik viena kita pleiskanele atsirado, bet maniau jog nuo kokio kito produkto.Stai sunaudojau daugiau nei puse buteliuko ir pleiskanu sauja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(echolialija @ 2010 01 13, 20:25)
Tai ypac adresuotina ir  gerb. Aurytee, kuriai neva atsirade zaizdos......... neitiketina, kad kraujas teka, bet...

Na nera ten didziausios zaizdos, bet palyginus jog vien nuo sampuno mano niekada nebuvusi jautri galvos oda pavirto i pleiskanu maisa...
Gali buti, kad netinkama sampuna pasirinkau ax.gif
Atsakyti
nestatykit paneles i tokia vieta, netinka sampunas-atsirado pleiskanu, gali niezejimas galvos prasideti ir mazytes kaip zaizdeles kraujuojancios atsirasti, kas cia tokio neitikimo. niekas nesako, kas blogos priemones, gal per astri sudetis ir netinka jai butent, pakeisk sampuna ir bus ok. patarciau kanors naturalesnes sudeties panaudoti, kad dar labiau nesudirginti, o kaip tik pradetu gydyti. gali ilasinti arbatmedzio EA laseli, tvarkykis, sekmes 4u.gif
man taip pat buvo, na ka padarysi, is anksto ir nezinosi kas uz kiekvieno posukio laukia
Atsakyti
Skirtingų metų laiku bei skirtingomis klimato sąlygomis plaukams kaip ir odai reikalinga vis kitokia priežiūra. Todėl natūralu, kad vienas šampūnas tiks ne visada. Manau Tu netoleruoji šampūno sudedamųjų dalių? Parašyk sudėti prašau ir tikslu pavadinimą. Ačiū. 4u.gif

Aš turiu šios kosmetikos ir viską naudoju. Esu begalo patenkinta. Vienintelis Rice balzamas labai paprastas ir antrąkart nepirkčiau. Galvoju pirkti BACO serumą plaukams. Bandėt arba girdėjot kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
Atsakyti

Aurytea
Labai gaila kad jums netiko kazkas. Pabamdykyt panaudoti Nizoral, arba jeigu nedingo pasitikejimas KaAral tai plauku sampuna sieros pagrindu. Tai gydomasis sampunas. Jums rase kad gali pakeisti, as jusu vietoje kreipciausi i atstovus ir pakeisciau i gydomaji. Man tai patinka priemones ir kol kas viskas gerai flirt.gif Jums linkiu to paties... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondine uz vairo: 14 sausio 2010 - 18:16
QUOTE(Blondine uz vairo @ 2010 01 14, 18:14)
Aurytea
Labai gaila kad jums netiko kazkas. Pabamdykyt panaudoti Nizoral, arba jeigu nedingo pasitikejimas KaAral tai plauku sampuna sieros pagrindu. Tai gydomasis sampunas. Jums rase kad gali pakeisti, as jusu vietoje kreipciausi i atstovus ir pakeisciau i gydomaji. Man tai patinka priemones ir kol kas viskas gerai    flirt.gif Jums linkiu to paties... 4u.gif

nu dar geriau, Nizoral blink.gif jis nuo pleiskanu, kurios sukeltos grybelio.

as cia ziuriu Kaaral atstovai, direktores ir pan labai jau bando prakisti produktus, labai giria, nepaisant to kad mum netiko. mes kaip vartotojos pasakom, vienas produktas netiko, kitas tiko. Neprivalom viska girti, ir galit man sakyti kad Kaaral Numeris vienas yra, ir jei kazkas man netiko vadinas netiko. Kai as dirbau su kosmetika tai irgi SM siuliau viena kita produkta, o kai jau nebedirbu tai iskart rasau NEREKOMENDUOJU, tik nepirkit, nes tiek brudo yra...Kiekvienas savo produktus giria...
jei as noresiu pirkti tai be atstovu kisimosi, nes tas lendimas "negali buti kad netiko, ateikit pakonsultuosim, nupirksit ta ir ana" jau igryso, ir net daugiau nieko nesinori pirkti vien del to kad taaaip jau persa ta kaaral.

O i tema neturiu nieko nauja pasakyti - man ampules Xf plaukus sausina, kauke JR kol kas patinka. Stebuklu nepastebejau.
Atsakyti
Pasak jusu Eve-Line, visi cia direktoriai platintojai ir atstovai. doh.gif
Informanija, jadzka, jogurtine, charisma2121 ir as parasem po aurytea (kuri dabar pakeite varda??? i silauoge) kad mums viskas gerai ir bendraujam toliau, ir tai jau reiskia kad visi mes parduodam platinam atstovaujam. Ar jus galvojat ka rasot? doh.gif

Pas mane buvo problema su galvos oda labai labai panasi.
Gydytojas nustate mikrosporija. Dazniausiai uzkreciama nuo sunu ir kaciu. Israse man vaistu ir nizoral. Labai greitai niezulys dingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondine uz vairo: 14 sausio 2010 - 19:24
QUOTE(Jogurtine @ 2010 01 14, 17:10)

Aš turiu šios kosmetikos ir viską naudoju. Esu begalo patenkinta.  Vienintelis Rice balzamas labai paprastas ir antrąkart nepirkčiau. Galvoju pirkti BACO serumą plaukams. Bandėt arba girdėjot kokie atsiliepimai? bigsmile.gif

as turiu, bet dar labai neseniai naudoju, tai kazkokiu atsiliepimu neturiu, tik pastebejau kad plaukai greiciua riebaluojasi blush2.gif , kad blizgetu labiau ar graziau kristu plaukai, nepastebejau kolkas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 14 sausio 2010 - 19:23
QUOTE(Eveliina @ 2010 01 14, 20:22)
as turiu, bet dar labai neseniai naudoju, tai kazkokiu atsiliepimu neturiu, tik pastebejau kad plaukai greiciua riebaluojasi  blush2.gif , kad blizgetu labiau ar graziau kristu plaukai, nepastebejau kolkas  4u.gif

Nuo Baco serumo riebaluojasi plaukai kai užtepat ant visų plaukų ilgio? O kaip dėl Crystal Care?
Ieškau būtent plaukų GALIUKAMS serumo ar aliejuko 4u.gif
Atsakyti
Atsiėmiau siuntinuką, serumas įskilęs, kamštukas sutrupėjęs sad.gif bijau naudoti, skils gi galutinai ta bonkutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 15 sausio 2010 - 10:20
Na ka, pabaigiau visas Karaal priemones nuo plauku slinkimo. Losjona, sampuna ir ampules. Kol naudojau, buvo slinkimas apmazejes 50 proc. dabar savaite jau nebenaudoju-vel slinkimas visu pajegumu doh.gif Bet turbut ne sampunas jau cia kaltas, o rimtesnes plauku slinkimo priezastys. Gal dar karta nusiprkti pameginti visa serija, ar nebus per daug jau plaukams?
Atsakyti