O Integra ką daro?
KAARAL prekybos vietos:
VILNIUS
G.S. IR Tolminkiemio 14
G.S. ELIS Pašilaičių 1
G.S. JUSTĖ Pylimo 36
Mokymo centras ELIZA Žalgirio 88
KAUNAS
Laisves al. 99
Gertrūdos 6
Mickevičiaus 13
KLAIPEDA
Mokymo centras ELIZA Tilžės 9
Dar yra, bet rašykit KAARAL atstovams, jie atsako į klausimus tokius
www.kaaral.lt
VILNIUS
G.S. IR Tolminkiemio 14
G.S. ELIS Pašilaičių 1
G.S. JUSTĖ Pylimo 36
Mokymo centras ELIZA Žalgirio 88
KAUNAS
Laisves al. 99
Gertrūdos 6
Mickevičiaus 13
KLAIPEDA
Mokymo centras ELIZA Tilžės 9
Dar yra, bet rašykit KAARAL atstovams, jie atsako į klausimus tokius
www.kaaral.lt
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 12:22)
Merginos, kurios naudojote Royal Jelly kaukę, parašykite atsiliepimus, negi ji tikrai taip dvokia Gal tada kitą kaukę rinktis sausiems pažeistiems plaukams
nedvokia tikrai.kvapas kai kuriu apibudinamas kaip 'svaros', man-kaip rusisku kaukiu kokiu.ne kvepalai juk, kad nosi riestu.gera ta kauke
mylimažmona, iš kur taip gerai pardavimo vietas žinot?
Papildyta:
Man irgi daros panašu, kad tos ampulės sausina plaukus Tikriausiai sunaudosiu ir nebepirksiu.. Būčiau dar gerai pagalvojusi, ar pirkti, jei būčiau žinojusi, kad sudėty pirmu numeriu eina alcohol denat, kas būtent ir sausina.. Na, nėra "Kaaral" tokia panacėja, kokią reklamą bandoma forume padaryt.
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 08, 14:38)
ar cia pas mane sutapimas ar kas dvi savaites naudoju ir kauke ir ampules, ir pradejo luzineti plaukai nu keista.. jie man dar labiau issausejo, nors nebuvo sausi...
Man irgi daros panašu, kad tos ampulės sausina plaukus Tikriausiai sunaudosiu ir nebepirksiu.. Būčiau dar gerai pagalvojusi, ar pirkti, jei būčiau žinojusi, kad sudėty pirmu numeriu eina alcohol denat, kas būtent ir sausina.. Na, nėra "Kaaral" tokia panacėja, kokią reklamą bandoma forume padaryt.
Pabandykite parašyti į emaila ir paklausti. Labai gerai konsultuoja ir atsako į visus klausimus.
QUOTE(mylima žmona @ 2010 01 11, 20:42)
Pabandykite parašyti į emaila ir paklausti. Labai gerai konsultuoja ir atsako į visus klausimus.
Na, kartais atsako, gerai pakonsultuoja, kartais visai neatsako arba ne viską apie savo produktus žino
QUOTE(Victorious @ 2010 01 11, 20:46)
Na, kartais atsako, gerai pakonsultuoja, kartais visai neatsako arba ne viską apie savo produktus ir žino
Kiek rašiau visada atsakydavo ir labai išsamiai. Gal nesunkius klausimus uždavinėju
QUOTE(mylima žmona @ 2010 01 11, 20:53)
Kiek rašiau visada atsakydavo ir labai išsamiai. Gal nesunkius klausimus uždavinėju
Na, iš kitos pusės tai galėtų ir čia atstovės, vadybininkės, platintojos ir pan. prisistačiusios atsakinėti į tuos klausimus, juk vis tiek stebi temas, rašo jose Nesuprantu, kam bandyt slėpti, kad atstovauji ar platini, bet akivaizdžiai tiesiogiai reklamuoti "Kaaral" forume - tas juk akivaizdu Jei jau pasirinktas tinklinis marketingas kaip prekių platinimo sistema, tai darykit kaip "Avon" ar "Oriflame" temose "nevyniojant į vatą", nes būtent tas bandymas išgirt ir įsiūlyt labiausiai ir atstumia net jei ir norėtųsi daugiau kažką nusipirkt ir išbandyt Žinau, kad yra forumiečių, kurios domisi plaukų priežiūra ir įvairiom priemonėm, galbūt mielai išbandytų ir šitus produktus, bet atsisako to vien dėl to, jog nepriimtina tokia perdėta reklama forume siekiant tarsi "prakišt"
Na, jeigu produktai geri, tinka patinka, jie tikrai bus ir toliau perkami ir naudojami, nes geriausiai veikia "iš lūpų į lūpas" sistema, bet kuriama pirkėjų tikrųjų forumiečių, o ne kai platintojai tai bando dirbtinai daryt
Prisiduodu ir as. Bandziau perskaityti visa tema, bet pripazinsiu perskaiciau tik 14 psl. Nusipirkau RICE kondicionieriu, XStructuring ampuliu, sampuna BACO, valomaji sveitikli su riesutais SCRUB, purskiama nenuplaunama kondic. XForm.
Sveitiklis po pirmo karto visai nieko. Jauciu kazkoki palengvejima. Kartais tikrai reikia gilaus valymo. Reikia ilgesni laika panaudot.
Purskiamas XForm kondic. Nerealus jis man. Baigsiu isnaudot ir pirksiu antrakart.
BACO sampunas padare ispudi. Plaukai blizga, daug glotnesni. Kvepia vanile su grietinele.
RICE kondic. visiskai nesuzavejo nes panasiu as jau daug isbandziusi.
XStructuring geros ampulytes. Tai losjonas. Po amp. pataria apipurksti XForm kondic. nejauciu kad sausina. Kaip tik plaukai tampa tvirtesni ir sveikau atrodo, blizga.
Mano IŠVADA:
Neeiline kosmetika. Dziaugiuosi rezultatais. Galvojau nusikirpsiu savo negyvus sausus plaukus, bet dabar patikejau kad galima kazkiek atgaivinti. Ateityje ir daugiau zadu isbandyti. Po menesio pirksiu, o dbr negaliu. Zodziu, senu priemoniu reikia atsikratyti.
Papildyta:
VICTORIOUS
Kosmetika platina kaip Oriflame? As pirkau kirpykloje o BACO parduot.
Kai platinama per zmones kosmetika atsisakau. Galvojau cia cia profesionalios plauku prieziuros priemones is italijos
Sveitiklis po pirmo karto visai nieko. Jauciu kazkoki palengvejima. Kartais tikrai reikia gilaus valymo. Reikia ilgesni laika panaudot.
Purskiamas XForm kondic. Nerealus jis man. Baigsiu isnaudot ir pirksiu antrakart.
BACO sampunas padare ispudi. Plaukai blizga, daug glotnesni. Kvepia vanile su grietinele.
RICE kondic. visiskai nesuzavejo nes panasiu as jau daug isbandziusi.
XStructuring geros ampulytes. Tai losjonas. Po amp. pataria apipurksti XForm kondic. nejauciu kad sausina. Kaip tik plaukai tampa tvirtesni ir sveikau atrodo, blizga.
Mano IŠVADA:
Neeiline kosmetika. Dziaugiuosi rezultatais. Galvojau nusikirpsiu savo negyvus sausus plaukus, bet dabar patikejau kad galima kazkiek atgaivinti. Ateityje ir daugiau zadu isbandyti. Po menesio pirksiu, o dbr negaliu. Zodziu, senu priemoniu reikia atsikratyti.
Papildyta:
VICTORIOUS
Kai platinama per zmones kosmetika atsisakau. Galvojau cia cia profesionalios plauku prieziuros priemones is italijos
QUOTE(Jogurtine @ 2010 01 11, 22:54)
VICTORIOUS
Taip, platinama tiek per platintojus, tiek salonuose ir pan.
Aš užsisakiau priemonių, būtinai parašysiu koks bus rezultatas
pagirsiu Triaction aliejuka plauku galiukams man patinka, kaip drekina, plauku galiukai atrodo pamaitinti, zodziu tikrai