Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

O Integra ką daro?
Atsakyti
KAARAL prekybos vietos:

VILNIUS

G.S. „IR“ Tolminkiemio 14

G.S. „ELIS“ Pašilaičių 1

G.S. „JUSTĖ“ Pylimo 36

Mokymo centras „ELIZA“ Žalgirio 88

KAUNAS

Laisves al. 99

Gertrūdos 6

Mickevičiaus 13

KLAIPEDA

Mokymo centras „ELIZA“ Tilžės 9

Dar yra, bet rašykit KAARAL atstovams, jie atsako į klausimus smile.gif tokius

www.kaaral.lt
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 12:22)
Merginos, kurios naudojote Royal Jelly kaukę, parašykite atsiliepimus, negi ji tikrai taip dvokia  blink.gif Gal tada kitą kaukę rinktis sausiems pažeistiems plaukams  unsure.gif

nedvokia tikrai.kvapas kai kuriu apibudinamas kaip 'svaros', man-kaip rusisku kaukiu kokiu.ne kvepalai juk, kad nosi riestu.gera ta kauke
Atsakyti
mylimažmona, iš kur taip gerai pardavimo vietas žinot? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 08, 14:38)
ar cia pas mane sutapimas ar kas mastau.gif dvi savaites naudoju ir kauke ir ampules, ir pradejo luzineti plaukai  doh.gif nu keista.. jie man dar labiau issausejo, nors nebuvo sausi...  unsure.gif

Man irgi daros panašu, kad tos ampulės sausina plaukus unsure.gif Tikriausiai sunaudosiu ir nebepirksiu.. Būčiau dar gerai pagalvojusi, ar pirkti, jei būčiau žinojusi, kad sudėty pirmu numeriu eina alcohol denat, kas būtent ir sausina.. Na, nėra "Kaaral" tokia panacėja, kokią reklamą bandoma forume padaryt.
Atsakyti
Pabandykite parašyti į emaila ir paklausti. Labai gerai konsultuoja ir atsako į visus klausimus.
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2010 01 11, 20:42)
Pabandykite parašyti į emaila ir paklausti. Labai gerai konsultuoja ir atsako į visus klausimus.

Na, kartais atsako, gerai pakonsultuoja, kartais visai neatsako arba ne viską apie savo produktus žino mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 sausio 2010 - 18:55
QUOTE(Victorious @ 2010 01 11, 20:46)
Na, kartais atsako, gerai pakonsultuoja, kartais visai neatsako arba ne viską apie savo produktus ir žino mastau.gif

Kiek rašiau visada atsakydavo ir labai išsamiai. Gal nesunkius klausimus uždavinėju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 11 sausio 2010 - 18:54
QUOTE(mylima žmona @ 2010 01 11, 20:53)
Kiek rašiau visada atsakydavo ir labai išsamiai. Gal nesunkius klausimus uždavinėju   rolleyes.gif

Na, iš kitos pusės tai galėtų ir čia atstovės, vadybininkės, platintojos ir pan. prisistačiusios atsakinėti į tuos klausimus, juk vis tiek stebi temas, rašo jose biggrin.gif Nesuprantu, kam bandyt slėpti, kad atstovauji ar platini, bet akivaizdžiai tiesiogiai reklamuoti "Kaaral" forume - tas juk akivaizdu doh.gif Jei jau pasirinktas tinklinis marketingas kaip prekių platinimo sistema, tai darykit kaip "Avon" ar "Oriflame" temose "nevyniojant į vatą", nes būtent tas bandymas išgirt ir įsiūlyt labiausiai ir atstumia net jei ir norėtųsi daugiau kažką nusipirkt ir išbandyt rolleyes.gif Žinau, kad yra forumiečių, kurios domisi plaukų priežiūra ir įvairiom priemonėm, galbūt mielai išbandytų ir šitus produktus, bet atsisako to vien dėl to, jog nepriimtina tokia perdėta reklama forume siekiant tarsi "prakišt" schmoll.gif
Na, jeigu produktai geri, tinka patinka, jie tikrai bus ir toliau perkami ir naudojami, nes geriausiai veikia "iš lūpų į lūpas" sistema, bet kuriama pirkėjų tikrųjų forumiečių, o ne kai platintojai tai bando dirbtinai daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 sausio 2010 - 19:49
Prisiduodu ir as. Bandziau perskaityti visa tema, bet pripazinsiu perskaiciau tik 14 psl. Nusipirkau RICE kondicionieriu, XStructuring ampuliu, sampuna BACO, valomaji sveitikli su riesutais SCRUB, purskiama nenuplaunama kondic. XForm.
Sveitiklis po pirmo karto visai nieko. Jauciu kazkoki palengvejima. Kartais tikrai reikia gilaus valymo. Reikia ilgesni laika panaudot.
Purskiamas XForm kondic. wub.gif Nerealus jis man. Baigsiu isnaudot ir pirksiu antrakart.
BACO sampunas padare ispudi. Plaukai blizga, daug glotnesni. Kvepia vanile su grietinele.
RICE kondic. visiskai nesuzavejo nes panasiu as jau daug isbandziusi.
XStructuring geros ampulytes. Tai losjonas. Po amp. pataria apipurksti XForm kondic. nejauciu kad sausina. Kaip tik plaukai tampa tvirtesni ir sveikau atrodo, blizga.
Mano IŠVADA:
Neeiline kosmetika. Dziaugiuosi rezultatais. Galvojau nusikirpsiu savo negyvus sausus plaukus, bet dabar patikejau kad galima kazkiek atgaivinti. Ateityje ir daugiau zadu isbandyti. Po menesio pirksiu, o dbr negaliu. Zodziu, senu priemoniu reikia atsikratyti.

Papildyta:
VICTORIOUS
Kosmetika platina kaip Oriflame? unsure.gif As pirkau kirpykloje o BACO parduot.
Kai platinama per zmones kosmetika atsisakau. Galvojau cia cia profesionalios plauku prieziuros priemones is italijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogurtine: 11 sausio 2010 - 20:54
QUOTE(Jogurtine @ 2010 01 11, 22:54)
VICTORIOUS
Kosmetika platina kaip Oriflame?  unsure.gif  As pirkau kirpykloje o BACO parduot.
Kai platinama per zmones kosmetika atsisakau. Galvojau cia cia profesionalios plauku prieziuros priemones is italijos

Taip, platinama tiek per platintojus, tiek salonuose ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 sausio 2010 - 21:00
Aš užsisakiau priemonių, būtinai parašysiu koks bus rezultatas smile.gif
Atsakyti
pagirsiu Triaction aliejuka plauku galiukams wub.gif man patinka, kaip drekina, plauku galiukai atrodo pamaitinti, zodziu tikrai thumbup.gif
Atsakyti