Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 11:22)
Merginos, kurios naudojote Royal Jelly kaukę, parašykite atsiliepimus, negi ji tikrai taip dvokia  blink.gif Gal tada kitą kaukę rinktis sausiems pažeistiems plaukams  unsure.gif

as naudoju. Man nedvokia visai. manau tai skonio reikalas.
Plaukai slidus, blizga, nesivelia. Bet kazkokie luzinejantys pasidare. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 11 sausio 2010 - 12:40
hm g.gif tai kitą kaukę gal rinktis....
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 13:45)
hm  g.gif tai kitą kaukę gal rinktis....

Is visu kas naudoja tik Eve-Line nepatiko. Man tai neįsivaizduojama. Kauke drekina, maitina plaukus. g.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 01 11, 13:00)
O kaip jūs perkat šias priemones? Basanavičiaus g? Ar ten reikia pasiskambinti prieš važiuojant?

schmoll.gif Basanaviciaus g. biuras

Grozio salonuose perkam
Atsakyti
QUOTE(Infomanija @ 2010 01 11, 14:21)
Grozio salonuose perkam

O kuriuose grožio salonuose šia kosmetika prekiaujama? Noriu išbandyti lašiukus nuo plaukų slinkimo.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 12:22)
Merginos, kurios naudojote Royal Jelly kaukę, parašykite atsiliepimus, negi ji tikrai taip dvokia  blink.gif Gal tada kitą kaukę rinktis sausiems pažeistiems plaukams  unsure.gif

Nedvokia, kad taip labai. Man kvapas nėr malonus. Jis intensyvokas toks. Išvis man patinka kai kvapas būna natūralus ir gaivus, o ta kaukė... nepasakyčiau, kad nepakenčiamas tas kvapas, tiesiog galėtų būt geresnis... Man labiau Baco kremo rankoms kvapas nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Infomanija @ 2010 01 11, 12:45)
Kvapas paprastas, nedvokia.  schmoll.gif Po kaukes pataria apipurkst Integra arba Hair Fix. Bus isvis geras kvapas. Pirkit viska kartu. As naudoju Integra.  thumbup.gif  Pigu ir griezta. Hair Fix man nepatiko. O JADZKA rase: „Tai duodu 10 balų Hair flexui  Plaukai slidūs ir standūs. Man su nedaug plaukų ir tokių paklusnių ir gležnų tai tikras gėris  Ir kas labai patiko, nesujaučia kad purkšti kažkuo. “

hair fix jums kaip suprantu per daug plaukus formavo,o integra ar duoda matoma koki efekta?smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus smile.gif Imsiu tą kaukę smile.gif Dėl Integros būtų malonu išgirsti, bet turbūt jei serumą imu, tai Integra nereikalinga?
Atsakyti
Tai, žodžiu, visos čia kažkur perka, bet valstybinės paslapties neišduoda. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 11, 14:51)
Tai, žodžiu, visos čia kažkur perka, bet valstybinės paslapties neišduoda. biggrin.gif

Parasyk narei Kuziukas,ji platina,bus pigiau nei salone.
Atsakyti
Jadzka pakomentuokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 11, 14:52)
Parasyk narei Kuziukas,ji platina,bus pigiau nei salone.

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 14:53)
Jadzka pakomentuokite smile.gif

Jei api eHair Flex - tai kažkas tarpinio tarp purškiamo kondišino ir standiklio. Fiksavimo nedaug, bet plaukai formą laiko jei džiovinti džiovintuvu.

X-Form purškalas tai gerai gaivina plaukus, jei tampa paklusnūs ir švelnūs.
Atsakyti