Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

ar cia pas mane sutapimas ar kas mastau.gif dvi savaites naudoju ir kauke ir ampules, ir pradejo luzineti plaukai doh.gif nu keista.. jie man dar labiau issausejo, nors nebuvo sausi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 08, 12:38)
ar cia pas mane sutapimas ar kas mastau.gif dvi savaites naudoju ir kauke ir ampules, ir pradejo luzineti plaukai  doh.gif nu keista.. jie man dar labiau issausejo, nors nebuvo sausi...  unsure.gif

Keista blink.gif Mano plaukai sausi, bet pradejus naudoti kauke, tapo minkstesni, lengviau isisukuoja. Ir ampules naudojau (cia apie tas nuo slinkimo?), tai man viskas tiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 08, 13:38)
ar cia pas mane sutapimas ar kas mastau.gif dvi savaites naudoju ir kauke ir ampules, ir pradejo luzineti plaukai  doh.gif nu keista.. jie man dar labiau issausejo, nors nebuvo sausi...  unsure.gif

O gal jus ju nenuskalaujat blink.gif ,ampules X structuring reikia nuplaut,nuo slinkimo nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2010 01 08, 21:19)
O gal jus ju nenuskalaujat blink.gif ,ampules X structuring reikia nuplaut,nuo slinkimo nereikia 4u.gif

nuskalauju nuskalauju. Taip, jie lengviau sukuojasi,labiau blizga, bet sausi ir luzinet pradejo nuo puses ilgio doh.gif Naudoju ampule X struct. gal cia ne nuo kaaral... gal siaip sutapimas...
Atsakyti
Kaaral Kaaral g.gif Kazkokia pasaka. X struc. kas is maniskiu naudoja patenkinti kaip drambliai. O as dar labiau blink.gif
Atsakyti
Ir as isbandžiau KAARAL priemones kai kurias, siaip tikrai patiko plaukai daug minkštesni labiau blizga, lengvai šukuojasi. Bet jau kvapas tai kvapelis, nelabai jau man. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Infomanija @ 2010 01 08, 22:14)
Kaaral Kaaral  g.gif Kazkokia pasaka. X struc. kas is maniskiu naudoja patenkinti kaip drambliai. O as dar labiau  blink.gif

taip tikra tiesa X struc. labai geras rezultatas.
Atsakyti
Merginos, kurios naudojote Royal Jelly kaukę, parašykite atsiliepimus, negi ji tikrai taip dvokia blink.gif Gal tada kitą kaukę rinktis sausiems pažeistiems plaukams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 11:22)
Merginos, kurios naudojote Royal Jelly kaukę, parašykite atsiliepimus, negi ji tikrai taip dvokia  blink.gif Gal tada kitą kaukę rinktis sausiems pažeistiems plaukams  unsure.gif

Mane tai tikrai kvapas erzina, bet cia kiekvienos skonis skirtingas biggrin.gif
Atsakyti
Kvapas paprastas, nedvokia. schmoll.gif Po kaukes pataria apipurkst Integra arba Hair Fix. Bus isvis geras kvapas. Pirkit viska kartu. As naudoju Integra. thumbup.gif Pigu ir griezta. Hair Fix man nepatiko. O JADZKA rase: „Tai duodu 10 balų Hair flexui Plaukai slidūs ir standūs. Man su nedaug plaukų ir tokių paklusnių ir gležnų tai tikras gėris Ir kas labai patiko, nesujaučia kad purkšti kažkuo. “
Atsakyti
Imu dar Triaction seruma, o kas ta Integra arba Hair Fix ? unsure.gif
Atsakyti
O kaip jūs perkat šias priemones? Basanavičiaus g? Ar ten reikia pasiskambinti prieš važiuojant?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 12:53)
Imu dar Triaction seruma, o kas ta Integra arba Hair Fix ? unsure.gif

Jei naudosiu Triaction seruma, tai jau Integra arba Hair Fix manau nebereikia?
Atsakyti