ar cia pas mane sutapimas ar kas dvi savaites naudoju ir kauke ir ampules, ir pradejo luzineti plaukai nu keista.. jie man dar labiau issausejo, nors nebuvo sausi...
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 08, 12:38)
ar cia pas mane sutapimas ar kas dvi savaites naudoju ir kauke ir ampules, ir pradejo luzineti plaukai nu keista.. jie man dar labiau issausejo, nors nebuvo sausi...
Keista Mano plaukai sausi, bet pradejus naudoti kauke, tapo minkstesni, lengviau isisukuoja. Ir ampules naudojau (cia apie tas nuo slinkimo?), tai man viskas tiko
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 08, 13:38)
O gal jus ju nenuskalaujat ,ampules X structuring reikia nuplaut,nuo slinkimo nereikia
QUOTE(reikli @ 2010 01 08, 21:19)
O gal jus ju nenuskalaujat ,ampules X structuring reikia nuplaut,nuo slinkimo nereikia
nuskalauju nuskalauju. Taip, jie lengviau sukuojasi,labiau blizga, bet sausi ir luzinet pradejo nuo puses ilgio Naudoju ampule X struct. gal cia ne nuo kaaral... gal siaip sutapimas...
Kaaral Kaaral Kazkokia pasaka. X struc. kas is maniskiu naudoja patenkinti kaip drambliai. O as dar labiau
Ir as isbandžiau KAARAL priemones kai kurias, siaip tikrai patiko plaukai daug minkštesni labiau blizga, lengvai šukuojasi. Bet jau kvapas tai kvapelis, nelabai jau man.
Papildyta:
taip tikra tiesa X struc. labai geras rezultatas.
Papildyta:
QUOTE(Infomanija @ 2010 01 08, 22:14)
Kaaral Kaaral Kazkokia pasaka. X struc. kas is maniskiu naudoja patenkinti kaip drambliai. O as dar labiau
taip tikra tiesa X struc. labai geras rezultatas.
Merginos, kurios naudojote Royal Jelly kaukę, parašykite atsiliepimus, negi ji tikrai taip dvokia Gal tada kitą kaukę rinktis sausiems pažeistiems plaukams
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 11:22)
Merginos, kurios naudojote Royal Jelly kaukę, parašykite atsiliepimus, negi ji tikrai taip dvokia Gal tada kitą kaukę rinktis sausiems pažeistiems plaukams
Mane tai tikrai kvapas erzina, bet cia kiekvienos skonis skirtingas
Kvapas paprastas, nedvokia. Po kaukes pataria apipurkst Integra arba Hair Fix. Bus isvis geras kvapas. Pirkit viska kartu. As naudoju Integra. Pigu ir griezta. Hair Fix man nepatiko. O JADZKA rase: Tai duodu 10 balų Hair flexui Plaukai slidūs ir standūs. Man su nedaug plaukų ir tokių paklusnių ir gležnų tai tikras gėris Ir kas labai patiko, nesujaučia kad purkšti kažkuo.
Imu dar Triaction seruma, o kas ta Integra arba Hair Fix ?
O kaip jūs perkat šias priemones? Basanavičiaus g? Ar ten reikia pasiskambinti prieš važiuojant?
QUOTE(Nainai @ 2010 01 11, 12:53)
Imu dar Triaction seruma, o kas ta Integra arba Hair Fix ?
Jei naudosiu Triaction seruma, tai jau Integra arba Hair Fix manau nebereikia?