Manau turėtu būti panašios. Reikia paskambinti į GS Ursana ir Romeja ir paklausti kainas dominančių šampūnų, kaukių, ampulių. O CUP III a. kas nors žino ar geras pasirinkimas? Būtų gerai sužinoti po kiek parduoda?
siandien ursanoj nusipirkau ampules, sampuna ir kauke bandysim kirpejas, kuris konsuktavo, rusas, turbut tas Roman ir bus, sake, kad mano plaukus kauke su biciu vasku apsunkintu ir ji man nereikalinga ir apie ta zalia pasake, kad jos man irgi nereikia, plaukas pamaitintas ir geras. pritaike dar papaildomai 10% nuolaida, bet kadangi neturejo grazos, tai padare dar didene nuolaida
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 08, 13:39)
siandien ursanoj nusipirkau ampules, sampuna ir kauke bandysim kirpejas, kuris konsuktavo, rusas, turbut tas Roman ir bus, sake, kad mano plaukus kauke su biciu vasku apsunkintu ir ji man nereikalinga ir apie ta zalia pasake, kad jos man irgi nereikia, plaukas pamaitintas ir geras. pritaike dar papaildomai 10% nuolaida, bet kadangi neturejo grazos, tai padare dar didene nuolaida
O issamiau galima?Kokia kauke,koks sampunas? Kiek kainavo su nuolaida?
Truksta jusu atsiliepimu
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 08, 14:39)
Ne su bičių vaškų. Su vaškų mes depiliuojamės
ROYAL JELLY CREAM Atkurianti plaukų kaukė su bičių motinėlių pieneliu. Galingas tonizuojantis kompleksas labiausiai paţeistiems plaukams. Sudėtyje esantis bičių motinėlių pienelis ir daugiau nei 110 aktyvių ingredientų (amino rūgštys, proteinai, polivitaminų kompleksas ir pan.) padeda atgaivinti net ir labiausiai paţeistus plaukus. Ţelė konsistencijos dėka kaukę patogu ir ekonomiška naudoti. Lengvai nuplaunama vandeniu ir neapsunkina plaukų. Norėdami sustiprinti poveikį, panaudoję kaukę ištepkite plaukų galiukus PERFECTYL linijos priemone TRIACTION arba BACO priemone LIQUID CRYSTALS. Malonaus aromato plaukams ir papildomo ţvilgesį suteiks nedidelis kiekis purškiamos priemonės INTEGRO. Ši procedūra akimirksniu atgaivins net visiškai nualintus plaukus.
Naudojimas: tepti ant drėgnų plaukų ir palaikyti 5 minutes, nuskalauti vandeniu. Dėl galingo atkuriančios kaukės poveikio, ją pakanka naudoti 1-2 kartus per savaitę. Plaukai ilgam išlieka švelnus.
Paieškosiu tuoj nuotrauką, įdėsiu.
o kas ploniems plaukams tiktu? svarbiausia, jog neapsunkintu plauko
noreciau kainorascio i az arba i email ir kur internetu butu galima uzsisakyti..?
noreciau kainorascio i az arba i email ir kur internetu butu galima uzsisakyti..?
Į AŽ nzn. irgi kaip atsiusti , ten failiukas. Galiu tik į el. paštą, jeigu parašysi man į AŽ. Arba galima paprašyti kad atstovai atsiustų www.kaaral.lt
Nors aš du laiškus parašiau ir savaite laukiau kol atsius. Antram laiške prisistačiau kirpėja. Gal nelabai nori siusti kainininką ar negalima...
Papildyta:
Kaip užsakyti internetu nzn. Vilniuje jau žinau 3 vietos (grožio salonai) kur parduoda KAARAL.
Gal ir kt. miestuose yra.
Nors aš du laiškus parašiau ir savaite laukiau kol atsius. Antram laiške prisistačiau kirpėja. Gal nelabai nori siusti kainininką ar negalima...
Papildyta:
QUOTE(ingira @ 2009 10 08, 19:01)
o kas ploniems plaukams tiktu? svarbiausia, jog neapsunkintu plauko
Kaip užsakyti internetu nzn. Vilniuje jau žinau 3 vietos (grožio salonai) kur parduoda KAARAL.
QUOTE(mylima žmona @ 2009 10 08, 22:35)
Į AŽ nzn. irgi kaip atsiusti , ten failiukas. Galiu tik į el. paštą, jeigu parašysi man į AŽ. Arba galima paprašyti kad atstovai atsiustų www.kaaral.lt
Papildyta:
Papildyta:
Kur dar be Ursanos?
sveikos gal patartumet kas tiktu plaukams kurie puciasi, garbanojasi truputi, daug apimties turi? noreciau kad atvirksciai juos palygintu, patiesintu, apsunkintu
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 10 08, 16:05)
O issamiau galima?Kokia kauke,koks sampunas? Kiek kainavo su nuolaida?
Truksta jusu atsiliepimu
Truksta jusu atsiliepimu
sampunas, ampules nuo slinkimo, kauke - su kvieciu gemalais. kainavo 130 lt.
atsiliepimams per anksti tik vakar gi nusipirkau
QUOTE(Maserati @ 2009 10 09, 00:04)
Kur dar be Ursanos?
Užupio salonas "Romeja".
Goštauto g. "Ursana".
Gedimino pr. 41
QUOTE(mylima žmona @ 2009 10 09, 16:59)
Koks salonas gedimino pr?
nes goola duoda Gedimino pr. 41 BALTIJOS INVESTICIJŲ SINTEZĖ
QUOTE(Maserati @ 2009 10 09, 22:25)
Koks salonas gedimino pr?
nes goola duoda Gedimino pr. 41 BALTIJOS INVESTICIJŲ SINTEZĖ