Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(Infomanija @ 2010 01 04, 20:16)
Scrabas  thumbup.gif  Svelnus, efektivus
K05 lasiukai stipresi, bet naudot reiks daug  ilgiau jie papildomai skatina augima. Man patiko labiau ir jauciasi eziukas stiprus po 2,5 men  drinks_cheers.gif

sakot geras daiktas bigsmile.gif siaip senai tokio ieskau (esu bandzius is mazu tiubiko scruba galvos odai, kitos firmos blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 05, 00:14)
sakot geras daiktas  bigsmile.gif siaip senai tokio ieskau (esu bandzius is mazu tiubiko scruba galvos odai, kitos firmos blush2.gif )

Galvos odoi skirti šveitikliai panašus labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 05 sausio 2010 - 16:37
tai apie pilkinanti sampuna nera daugiau atsiliepimu? ir bespalvius dazus ax.gif
Atsakyti
Sveikos o kur galima Kaune Kaaral rast ? Lauksiu į a.ž. smile.gif
Atsakyti
Mickeviciaus, Gertrudos,Laisves, jau rase. doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2010 01 04, 23:14)
sakot geras daiktas  bigsmile.gif siaip senai tokio ieskau (esu bandzius is mazu tiubiko scruba galvos odai, kitos firmos blush2.gif )

Sveitiklis tikrai thumbup.gif man patiko. Labai malonus, nepazeidzia odos ir plauku, nesukelia alergijos kaip TEOTEMA. karsta.gif

Papildyta:
QUOTE(mylima žmona @ 2010 01 05, 17:36)
Galvos odoi skirti šveitikliai panašus labai smile.gif

Panasus ir skirtingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infomanija: 05 sausio 2010 - 20:57
siandien isbandziau X-form ampule. Plaukai labai minksti, glotnus, lengvai issukuojami, bet kvapas gun_rifle.gif ziauriai nepatinka, toks salsvas kazkoks, zodziu man jis doh.gif
Atsakyti
Merginos ar yra priemone kuri padrekintu plauku galus?
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 05, 18:47)
tai apie pilkinanti sampuna nera daugiau atsiliepimu? ir bespalvius dazus  ax.gif

Na, plauku geltonuma naikina idealiai. Mano palukai sviesinti. Isgaunu sidabrini atspalvi. Pazystamos, smelio spalvos, jai priduoda grazu platinini atspalvi. Pastebesiu pries pora dienu, kad vagia mano sampuna. Kazkas matomai vaidina suaugusia lotuliukas.gif Tik nesupratau ar jos plaukai vis tik igavo kazkoki atspalvi ar tiesiog sampunas pagyvino naturaliu plauku spalva. Grazu. g.gif Bandyk.
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 06, 19:21)
Merginos ar yra priemone kuri padrekintu plauku galus?

Yra daugiau nei vienas serumas mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Infomanija, sakykit lasiukus K05 naudojot taip kaip instrukcijoj nurodyta, berods 2 kartus i savaite, ar galima ir dazniau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modita: 07 sausio 2010 - 09:00
Nezinau galima ar kaip. Naudoju ir 2 ir 3 ir kartais 4. Man viskas ok. Gyva smile.gif
Lasiukai skiriasi nuo ampuliu. man lasiukai thumbup.gif Naudot reik ilgiau, bet plauku augima paskatina super. Ampules rodos geriau, slinkima stabde, o lasiukai augima skatina geriau.
Atsakyti
QUOTE(Blondine uz vairo @ 2010 01 06, 23:06)

Yra daugiau nei vienas serumas  mirksiukas.gif  wub.gif

O koks tiktu sausiems galiukams?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 08, 01:22)
O koks tiktu sausiems galiukams?

Triaction is Perfectly &Couture,arba Baco linijos skystieji kristalai,arba is Pinkup linijos Cristal Care serumas mirksiukas.gif
Atsakyti