Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

na, siandien jau pavyko paskirstyt Xf ampule ant plauku. Bet nepaisant to, kad plaukai zvilga - jie kazkokie nelabai malonus, sausoki mastau.gif ar tokie turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 02, 20:23)
na, siandien jau pavyko paskirstyt Xf ampule ant plauku. Bet nepaisant to, kad plaukai zvilga - jie kazkokie nelabai malonus, sausoki mastau.gif ar tokie turi buti?

jusu plaukai yra sausi, siurkstus be kaukes? ampule ne maitina arba maitina kazkiek g.gif kaip kam cia raso. jeigu plaukuciau labai sausi ampule nepades, ne tam skirta . Ampule turi atstatyti plaukus berods taip. Man maitina pakankamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infomanija: 02 sausio 2010 - 19:39
Stai dar ka radau ,cia kopinta is saito apie kosmetikos kenksminguma,tai Kaaral gan nekenksminga,sulyginau su Wella
Бренд: Kaaral
Тип: Волосы: -- Другая
Фактор Безопасности: 78.75

[ 80 ] ALCOHOL DENAT.
[ 70 ] PROPYLENE GLYCOL
[ 100 ] WATER
[ 70 ] LAURYL MYRISTATE
[ 80 ] CETRIMONIUM CHLORIDE
[ 30 ] LINALOOL
[ 100 ] CITRIC ACID
[ 100 ] CI 42090

Бренд: Wella
Тип: Волосы: Шампунь
Фактор Безопасности: 69.73

[ 100 ] AQUA
[ 70 ] SODIUM LAURETH SULFATE
[ 50 ] PEG-3 DISTEARATE
[ 60 ] COCAMIDOPROPYL BETAINE
[ 100 ] SODIUM CHLORIDE
[ 70 ] SODIUM BENZOATE
[ 60 ] PARFUM
[ 80 ] PANTHENOL
[ 100 ] CITRIC ACID
[ 100 ] SODIUM FORMATE
[ 60 ] POLYQUATERNIUM-10
[ 100 ] MARIS SAL
[ 80 ] SODIUM HYDROXIDE
[ 50 ] PEG-35 CASTOR OIL
[ 80 ] POLYSORBATE 20
[ 70 ] TOCOPHERYL ACETATE
[ 100 ] GLYOXYLIC ACID
[ 100 ] BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL
[ 70 ] FORMIC ACID
[ 30 ] LINALOOL
[ 30 ] HEXYL CINNAMAL
[ 30 ] BENZYL SALICYLATE
[ 30 ] CITRONELLOL
[ 30 ] GERANIOL
[ 100 ] PRUNUS ARMENIACA
[ 100 ] OLEA EUROPAEA
[ 80 ] RETINYL PALMITATE
[ 60 ] TOCOPHEROL
[ 100 ] LINOLEIC ACID
[ 100 ] PABA
[ 70 ] PHENOXYETHANOL
[ 50 ] METHYLPARABEN
[ 50 ] PROPYLPARABEN
[ 50 ] ETHYLPARABEN
[ 50 ] ISOBUTYLPARABEN
[ 50 ] BUTYLPARABEN
[ 70 ] SODIUM SALICYLATE
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Infomanija @ 2010 01 02, 19:39)
jusu plaukai yra sausi, siurkstus be kaukes? ampule ne maitina arba maitina kazkiek  g.gif kaip kam cia raso. jeigu plaukuciau labai sausi ampule nepades, ne tam skirta . Ampule turi atstatyti plaukus berods taip. Man maitina pakankamai

nu nepasakyciau kad sausi mano plaukai, pora paskutiniu menesiu issiversdavau be kaukes, nesiveldavo...
nu ampules meginsiu toliau, ziuresim, gal stebuklas bus po 6 ampuliu biggrin.gif o gal per daug reikalauju is ampuliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 02, 20:50)
nu nepasakyciau kad sausi mano plaukai, pora paskutiniu menesiu issiversdavau be kaukes, nesiveldavo...
nu ampules meginsiu toliau, ziuresim, gal stebuklas bus po 6 ampuliu  biggrin.gif o gal per daug reikalauju is ampuliu  biggrin.gif

As tai pakaitomis nauduoju ampules,turiu visu rusiu,nes mano galvos oda riebi(tai nuo riebalavimosi po puse ampules sunaudoju 2kart sav),plaukai ilgi(tai galiukams reikia maitinimo-drekinimo,nauduoju X form ampulytes),ir nuo slinkimo,pagal poreiki(dabar atidejau,nes nebeslenka.)dar nauduoju Triaction ant dregnu galiuku,kartais Dazzling,kai noriu istiesint,kartais Defineri,kai apimties reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 02, 21:23)

Gali būt, kad dėl alcohol denat. sudėty rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondine uz vairo @ 2009 12 30, 02:38)
Kiek spejau isbandyti kaaral sampunus ir balzamus  tai tikrai nebloga pasirode man kosmetika. Nieko man neriebina, neapsunkina ir nesausina. K05  tikrai nesausins jums, neriebins plauku, neabejokit. Man nesausina net sampunas kuris panaikina geltonuma. Atrodo vienintelis lietuvoje toks smile.gif

o nedazytiem plaukam duotu pilko atspalvio? ir jei nesausina,tai ar neriebina?
Atsakyti
Man nepavyksta ta kaaral gaminiu knyga atsisiust doh.gif
Noreciau apie daugiau gaminiu pasiskaityt. Is to ka turiu, daugiau maziau patinka viskas. Ampules atstatancios-super ,Sampunas ir kauke Baco labai blizgina plaukus, bet vistiek po kaukes kazkaip sunkiai sukuojasi blink.gif ( ne taip kaip po ampules wub.gif ), purskiamas kondicionierius Xform patinka- sukuojasi lengvai( bet po kaukes jau nebepurskiu, kad nesigautu sviestas sviestuotas), bet as labai nepratus prie tu purskiamu (vis bijau per daug pripurkst). Galams sakiau dar pirksiu triaction ir dar vieno sampuno dairausi, kad pakaitaliot su Baco smile.gif

Bet siaip man tikrai sis prekinis zenklas paliko GERA ispudi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif gal kuri bandėte priemonė plaukų geltonumui naikinti ? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2010 01 03, 20:31)
Man nepavyksta ta kaaral gaminiu knyga atsisiust  doh.gif
Noreciau apie daugiau gaminiu pasiskaityt. Is to ka turiu, daugiau maziau patinka viskas.

is kaaral puslapio neatsisiunti?parasyk emaila i az jei nesigauna,atsiusiu
Atsakyti
perskaiciau visa tema yess.gif noriu paklausti paie siuos produktus:
Purify serijos sampunas banguotiems plaukams - akurat fiksuoja garbanas kaip raso???
Scrubas galvos odai - gal kas bande ax.gif kokie atsiliepimai ax.gif
kuo labai skiriasi KO5 lasiukai nuo slinkimo ir losjonas ampulese g.gif
is Pink Up - kas labiausiai tinka ploniem garbanotiem plaukam?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 04, 20:02)
perskaiciau visa tema  yess.gif noriu paklausti paie siuos produktus:
Purify serijos sampunas banguotiems plaukams - akurat fiksuoja garbanas kaip raso???
Scrubas galvos odai - gal kas bande  ax.gif kokie atsiliepimai  ax.gif
kuo labai skiriasi KO5 lasiukai nuo slinkimo ir losjonas ampulese  g.gif
is Pink Up - kas labiausiai tinka ploniem garbanotiem plaukam?

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Scrabas thumbup.gif Svelnus, efektivus
K05 lasiukai stipresi, bet naudot reiks daug ilgiau jie papildomai skatina augima. Man patiko labiau ir jauciasi eziukas stiprus po 2,5 men drinks_cheers.gif
Atsakyti