Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(mylima žmona @ 2009 12 30, 12:31)
Apsaugo plaukus. Apipurškiu labai nedaug, nes naudoju kaip papildoma apsauginę priemonę.

o nuo ko tiksliai apsaugo, jeigu feno nenaudoju, nuo karscio ir zalingo feno poveikio saugoti nereikia g.gif
Atsakyti
PERFECTLY & COUTURE INTEGRA 150 ml - 31 Lt Purškiamas specialus balzamas porėtiems plaukams
Užtikrina plaukų priežiūrą nuo šaknų iki pačių galiukų. Purškiama plaukų priežiūros priemonė, kurios sudėtyje yra aktyviųjų augalinių ekstraktų. Silpnai rūgštaus pH dėka atstatoma ir išlyginama porėta pažeistų plaukų struktūra. Plaukai tampa lygūs ir žvilgantys. Saugo juos nuo mechaninio poveikio šukuojant. Naudojant nuolat, atkuriamas pažeistas viršutinis plauko sluoksnis. Suteikia plaukams ypač lengvo švelnaus aromato.
Naudojimo būdas. Supurkšti drėgnus švarius plaukus prieš šukavimą, šukuosenos formavimą.
Atsakyti
Sveikos, siandien tepiau ir as xstructuring ampule, tai man visa nesusinaudojo visa, puse liko... norejau paklaust o ta ampule reikia tept ar tik po sampuno ar ir po balzamo, nes as ploviau sampunu, paskui uzsidejau balzamo , o paskui tik ampule ax.gif ar taip gerai? blush2.gif isbandziau tik viena kart baco seruma plaukams, tepiau ant sausu plauku tai man pasirode kad riebina plaukus blush2.gif ar galima ta seruma tept ant sausu plauku? ar tik ant slapiu? ar tinka tept ant slapiu jei nedziovinu dziovintuvu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
nu nesuprantu kaipmjum uztenka tos ampules plaukams ir dar lieka biggrin.gif nu ryt bandysiu as ant slapiu slapiu plauku paskirstyt.

vakar isbandziau RJ kauke. nu gal nieko.. plaukai zvilgejo...,nesivelia..zymiai geresne nei pigios kaukes biggrin.gif bet labai priploja plaukus.. nu ziuresim ar atstatys mano plaukus per menesi...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 01, 16:30)
nu nesuprantu kaipmjum uztenka tos ampules plaukams ir dar lieka  biggrin.gif  nu ryt bandysiu as ant slapiu slapiu plauku paskirstyt.

vakar isbandziau RJ kauke. nu gal nieko.. plaukai zvilgejo...,nesivelia..zymiai geresne nei pigios kaukes  biggrin.gif  bet labai priploja plaukus.. nu ziuresim ar atstatys mano plaukus per menesi...

Tuo losjonu ampulėse tepami drėgni, švarūs plaukai rolleyes.gif
O tepat viršugalvį, kad jums priploja plaukus? Aš niekad jokia kauke netepu viršugalvio schmoll.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau synergy kauke-patiko smile.gif o sveitiklis galvos odai nepatiko,nes per svelnios daleles,ir siaip nepriejau pilnai iki galvos odos(nors ploviau galva palenkusi ,tai gal tai apsunkino)
Atsakyti
eve-line, as ta ampule netepiau virsugalvio ir galvos odos, tik plaukus 4u.gif ar ja reikia trint ir i oda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 01 01, 20:41)
eve-line, as ta ampule netepiau virsugalvio ir galvos odos, tik  plaukus  4u.gif ar ja reikia trint ir i oda? blush2.gif

man net ant uodegos neuzteko biggrin.gif nu gal dar nemoku paskirstyt, bet ismoksiu. mano plaukai iki liemens beveik mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 01 01, 21:41)
eve-line, as ta ampule netepiau virsugalvio ir galvos odos, tik  plaukus  4u.gif ar ja reikia trint ir i oda? blush2.gif

Ne,tept tik ant plaukuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 01 01, 15:50)
Sveikos, siandien tepiau ir as xstructuring ampule, tai man visa nesusinaudojo visa, puse liko... norejau paklaust o ta ampule reikia tept ar tik po sampuno ar ir po balzamo, nes as ploviau sampunu, paskui uzsidejau balzamo , o paskui tik ampule  ax.gif  ar taip gerai?  blush2.gif isbandziau tik viena kart baco seruma plaukams, tepiau ant sausu plauku tai man pasirode kad riebina plaukus  blush2.gif  ar galima ta seruma tept ant sausu plauku? ar tik ant slapiu? ar tinka tept ant slapiu jei nedziovinu dziovintuvu?  blush2.gif  4u.gif

Ampulė tempti reikia po šampūno. Balzamu naudoti nereikia. Aš taip naudoju.
Baco serumas:
Priemonė pasižymi stiprinamosiomis savybėmis ir saugo plaukus nuo žalingo aukštos temperatūros poveikio (žnyplių ar džiovintuvo), uždaro plauko žvynelius per visą plaukų ilgį, „sulydo“ išsišakojusius plaukų galiukus ir sustiprina natūralų žvilgesį. Atgaivina išblukusius plaukus ir suteikia jiems švelnumo ir šilko struktūros. Ideali priemonė nušviesintiems ir nudažytiems plaukams.
Naudojimo būdas. Rekomenduojama tepti drėgnus plaukus, norint suteikti jiems natūralaus žvilgesio ir apsaugoti nuo karščio poveikio. Nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirsčius ant sausų plaukų, ilgi plaukai tampa paslankūs, dažyti plaukai išsaugo drėgmės pusiausvyrą. Priemonės patepus ant plaukų galiukų - „sulydo“ išsišakojusius plaukų galiukus ir apsaugo juos.
Jeigu Jūsų plaukai nesausi ir neatrodo kaip šiaudai, bandykite tepti drėgnus plaukus ir nedauginkite. Serumai, kristalai galiukams dažniausiai yra koncentruoti.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 01, 22:45)
man net ant uodegos neuzteko  biggrin.gif  nu gal dar nemoku paskirstyt, bet ismoksiu. mano plaukai iki liemens beveik mastau.gif

na pas mane ploni plaukai ir tik iki liemeneles sagties + iskarpyti blush2.gif
Atsakyti
vakar turejau proga issiplauti plaukus su SWEET sampunu wub.gif gerulis toks, labai patiko konsistencija, kvapas labai labai wub.gif plaukai minksti, purus, galiukai kiek pasivele, bet juos patepiau Alfa Parf aliejuku ir nesivele drinks_cheers.gif jau antra diena ir susidaro ispudis, kad plaukai net nesiruosia susiriebaluoti tongue.gif
Atsakyti