QUOTE(Eveliina @ 2010 01 01, 15:50)
Sveikos, siandien tepiau ir as xstructuring ampule, tai man visa nesusinaudojo visa, puse liko... norejau paklaust o ta ampule reikia tept ar tik po sampuno ar ir po balzamo, nes as ploviau sampunu, paskui uzsidejau balzamo , o paskui tik ampule
ar taip gerai?
isbandziau tik viena kart baco seruma plaukams, tepiau ant sausu plauku tai man pasirode kad riebina plaukus
ar galima ta seruma tept ant sausu plauku? ar tik ant slapiu? ar tinka tept ant slapiu jei nedziovinu dziovintuvu?
Ampulė tempti reikia po šampūno. Balzamu naudoti nereikia. Aš taip naudoju.
Baco serumas:
Priemonė pasižymi stiprinamosiomis savybėmis ir saugo plaukus nuo žalingo aukštos temperatūros poveikio (žnyplių ar džiovintuvo), uždaro plauko žvynelius per visą plaukų ilgį, sulydo išsišakojusius plaukų galiukus ir sustiprina natūralų žvilgesį. Atgaivina išblukusius plaukus ir suteikia jiems švelnumo ir šilko struktūros. Ideali priemonė nušviesintiems ir nudažytiems plaukams.
Naudojimo būdas. Rekomenduojama tepti drėgnus plaukus, norint suteikti jiems natūralaus žvilgesio ir apsaugoti nuo karščio poveikio. Nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirsčius ant sausų plaukų, ilgi plaukai tampa paslankūs, dažyti plaukai išsaugo drėgmės pusiausvyrą. Priemonės patepus ant plaukų galiukų - sulydo išsišakojusius plaukų galiukus ir apsaugo juos.
Jeigu Jūsų plaukai nesausi ir neatrodo kaip šiaudai, bandykite tepti drėgnus plaukus ir nedauginkite. Serumai, kristalai galiukams dažniausiai yra koncentruoti.