Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(Tiffany @ 2009 12 29, 19:41)
labai susidomejau siom priemonem, gal galit parekomenduot kokia sampuna naturaliems, besibanguojantiems, normaliems plaukams (pati susiradau, kad yra toks SWEET)  4u.gif gal dar kas yra?  4u.gif

Besibanguojantiems Relax tiktu thumbup.gif
Atsakyti
g.gif o koks sampunas tiktu riebiems saknims ir besisakojantiems galiukams?
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 12 29, 20:10)
Dėl SWEET nzn. Man Purify linijos šampūnai perdaug maitina plaukus ir netinka riebiems plaukams.
Bet banguotiems plaukams šitas fluidas labai geras ok.gif

PERFECTLY & COUTURE IDROGLOSS, 250 ml - 30 Lt Stiprios fiksacijos švelnus fluidas banguotiems plaukams
Padeda švelniai užfiksuoti garbanas papildant jas papildomu natūraliu švytėjimu ir formuoti įvairiausias banguojančių plaukų šukuosenas. Garbanos ne tik išlaiko idealią formą, bet ir atrodo natūralios, gyvybingesnės ir prižiūrėtos. Saugo plaukus nuo nepalankaus drėgno klimato poveikio.
Naudojimo būdas. Tepti drėgnus plaukus prieš džiovinant karšto ar šalto oro srove ar paliekant džiūti natūraliai.

o koks tuomet sampunas neriebintu plauku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 29, 22:46)
g.gif o koks sampunas tiktu riebiems saknims ir besisakojantiems galiukams?

Sampunas reguliojantis riebalu issiskirima ,o galiukus maitint kaukemis,balzamais,Triction puikiai tiktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2009 12 29, 23:18)
Sampunas reguliojantis riebalu issiskirima ,o galiukus maitint kaukemis,balzamais,Triction puikiai tiktu thumbup.gif

o sis sampunas nenusausina plauku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 12 29, 23:37)
o sis sampunas nenusausina plauku?  ax.gif

Kiek spejau isbandyti kaaral sampunus ir balzamus tai tikrai nebloga pasirode man kosmetika. Nieko man neriebina, neapsunkina ir nesausina. K05 tikrai nesausins jums, neriebins plauku, neabejokit. Man nesausina net sampunas kuris panaikina geltonuma. Atrodo vienintelis lietuvoje toks smile.gif
Atsakyti
o jum "ant' ilgu plauku uztenka vienos Xf ampules? mastau.gif man neuzteko...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 30, 09:22)

Ja ant dregnu plauku,ka tik isplautu tept reiktu,jeigu isdziovinat su ranksluosciu ,jau negerai pasiskirsto,kai slapesni plaukuciai ji geriau suputoja,ir uztenka drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2009 12 29, 23:37)
o sis sampunas nenusausina plauku?  ax.gif

Kiek sausina,bet plaunant galva reikia paskirstit ant galvos odos ir plauti pacia galvele,o kai nusiplaunat su vandieniu ,tai ir nuo plauku pasisalina nesvarumai,o paciu plauku nereiktu trintspecialiai sio sampunu,jis skirtas galvos odai ir jos problemoms,isplauna tikrai svariai thumbup.gif ,ko ir reikia is sampuno mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 30 gruodžio 2009 - 09:53
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 30, 10:22)

Man užteko, bet aš tepiau maždaug nuo pusės ilgio, daugiau plaukų galams.
Atsakyti
mergiukai, dar turiu klausimuka - o naturaliems plaukams gal yra kokia lengva kaukyte, kuria galima butu naudot karta per savaite, kad suglotnintu plauka, bet neriebintu, suteiktu blizgesio rolleyes.gif siaip nenaudoju balzamu, kaukiu, o cia uzsimaniau ko nors.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 30, 08:22)

po ampules stebuklu nepastebejau. Plaukai gal nesivelia, bet man atrodo kad biski pasausina plaukus mastau.gif nu labai itartinas man tas alkoholis sudetyje...
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 29, 22:42)
o idomu, ar tikslinga naudoti ta integra, jeigu plaukai naturaliai isdziusta?

Integra galima naudoti visu tipu plaukams. Nesvarbu ar dažyti a ne, natūraliai išdžiovinate ar su fenų. Man patinka Integra labiau negu Hair Flex, bet čia rašė kad kažkam pasirodė stebuklingas Hair Flex. Man Integra plaukus šiek tiek padaro glotnesnius, stipresnius. Tai dėl to, kad Integra išligina porėta plaukų struktūrą. Apsaugo plaukus. Apipurškiu labai nedaug, nes naudoju kaip papildoma apsauginę priemonę.
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 30, 10:22)

Užtenka 2 kartom smile.gif Mano plaukai ilgi. Šaknys neliečiu, nes riebaluojasi jie pas mane. O kad džiovintu tai neįsivaizduoju. Man atstato matomai plaukus ir pamaitina. Ne taip kaip kaukė žinoma, bet pamaitina.
Atsakyti