Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(mylima žmona @ 2009 12 29, 18:09)

aciu 4u.gif be parabenu, bet jau treciu numeriu propelyne glycol eina doh.gif
Atsakyti
merginos, kiek dedate jelly kaukes ant plauku? nenoriu, kad per daug nuriebintu plaukus unsure.gif
isbandziau ant sausu plauku Triaction: kvapas neypatingas, 4 lasu galiukams buvo per daug, dabar tokie rieboki galiukai (palyginimui dabar naudojant Teotema aliejuka, uztepu 5 lasus ir riebumo nera, isigeria), bet cia verciau pliusas, gal labiau galiua maitina (taip noriu tiketis biggrin.gif
greiciau noriu isbandyti ampules bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 29, 19:27)
merginos, kiek dedate jelly kaukes ant plauku? nenoriu, kad per daug nuriebintu plaukus unsure.gif
isbandziau ant sausu plauku Triaction: kvapas neypatingas, 4 lasu galiukams buvo per daug, dabar tokie rieboki galiukai (palyginimui dabar naudojant Teotema aliejuka, uztepu 5 lasus ir riebumo nera, isigeria), bet cia verciau pliusas, gal labiau galiua maitina (taip noriu tiketis biggrin.gif

Man irgi iškart "Triaction" užtepus atrodo, kad padauginau, riebesni galai lyg, bet po to tas "riebumas" tarsi pranyksta, geresnis vaizdas tampa. Bet manau, kad to aliejuko ir šiaip nedaug tept tereikia..
"RJ" kaukės netepu daug, turėdama galvoj, kad ji stipraus poveikio, o plaukai sveiki mano..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 gruodžio 2009 - 17:34
kas stipresni poveiki duoda plaukams? ampules ar JR kauke?
turiu siandien vakara ir ketvirtadieni. Ir siandien noriu viena dalyka isbandyti, o ketvirtadieni kita. bet kadangi ketvirtadieni naujakas, tai reikia ketv. naudot stebuklingesne priemone kuri duoda matoma rezultata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 29, 20:02)
kas stipresni poveiki duoda plaukams? ampules ar JR kauke?
turiu siandien vakara ir ketvirtadieni. Ir siandien noriu viena dalyka isbandyti, o ketvirtadieni kita. bet kadangi ketvirtadieni naujakas, tai reikia ketv. naudot stebuklingesne priemone  kuri duoda matoma rezultata biggrin.gif

Trečiadieni – X-Form ampulę, ketvirtadieni – Royal Jelly, paskui Integra papurkškite plaukus. Bus wub.gif kvepes skaniai, lengvai taip ir plaukai bus apsaugoti (R.J reikėjo pirkti su Integra Jums) arba kt. purškalu, pvz. Hair Flex ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 29 gruodžio 2009 - 18:14
QUOTE(mylima žmona @ 2009 12 29, 20:09)
Trečiadieni – X-Form ampulę, ketvirtadieni – Royal Jelly, paskui Integra papurkškite plaukus. Bus  wub.gif  ir kvapo nuo R.J neliks.

Jūs "Kaaral" platintoja, vadybininkė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 29, 20:12)
Jūs "Kaaral" platintoja, vadybininkė? smile.gif

Ne smile.gif Kol kas ne. O jus?
Nesu lietuvė, tai nemanau kad priims į darbą KAARAL ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 29 gruodžio 2009 - 18:18
QUOTE(mylima žmona @ 2009 12 29, 20:16)
Ne smile.gif Kol kas ne. O jus?
Nesu lietuvė, tai nemanau kad priims į darbą KAARAL  ax.gif

Visiškai niekaip nesat susijusi su "Kaaral"? (Jei ne, tai jie turėtų jums nemažai sumokėti už pareklaminimą biggrin.gif ),
Ne, aš tai ne tikrai biggrin.gif
Gal moderatorei pasirodys nukrypimas nuo temos, bet aš tiesiog už teisingus atsiliepimus forume, o ne dažnus bandymus "prakišt" kaip čia darosi įprasta doh.gif , dėl to ir norėjau viešai išsiaiškint, kaip viskas yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 gruodžio 2009 - 18:32
QUOTE(Victorious @ 2009 12 29, 20:22)
Visiškai niekaip nesat susijusi su "Kaaral"? (Jei ne, tai jie turėtų jums nemažai sumokėti už reklamą  lotuliukas.gif ),
Ne, aš tai ne tikrai biggrin.gif

Su KAARAL esu susijusi daugiau Rusijoje negu Lietuvoje. Gal ir galėčiau platinti KAARAL produktus bet aš nei savo parduotuves nei kirpyklos neturiu. Nebent internetinę parduotuvę atidaryti norėčiau. Norėjau eiti mokytis į kirpėją, bet atidedu vis ir atidedu. Man patiktu dirbti su kosmetika. Reikia važiuoti į Rusija mokytis, bet nelabai dabar išeina.
Atsakyti
labai susidomejau siom priemonem, gal galit parekomenduot kokia sampuna naturaliems, besibanguojantiems, normaliems plaukams (pati susiradau, kad yra toks SWEET) 4u.gif gal dar kas yra? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 gruodžio 2009 - 18:43
QUOTE(Tiffany @ 2009 12 29, 20:41)
labai susidomejau siom priemonem, gal galit parekomenduot kokia sampuna naturaliems, besibanguojantiems, normaliems plaukams (pati susiradau, kad yra toks SWEET)  4u.gif gal dar kas yra?  4u.gif

Dėl SWEET nzn. Man Purify linijos šampūnai perdaug maitina plaukus ir netinka riebiems plaukams.
Bet banguotiems plaukams šitas fluidas labai geras ok.gif

PERFECTLY & COUTURE IDROGLOSS, 250 ml - 30 Lt Stiprios fiksacijos švelnus fluidas banguotiems plaukams
Padeda švelniai užfiksuoti garbanas papildant jas papildomu natūraliu švytėjimu ir formuoti įvairiausias banguojančių plaukų šukuosenas. Garbanos ne tik išlaiko idealią formą, bet ir atrodo natūralios, gyvybingesnės ir prižiūrėtos. Saugo plaukus nuo nepalankaus drėgno klimato poveikio.
Naudojimo būdas. Tepti drėgnus plaukus prieš džiovinant karšto ar šalto oro srove ar paliekant džiūti natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 12 29, 19:09)
Royal Jelly, paskui Integra papurkškite plaukus.

o idomu, ar tikslinga naudoti ta integra, jeigu plaukai naturaliai isdziusta?
Atsakyti