Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(juratyte26 @ 2009 12 23, 15:55)
As suzaveta atstatomaja ampule  wub.gif
Nu rimtai kazkas nerealaus  ,plaukai neitiketinai svelnus, super gerai issisukavo ( mano ilgi ir labai linke veltis).
Pirkau dar kelias Kaaral priemones, bet dar nebandziau. Taip kad kiti atsiliepimai veliau

Joa, superiukas friends.gif man ampules ir nuo slinkimo sampunas ziauriai patiko
Sampunas specialiai blondinems 10 balu is 10. wub.gif
Kur galima gauti duso gelius KaARAL? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondine uz vairo @ 2009 12 23, 16:21)
Joa, superiukas friends.gif  man ampules ir nuo slinkimo sampunas  ziauriai patiko
Sampunas specialiai blondinems 10 balu is 10.  wub.gif
Kur galima gauti duso gelius KaARAL? ax.gif

Kuo sampunas patiko ir koks tikslus jo pavadinimas?smile.gif
Atsakyti
k05 anti yellow

Pagilina sviesiu plauku spalva, labai tirstas, violetinis, nesausina ir geriau uz Loreal Blond x100 4u.gif Dar atrodo kad atnaujina zvilgesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondine uz vairo: 23 gruodžio 2009 - 16:04
QUOTE(Blondine uz vairo @ 2009 12 23, 17:00)
k05 anti yellow

Pagilina sviesiu plauku spalva, labai tirstas, violetinis, nesausina ir geriau uz Loreal Blond x100  4u.gif Dar atrodo kad atnaujina zvilgesi.

,,Pagilina" tai pasviesina ar kaip? blush2.gif
nedazytiems galima naudoti?
Atsakyti
Tikriausiai pasviesina. Nezinau. blush2.gif Panaikina gelsva atspalvi. Plaukai priziureti atrodo ax.gif Parasyta kad tinka sviesintiems, naturaliai sviesiems ir ziliems plaukams.
Atsakyti
K05 ANTI-YELLOW (SILVER HAIR) SHAMPOO, 250 ml - 43 Lt
GELSVĄ ATSPALVĮ ŠALINANTIS ŠAMPŪNAS ŠVIESIEMS PLAUKAMS

Naudojamas iš karto po plaukų šviesinimo procedūrų arba natūraliai šviesiems plaukams norint pagerinti palukų atspalvį.
Atsakyti
QUOTE(DODAITE @ 2009 12 23, 16:07)
Gal kuri turite Mickeviciaus gatveje ant kampo esancios parduotuves tel, kur parduoda visas priemones kirpykloms  blush2.gif
Labai prisireike ax.gif

A. Mickevičiaus g. 13, LT- 44310, (37) 224714
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 11 30, 19:57)
Aš irgi kadaise ieškojau ten. Neradau. Nežinau kodėl taip. g.gif  Tikrai verta būtų pardavinėti, jog USA KAARAL tikrai yra. O‘Rising irgi ebay nėra. Neisivaizduoju kodėl taip. Gal politika tokia kompanijos.

QUOTE(evelinki @ 2009 12 20, 02:28)
kur konkreciai, gal zinot?

vis dar laukiu atsakymo , jeigu teisingai suskaiciau si sakini.
Atsakyti
http://www.beautymax.../pr_kaaral.html

parduoda KAARAL. Happy Sun linija tongue.gif

http://www.kaaral.co...h/indexeng.html kontaktai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 24 gruodžio 2009 - 12:06
Išbandžiau "Baco" šampūną ir kremą plaukams. Nusiskundimų neturiu, nes plaukai blizga, lengvai išsišukuoja, minkšti (beje, dar prie kelias dienas dažiau bespalviais dažais blizgėjimui paryškinti, tai ir jie prisidėjo prie plaukų vaizdo). Ampulė struktūrai tokia putojanti, jaučias, kad teigiamai veikia plauką, pašvelnina, išplovus nebesivėlė galai. "Triaction" aliejukas visai malonios tekstūros, atrodo, kad pagerino galiukų vaizdą, tik kad kvapas toks aštrokas, primena vyriškus kvepalus unsure.gif, bet tikiuosi, kad išsigaruos ir nepermuš maniškių biggrin.gif "Cristal Care" serumas iš "Pink up" labai smagus bigsmile.gif Tereikia kelių lašiukų visus ilgus plaukus lengvai padengti, maloniai kvepia ir iškart suteikia blizgėjimo, neriebina ax.gif Tokie mano atsiliepimai tik išbandžius visas priemones po kartą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 gruodžio 2009 - 12:27
QUOTE(Victorious @ 2009 12 24, 13:26)
Išbandžiau "Baco" šampūną ir kremą plaukams. Nusiskundimų neturiu, nes plaukai blizga, lengvai išsišukuoja, minkšti (beje, dar prie kelias dienas dažiau bespalviais dažais blizgėjimui paryškinti, tai ir jie prisidėjo prie plaukų vaizdo). Ampulė struktūrai tokia putojanti, jaučias, kad teigiamai veikia plauką, pašvelnina, išplovus nebesivėlė galai. "Triaction" aliejukas visai malonios tekstūros, atrodo, kad pagerino galiukų vaizdą, tik kad kvapas toks aštrokas, primena vyriškus kvepalus  unsure.gif, bet tikiuosi, kad išsigaruos ir nepermuš maniškių biggrin.gif "Cristal Care" serumas iš "Pink up" labai smagus bigsmile.gif Tereikia kelių lašiukų visus ilgus plaukus lengvai padengti, maloniai kvepia ir iškart suteikia blizgėjimo, neriebina ax.gif Tokie mano atsiliepimai tik išbandžius visas priemones po kartą smile.gif

Tai kuria priemone isskirtum,jei imanoma,kaip viena,kuri bent dabar labiausiai suzavejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 24, 16:38)
Tai kuria priemone isskirtum,jei imanoma,kaip viena,kuri bent dabar labiausiai suzavejo? smile.gif

Tai sunku pasakyt, nes dar tik pabandžiau, bet gal "Cristal Care" serumas smile.gif
Atsakyti