Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(Emocija2009 @ 2009 12 20, 01:32)

Kas svarbiausia, Spray Gloss padaro plaukus „Glamour“. Žvilgantys plaukai  thumbup.gif

O neriebina?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 22, 20:53)
O neriebina?

Visiškai neriebina plaukų, palengvina iššukavimą angel.gif
Kvepia saldainiais wub.gif neblogai neblogai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 12 23, 13:41)
Visiškai neriebina plaukų, palengvina iššukavimą  angel.gif
Kvepia saldainiais  wub.gif neblogai neblogai lotuliukas.gif

is kurios linijos sis blizgesys ? 4u.gif X-structuring, Couture, Baco ar Pink up?

redaguota moderatoriaus: ištrintas skelbimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 sausio 2010 - 17:53
QUOTE(lisik @ 2009 12 23, 14:49)
is kurios linijos sis blizgesys ?  4u.gif  X-structuring, Couture, Baco ar Pink up?

Iš "Pink Up".
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2009 12 20, 00:18)
O man ampules kvepia labai trumpai,tik kol nauduoju,kai jau dziovinu nebe,bet Royal Jelly tai ilgai iki sekancio plovimo kvapas laikosi,na man jis malonus gan thumbup.gif ,o svarbiausia ,kad poveikis 100%pasiteisino

royal jelly
superine kauke smile.gif man labai patiko poveikis. Plaukai super lengvai sukuojasi, glotnus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 12 23, 13:49)
Iš "Pink Up".

aciu ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 23, 14:52)

royal jelly
superine kauke smile.gif man labai patiko poveikis. Plaukai super lengvai sukuojasi, glotnus  bigsmile.gif

Aš irgi vakar ją išbandžiau smile.gif Visai nebloga pasirodė po vieno naudojimo. Kvapas tai nėr koks nors superinis kaip parfumo biggrin.gif, bet normalus, neutralus daugiau mažiau, tikrai negalėčiau pasakyti, kad būtų nemalonus ar erzinantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 gruodžio 2009 - 12:56
[quote=Victorious,2009 12 23, 12:55]
Aš irgi vakar ją išbandžiau smile.gif Visai nebloga pasirodė po vieno naudojimo. Kvapas tai nėr koks nors superinis kaip parfumo biggrin.gif, bet normalus, neutralus daugiau mažiau, tikrai negalėčiau pasakyti, kad būtų nemalonus ar erzinantis.
[/quo

As irgi minejau, kad kaukes kvapas tikra neerzinantis. Ir poveikis patiko jau nuo pirmo karto. Va, ampuliu nuo plauku slinkimo kvapas labai intensyvus, bet svarbiausia, kad tikrai veiksmingos thumbup.gif Cia mano nuomone visiskai sutampa su Etamo21 mirksiukas.gif (zinutes 220 )
Atsakyti
Na as irgi galiu pasakyti savo atsiliepimus po puses menesio vartojimo. Pirkau visa linija slenkantiems plaukams-losjonas, sampunas, ampules ir kondicionierius. Plaukai tikrai apstojo slinkti (sakyciau 50 proc.), bet sampunu ir visu tu kitu priemoniu sudetis tai tragiska, alkoholis tiesiog jauciasi, nesnekant apie kitas priemones, visus parabenus. Pakentesiu, sunaudosiu, bet daugiau nepirksiu. Jei nustosiu naudot, manau ir plauku slinkimas ir vel prasides. Zodziu nieko gero, slamsto prikimsti tie sampunai.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 12 23, 15:24)
Na as irgi galiu pasakyti savo atsiliepimus po puses menesio vartojimo. Pirkau visa linija slenkantiems plaukams-losjonas, sampunas, ampules ir kondicionierius. Plaukai tikrai apstojo slinkti (sakyciau 50 proc.), bet sampunu ir visu tu kitu priemoniu sudetis tai tragiska, alkoholis tiesiog jauciasi, nesnekant apie kitas priemones, visus parabenus. Pakentesiu, sunaudosiu, bet daugiau nepirksiu. Jei nustosiu naudot, manau ir plauku slinkimas ir vel prasides. Zodziu nieko gero, slamsto prikimsti tie sampunai.

Kaip ir O'rising, Rene Furterer, Keune, Vychy lotuliukas.gif
jau nesakau apie Loreal, Tigi, Wella ir kt. lotuliukas.gif

O galima suzinoti kaip vadinasi kondicionierius nuo slinkimo???? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 23 gruodžio 2009 - 14:36
QUOTE(Victorious @ 2009 12 23, 13:55)

kvapas tai toks savotishkas, man asmeniskai nepasakyciau, kad malonus... bet ir nebaisus, poveikis kompensuoja ji smile.gif

kadangi royal jelly kaukes sudetis daugmaz naturali (skaiciau ten virs 100 ivairiu sudetiniu medziagu) tai nieko keisto, kad kvepia ne "saldainiais" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 23 gruodžio 2009 - 14:51
As suzaveta atstatomaja ampule wub.gif
Nu rimtai kazkas nerealaus ,plaukai neitiketinai svelnus, super gerai issisukavo ( mano ilgi ir labai linke veltis).
Pirkau dar kelias Kaaral priemones, bet dar nebandziau. Taip kad kiti atsiliepimai veliau
Atsakyti
Gal kuri turite Mickeviciaus gatveje ant kampo esancios parduotuves tel, kur parduoda visas priemones kirpykloms blush2.gif
Labai prisireike ax.gif
Atsakyti