Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

Šampūnas šviesiems plaukams. Fainas. Gerai atgaivina spalvą, nesausina.
Losjonas nuo slinkimo patiko. Bandysiu dar.
smile.gif
Atsakyti
kokios kainos sampunu? ir kaukiu?
Atsakyti
Rytoj paskambinsiu i salona ir pasiteirausiu ar turi priemoniu is ko pasirinkti,tai jei taip,vaziuosiu isigyti sampuna pradziai ax.gif
Atsakyti
Pasiskambinau,sako,taip,visko turim. nuvaziuoju- neturi ne vieno sampuno ir ne vienos kaukes. suerzino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 05, 17:18)
Pasiskambinau,sako,taip,visko turim. nuvaziuoju- neturi ne vieno sampuno ir ne vienos kaukes. suerzino g.gif

Tai kas tas viskas, ką jie turi? blink.gif Kiek žinau, dar GS "Pas Valentiną" VCUP'o III aukšte turėtų "KAARAL" prekiaut.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 05, 16:23)
Tai kas tas viskas, ką jie turi? blink.gif Kiek žinau, dar GS "Pas Valentiną" VCUP'o III aukšte turėtų "KAARAL" prekiaut.

Va,ten nebent dar reiks pasiziureti tada. Nors sake ryt paskambinti,tai padarys uzsakyma.
O turejo jie formavimo priemoniu ir vyriska sampuna tik.
Atsakyti
Kazkoks nesusipratimas,siandien paskambinau,tas kirpejas,kuris ,kaip suprantu,atsakingas uz KAARL produkcija,sako,galit uzeiti,visko turim,sakau,man vakar sake,kad nieko nera,tai jis teigia,kad visko yra biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie jusu. Man sampunas K@ARAL (sorry jei netaip parasiau) labai patiko ir losjonas nuo slinkimo.
thumbup.gif Praeita rudeni mano plaukai uzkimso visus vamzdzius. O dabar slenka, bet daug maziau. Naudosiu 6 savaites kaip parasyta. Ziurekit Uzupio 27 salonas Romeja.
Labai daug visko buvo is K@ARAL.

Papildyta:
Pamirsau parasyti kad po kirpimo, man supurske plaukus su wub.gif kvepianti priemone.
Ir galiukus patepe serumu. Nezinau tikslai pavadinimu bet zadu pirkti. Plaukai sveikiau atrode pora dienu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 06, 14:37)
Kazkoks nesusipratimas,siandien paskambinau,tas kirpejas,kuris ,kaip suprantu,atsakingas uz KAARL produkcija,sako,galit uzeiti,visko turim,sakau,man vakar sake,kad nieko nera,tai jis teigia,kad visko yra biggrin.gif  doh.gif

Ten ne vienas kirpėjas dirba. Konkurentai. g.gif Prašyk prie telefono Romana. Jis normaliai išaiškina. Jeigu šia savaite busi Ursanoj, parašyk į az man ar liko kaukė Live dažytiems plaukams iš SPA linijos.

Dar draugė prašo bičių kaukę, bet lyg tai nėra jos niekus ar nenori parduoti todėl kad tik profesionalams skirta. Jeigu nesunku, paklausk. Didėlis ačiū. 4u.gif

Atsakyti
o idomu, kur kainos geresnes uzupio salone ar ursanoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 10 03, 09:27)
kokios kainos sampunu? ir kaukiu?

Atsiuntę man KAARAL atstovai kainas. Nežinau kaip įdėti čia.
Šampūnai 250 ml. nuo 23 Lt iki 46 Lt (čia bus jau sergantiems (psoriazė, dermatitas, parazitų pakenktą odą)).
Balzamai, kaukės nuo 25 Lt (BACO dažytiems plaukams su šilko proteinais ) iki 36 Lt.
Ampulės – visa dėže 12 vnt., atstato plaukų struktūrą – 72 Lt.
Ir daug daug įvairiu produktų. Plaukus ir gydyti ir prižiūrėti ir t.t. Paskaičiavau, iš viso 70 skirtingų produktų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 10 07, 14:18)
Atsiuntę man KAARAL atstovai kainas. Nežinau kaip įdėti čia.

o idomu, kainos gostauto gatveje ir salone uzupy tos pacios? bigsmile.gif
Atsakyti