Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

Kodel kaaral kauke tik 1 k per savaite galima naudoti? g.gif
Atsakyti
kas cia per cirkai, kad zinutes medziu kazkokiu sudeliotos ir dar neiseina atidaryti?dar tokiu pakeitimu tetruko, net nervas ima.
del kaaral kvapu, tai kauke man grynai kaip rusiskos kaukes su svogunu, ampuliu nuo slinkimo tai toks astrus, x form svelnesnis, bet visumoj visi tokie kaip kaimiski, nzn kaip issireikst kitaip.kaip mociuciu ten gvazdikai tie ar kazkas pan. biggrin.gif

o kauke naudot tik karta savaitej nes ji skaitosi lb intensyvi, bgeje nepersistenkite su perlaikymais, ne is lempos laikas minutem parasytas. nudegsit plaukus dar ar ka. na cia skaitos intensyvios tokios priemones, tai va
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 12 17, 19:20)
kas cia per cirkai, kad zinutes medziu kazkokiu sudeliotos ir dar neiseina atidaryti?dar tokiu pakeitimu tetruko, net nervas ima.
del kaaral kvapu, tai kauke man grynai kaip rusiskos kaukes su svogunu, ampuliu nuo slinkimo tai toks astrus, x form svelnesnis, bet visumoj visi tokie kaip kaimiski, nzn kaip issireikst kitaip.kaip mociuciu ten gvazdikai tie ar kazkas pan. biggrin.gif

o kauke naudot tik karta savaitej nes ji skaitosi lb intensyvi, bgeje nepersistenkite su perlaikymais, ne is lempos  laikas minutem parasytas. nudegsit plaukus dar ar ka. na cia skaitos intensyvios tokios priemones, tai va

del zinuciu viskas ok g.gif Gal momentas buvo unsure.gif

Sampunai K05 ir dar kas ten kondik (uosciau) kvepia zolelemis arba kaimisku sienu lotuliukas.gif Sutinku drinks_cheers.gif kad ne CNANEL aromatas. Bet normalus ax.gif Chemijos nejauciau, anaiptol naturalus kvapai
Kokia kauke galima naudot tik viena karta per savaite ir ji gali sudeginti plaukus? g.gif
As irgi uzuodziau gvazdiku kvapa kazin kur bet tik kai pasakei supratau kad panasus kvapas buvo. Gal ampuliu? biggrin.gif

Papildyta:
Jus neagalvokit as nasakau kad Kaaral blogis Mano plaukams ok drinks_cheers.gif kaip tik gerai
Bet kauke kuri gali sudegint plaukus nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
Kaukes plauku sudegint negali,gali permaitint,ir plaukau taps per sunkus,neblizges,kaip ir kremas veidui ar paakiams,jei jo per daug ar per daznai tepi,gali pabrinkti oda arba suerzinti,arba tesiog nesusigers ir efekto nebus,o kauke kuria rekomenduoja nauduot 1karta i sav yra Royal Jelly.
Atsakyti
nesiklaidinkit, nesakau kad nudegins plaukus, siaip sakau kad vistiek kas perdaug, tas gal ir nesveika. jei parasyta nedazniau nei karta per sav. ir laikyti ten po 3-4min., taiu taip ir darykit, nepersistengdamos. Na as du kart per sav.kai kada pateplioju, bet kad ten kasdien ar kas antra diena, tai jau nemanau kad reiketu.

INFOMANIJA: na, kvapus panasiai dar apibudinai, ruskynas, kaimo sienas ir gvazdikai kazkokie ;DD dar zoleles, na zodziu. Irgi nepulkit i panika, nieko ten baisaus, ne chemiski kvapai ar pns., bet as tarkim esu ziauriai jautri kvapams ir labai isranki, man viskas turi kvepet ir ne bet kaip, tai todel mane ir erzina. Bet siaip bet kokiam zmogui bus ok manau, na nebent nuo slinkimo ampules va turi toki jau tikrai stipresni specifini kvapa, bet savo galvos saknu gi neuostot, bus normaliai zodziu smile.gif

p.s. rimtai zinokit va kaip kai kuriuose forumuose buna, atsidarius tema matau pirmaja pacia zinute, o visos kitos trijuose psl. sutalpintos "medziu" apacioj, pradzia zinutes matosi, o norint perskaityti, reikia ant jos paspausti, kad isskleisti ja, na as paspaudziu ir man ismeta klaida-istrinta tema ar ka ten paraso, na zodziu. va tik paspaudus "atsakyti" matau keleta paskutiniuju pasisakymu ir viskas, jau nirstu net, kas cia per velnias pasidare, negalit nieks paaiskinti?gal geriau i az drinks_cheers.gif (jetau net geda, kazkaip matyt nusispaude temos virsuje knopke, galima pasirinkti standartinis ar linijinis isdestymas doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 18 gruodžio 2009 - 20:04
Gal kas bandė Softly arba X-form šampūną ir kondišiną ?

O nuo slinkimo kuo toliau tuo labiau patinka. ir tikrai matau kaip atsigauna plaukai. Tiesiog su kiekvienu plovimu vis geriau (Tiesa, Royal jelly kaukė super smile.gif Plaukai nesiriebaluoja daugiau ir fantastiškai slidūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2009 12 17, 12:46)
as ejau pirkt dazzling tiesinancio kremo, bet patare pink serijos geli, tai man patinka, issitiesinu labai graziai vien su fenu ir apvaliu sepeciu. tik kad smirda man ta pink serija visa. blizgesi suteikianti purskala papurske ant plauku pabandyt dar, tai visa diena tas kvapas mane persekiojo  unsure.gif
bet man ir xform ampules labai ikyraus nemalonaus kvapo  verysad.gif
noreciau dar isbandyt kokia nors kauke, bet velgi bijau del kvapo..

Purify linijos isbandykit.
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 12 17, 10:56)
Kokius produktus issirinkot?

Plauku kauke ROYAL JELLY CREAM, lasiukus nuo plauku slinkimo KO5 TARGETED-ACTION DROPS, atkuriamaji pazeistu plauku losjona X-STRUCTURING.
Siryt gavau, o kauke jau ir isbandziau thumbup.gif
Cia del kvapu buvo rasyta- tai kauke malonaus kvapo, man toks svaros kvapas blush2.gif , neerzinantis...
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2009 12 19, 18:00)
Cia del kvapu buvo rasyta- tai kauke malonaus kvapo, man toks svaros kvapas  blush2.gif , neerzinantis...

O tas kvapas jums ir kitoms išlieka po plovimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 19, 17:43)
O tas kvapas jums ir kitoms išlieka po plovimo?  g.gif

nebent jei paimi kasa ir pauostai tai jauciasi. siaip smarkiai tai tikrai ne. po ampuliu jauciasi tikrai labiau.
na su tuo kvapu, kaip ir panele 1 postu auksciau rase-jai patinka, kitai nepatiks. viena galiu pasakyt, kad tas kvapas nera labai intensyvus, kad ten nosi riestu ar ka.isplovus galva ir isdzivus jai, va nebent pauostai plaukus, tai ir uzsiuodzia kazkiek. na man tai sakau toks rusiskos pigios kaukes kvapas, gal ir svaros ar kieno, bet man toks kaimas, megstu kitokius kvapus, sitas toks pigena, nu nezinau, vien zo biggrin.gif perdaug issipletojom cia, kas svarstot pirkt tai galit ir pirkt iskart, jei tik del kvapo dvejojat. nes tas kvapas bet kuriai bus arba netgi malonus, arba tik "ne kaip kvepalai", bet nieko tokio
Atsakyti
O man ampules kvepia labai trumpai,tik kol nauduoju,kai jau dziovinu nebe,bet Royal Jelly tai ilgai iki sekancio plovimo kvapas laikosi,na man jis malonus gan thumbup.gif ,o svarbiausia ,kad poveikis 100%pasiteisino
Atsakyti
Aš nemėgstu saldaus kvapo išskirus kvepalus Naomi Kembel.
Pink Up plaukų blizgis Spray Gloss saldžiai kvepia. Šiek tiek barbiškas. Iš pradžių jaučiasi, po valandos jau nelabai. Mane neerzina. Vyras užuodžia ir jam patinka. Neseniai sulaukiau tokio komplimento nuo darbuotojo kad mano plaukai kvepia saldainiais ir prašosi paglostymo. flirt.gif
Kas svarbiausia, Spray Gloss padaro plaukus „Glamour“. Žvilgantys plaukai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(reikli @ 2009 12 14, 09:13)
Turiu ir as Kaaral duso zele,pasiemiau sau asmeniskai ir dovanu,nes pakuote su sventine eglute,tai kvapas tikrai labai intensyvus,malonus wub.gif

nebėra, išpardavė aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emocija2009: 19 gruodžio 2009 - 23:20