Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(etamo21 @ 2009 12 14, 18:57)
na panaudojus ilgiau, gal ir visai patiko.daugiau teigiama,nei neigiama.bet kvapai kokie prasti,lb lb nepatinka g.gif

Gal mažiau PARFUMO ir chemijos? Prasme mažiau %
Papildyta:
QUOTE(reikli @ 2009 12 14, 09:13)
Turiu ir as Kaaral duso zele,pasiemiau sau asmeniskai ir dovanu,nes pakuote su sventine eglute,tai kvapas tikrai labai intensyvus,malonus wub.gif

Ar ir nusipirkau. Jeigu daugiau neparduos, nusivilsiu. verysad.gif Patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 12 14, 18:57)
na panaudojus ilgiau, gal ir visai patiko.daugiau teigiama,nei neigiama.bet kvapai kokie prasti,lb lb nepatinka g.gif

Kvapu pas juos yra ivairiu,taip pat ir be galo maloniu,ryskiu,pvz Baco kremas,visa Pink linija ir kt ax.gif
Atsakyti
Siandien sau ir mamai sventiems uzsakiau plauku laka -kiekis 500ml,super uzteks ilgam,o kaina tik 30lt,ziuresiu kaip patiks kvapas ir kaip laiko,ar nelipina ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reikli: 16 gruodžio 2009 - 19:19
Gal kas bandet kokias kaaral priemones lyginancias plaukus?bet ne formavimo priemones ax.gif labai domina atsiliepimai
Atsakyti
Accesorries, nereikia buti tokiai piktai ant viso pasaulio smile.gif) toks jausmas kad uzeini cia tik del kai kuriu dalyku trukumo smile.gif)) ...as palikau vos kelias zinutes, nes taip pat turiu savo nuomone apie priemones, kurias naudoju, ne tik tu viena.....prisitaciau tau asmeniskai ir tai labai sveikintinas dalykas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2009 12 17, 01:06)
Jau radau  4u.gif  Tuoj galesiu ir Kaaral produktus isbandyti  ax.gif

Kokius produktus issirinkot?
Atsakyti

as ejau pirkt dazzling tiesinancio kremo, bet patare pink serijos geli, tai man patinka, issitiesinu labai graziai vien su fenu ir apvaliu sepeciu. tik kad smirda man ta pink serija visa. blizgesi suteikianti purskala papurske ant plauku pabandyt dar, tai visa diena tas kvapas mane persekiojo unsure.gif
bet man ir xform ampules labai ikyraus nemalonaus kvapo verysad.gif
noreciau dar isbandyt kokia nors kauke, bet velgi bijau del kvapo..
Atsakyti
O tai tie kvapai kokie ? Sintetiniai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 12 17, 12:02)
O tai tie kvapai kokie ? Sintetiniai  g.gif ?

As greitai turesiu siu priemoniu- parasysiu, kaip ten su kvapais mirksiukas.gif Anksciau naudojau ampules nuo plauku slinkimo- kvapas, kaip kvapas... Truputi astrokas, bet nebuvo taip, kad labai erzintu. Svarbiausia, kad padejo 4u.gif
Atsakyti
zinoma, kad kiekvienam skirtingai su tais kvapais, manau reikia paciam isbandyt, gal netgi kaip tik patiks tas kvapas mirksiukas.gif
pink serija tai man tokia saldziais pigiais kvepalais atsiduoda unsure.gif
o xform ampules tai palieka toki kaip vaistu ar zoleliu aromata doh.gif ir man jis issilaiko net iki kitos dienos, vis erzina nosi, kadangi plaukai mano ilgi ir dazniausiai nesioju palaidus tai ir jaucias gal labiau. bet kentet galima, o ir poveikis kol kas patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2009 12 17, 16:13)
bet kentet galima, o ir poveikis kol kas patinka  wub.gif

Ką daro Jūsų plaukams? bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu as dazzling tiesinanti krema apsauganti nuo karscio.Visai neblogas ir kvapas geras, toks citrusiniu vaisu, persikinis. Bet kad suuuuuuuuper butu tai ne schmoll.gif Nors ji viena labai sunku vertinti, kadangi as juo pasitepu, tuomet issitiesinu plaukus, o tuomet ant virsaus Kerastase aliejuka tiesinamaji, vat tada tai tikrai super thumbup.gif wub.gif

Kaip manot, ar verta naturaliems plaukams naudoti Baco serija dazytiems plaukams? Gal kas taip ir daro? g.gif Noriu kazkoki kitokiu dar sampuna isbandyt kad galeciau susidaryt nuomone apie Kaaral...
Atsakyti