Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(Eveliina @ 2009 12 12, 19:52)
ir ar pirktum dar karta Triaction seruma? matosi kokie rezultatai?  4u.gif

Taip, labai patenkinta likau Triactionu,naudojasi taupiai,pojuciai labai malonus nuo jo,man buvo svarbu kad neriebalintu plauku ir galiukus atstatytu ,tai visiskai pateisino lukescius,dabar tesiog truputi pigiau gausiu Baco,tai bus proga isbandyt nauja priemone bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
bukit geros, prisistatykit tos, kurios platina KAARAL (puiku butu is Kauno, bet ne butinai) 4u.gif Labai neturiu laiko visos temeles skaityt, ivedusi i google jau pakankamai geru atsiliepimu prisiskaiciau, noreciau isbandyt sia produkciaja! Didelis aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inngutė: 13 gruodžio 2009 - 01:55
QUOTE(Inngutė @ 2009 12 13, 03:54)
Sveikos mergaites,
bukit geros, prisistatykit tos, kurios platina KAARAL (puiku butu is Kauno, bet ne butinai) 4u.gif  Labai neturiu laiko visos temeles skaityt, ivedusi i google jau pakankamai geru atsiliepimu prisiskaiciau, noreciau isbandyt sia produkciaja! Didelis aciu!  mirksiukas.gif

Temoje rašė kad Kaune yra parduotuvėse kur parduoda prof. kosmetika.
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir neradau, kad Kaune parduotu kurioj vietoj. as irgi prie ieskanciu Kaune unsure.gif negi niekas dar neatrado..
Atsakyti
QUOTE(vishmwish @ 2009 12 13, 17:38)
Perskaiciau visa tema  ir neradau, kad Kaune parduotu kurioj vietoj. as irgi prie ieskanciu Kaune unsure.gif negi niekas dar neatrado..

kitoje temoje rase kad parduoda mickeviciaus gatvej toj parduotuvytej wink.gif
bet pati nebuvau dar paziuret... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 12 13, 18:17)
Temoje rašė kad Kaune yra parduotuvėse kur parduoda prof. kosmetika.

Rase ne sioje temoje, na, bet nesvarbu.... As ieskojau ne parduotuves ar salono, o platintojos, su kuria praktiskai tik el pastu ar telefonu uztektu susisiekt, o ji prekytes issiustu pastu smile.gif Na, tai toks zmogutis jau atsirado ir tikiuosi, kad liksiu patenkinta sia produkcija...
Beje, kai tik jau busiu kuri laika panaudojusi, galesiu pasidalinti zinoimis mirksiukas.gif
Atsakyti
o man idomu kaip gautusi pigiau pirkti ta Dazzling krema? ar is mickeviciaus ar per platintoja? g.gif
Atsakyti
Salone jis 34lt
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2009 12 13, 22:45)
Salone jis 34lt

nuo 34 Lt.

Papildyta:
QUOTE(kuziukas @ 2009 12 13, 22:45)
Salone jis 34lt

O jus dirbate KAARAL UAB? blush2.gif
Atsakyti
Kas bandė dušo gelį ar žėlę KAARAL su kvepalais (šventinius)? Kokios nuomonės? Man 100 proc. atitinka Amor Amor kvepalus. bigsmile.gif
Irgi raudona pakuote. Pakuote gelio KAARAL nelabai atrodo, bet kas viduje – labai patiko. Neblogai drėkina oda ir net vonios vanduo atrodo kad su aliejų o kas svarbiausia, po jo mano vyras užuodžia kad aš lyg su kvepalais vaikštau. Kūnas kvepia lyg aš su tikrais kvepalais, tik lengvesnis variantas. supermama.gif
Kaina juokinga 15 (su nuolaida, be nuolaidos gal 18) Lt. Aš sau įsigijau 8 vnt. Nes pasakė kad kiekis ribotas ir tik gruodį bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 13 gruodžio 2009 - 22:19
Turiu ir as Kaaral duso zele,pasiemiau sau asmeniskai ir dovanu,nes pakuote su sventine eglute,tai kvapas tikrai labai intensyvus,malonus wub.gif
Atsakyti
na panaudojus ilgiau, gal ir visai patiko.daugiau teigiama,nei neigiama.bet kvapai kokie prasti,lb lb nepatinka g.gif
Atsakyti