Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

tai kas nors atsiliepkit kur perkat klaipedoj karaal, ar cia kokia viesa paslaptis? unsure.gif
Atsakyti

Ne paslaptis, bet kad cia dauguma naudojanciu yra vilnietes ax.gif

Jeigu Klaipedoje nera sios kosmetikos, bandyk siustis is vilnieciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mokymo centras „Eliza“ yra Klaipėdoje ir Vilniuje. O Eliza dirba su Kaaralu. Žinoma ir pardavinėja!!! Ir kas čia rašė kad Kaune nėra. g.gif Kaune yra Mickevičiaus g.
O platina mergaitės kurios spėjo įsigyti Kaarala už savikainos kainas, nes buvo tokia akcija. Kas prisipirko, tas ir pats išragavo ir dar uždirbi sugebėjo. Bet balius baigtas ir dabar visi linksmai ieškosime kosmetikos grožio salonuose ir parduotuvėse.
Neplatinu kosmetikos, neplatinau ir manau neplatinsiu. schmoll.gif Nejaugi taip sunku paskambinti atstovams ir paklausti kur galima įsigyti kosmetikos?
unsure.gif
Atsakyti
pastebejau, kad vel pradejo daugiau slinkti plaukai, nors ir 12 ampuliu teliko tik 4, o poveikio dabar nematau schmoll.gif g.gif pernai naudotos Vichy ampules nuo slinkimo turejo didesni poveiki ax.gif vis tik mano plaukams ampules nuo slinkimo poveikio tokio gero neturi, neuzskaitau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 08, 14:28)
As neplatinu,bet naudoju 2 sios firmos produktus ir mano liaupses nera be pagrindo-istiesesu suzaveta.
Okad platintoju yratai taip,aisku,galetu pasisakyti,nors buna gi ,manau,kadir platintojams patinka ir tinka ju platinami dalykai biggrin.gif ar taip buti negali?

Nematau cia jokio kriminalo jei kas parduoda,juk ne visos nueinam i salona kur ju galima nusipirkt,tai net labai smagu kai pasiulo 4u.gif
Atsakyti
O aš džiaugiuosi, kad atsiranda platintojų. Tik kaip suprantu, čia ne tiesioginsi amrketingas, o tiesiog merginos bizniauja...
Ir labai džiaugiuosi, kad atsirado mergina, kuri man pasiūlė Kaaral gaminius kai užklausiau šioje temoje. Ir nereikia važiuoti ieškoti pardavimo vietos ir susitariau kur atveš ir t.t. Čia kaip kas įžvelgia tą platinimą...

O gaminiai man patinka. Kuo toliau tuo labiau. Plaukai atsigauna. Ir tikrai sekantis pirkinyus bus Kaaral firmos. Jei jau apie plaukus kalbam smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri galėtumėt nuo buteliuko nurašyti sudėti kurio nors produkto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 12 09, 16:25)
merginos, gal kuri galėtumėt nuo buteliuko nurašyti sudėti kurio nors produkto.  ax.gif

KaARAL purify softly sampuno sudetis:
Ingridients:
aqua, sodium laureth sulfate, peg-7 glyceryl cocoate, peg-200 hydrogenated glyceryl palmate, cocamidopropyl betaine, polyquaternium-10, mea-lauryl sulfate, polyquaternium-43, parfum, cocamide dea, decyl glucoside, cocamide mea, laureth-10, glycol distearate, citric acid, sodium chloride, tetrasodium edta, imidazolidinyl urea, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.
Papildyta:
Naudoju si sampuna, kol kas dar tik du kartus bandziau, bet nieko ypatingo nera.Sampunas kaip sampunas, gal tik galva greiciau susiriebaluoja, nes jis drekinantis.Bespalvis, labai mazai putoja, kvapas nelabai intensyvus.
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 12 09, 16:42)
KaARAL purify softly sampuno sudetis:
Ingridients:
aqua, sodium laureth sulfate, peg-7 glyceryl cocoate, peg-200 hydrogenated glyceryl palmate, cocamidopropyl  betaine, polyquaternium-10, mea-lauryl sulfate, polyquaternium-43, parfum, cocamide dea, decyl glucoside, cocamide mea, laureth-10, glycol distearate, citric acid, sodium chloride, tetrasodium edta, imidazolidinyl urea, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.
Papildyta:
Naudoju si sampuna, kol kas dar tik du kartus bandziau, bet nieko ypatingo nera.Sampunas kaip sampunas, gal tik galva greiciau susiriebaluoja, nes jis drekinantis.Bespalvis, labai mazai putoja, kvapas nelabai intensyvus.

va tie man nepatinka g.gif schmoll.gif
Atsakyti
g.gif perziurejau ka turiu:

Fekkai
Vychy
Cerryti
Nivea

Visur yra. Normaliai irnesakyk.gif

Veido prausikliai, tonikai, sampunai, balzamai, geliai ir net dantu pasta Lacalut. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infomanija: 09 gruodžio 2009 - 21:25
As pakaitom nauduoju ampules savaite nuo slinkimo,savaite nuo riebalavimosi,gerai kad ampules dideles,uztenka dviems kartams,dabar uzsakiau sau Baco skystus kristalus,nes Triactiona pabaigiau,tai noriu isbandyt sita galiukams. cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2009 12 12, 00:20)
As pakaitom nauduoju ampules savaite nuo slinkimo,savaite nuo riebalavimosi,gerai kad ampules dideles,uztenka dviems kartams,dabar uzsakiau sau Baco skystus kristalus,nes Triactiona pabaigiau,tai noriu isbandyt sita galiukams. cool.gif  cool.gif

ir ar pirktum dar karta Triaction seruma? matosi kokie rezultatai? 4u.gif
Atsakyti