Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

merginos, kaip galvojat jei as plaunu galva kas antra diena, cia riebios saknys plauku pas mane? galvoju gal tas ampules nuo riebalvimosi nupirkti, pasipasakokit kuri naudojat kaip su tom ampulem smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
kas antrą dieną plaukus jei plaunat, tai jūsų plaukai nėra riebūs, o tiesiog normalūs. Riebūs tada, kai tos pačios dienos vakarą susiriebaluoja. Tikrai nemanau, kad verta naudoti priemones riebiems plaukams. Nes jis tuo pačiu sausins visą plauką, ne tik galvos odą, o kam to reikia? Aš pati taip pat kas antrą dieną plaunu, ir dabar neiširenku kurį man šampūną iš kaaral imti. Kondicionierrių imsiu synergy, ir dar purškiamą X- motion. Ar kas bandėt, gal komentarų kokių apie juos?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 02, 14:03)
kas antrą dieną plaukus jei plaunat, tai jūsų plaukai nėra riebūs, o tiesiog normalūs. Riebūs tada, kai tos pačios dienos vakarą susiriebaluoja. Tikrai nemanau, kad verta naudoti priemones riebiems plaukams. Nes jis tuo pačiu sausins visą plauką, ne tik galvos odą, o kam to reikia? Aš pati taip pat kas antrą dieną plaunu, ir dabar neiširenku kurį man šampūną iš kaaral imti. Kondicionierrių imsiu  synergy, ir dar purškiamą X- motion. Ar kas bandėt, gal komentarų kokių apie juos?

O ka daro tas sampunas Synergy?(ta prasme, kokiam efektui suteikti skirtas) blush2.gif
As imsiu sampuna Softly ir ziuresiu, jeigu geras-bandysiu ir dar kazka isigyti is KaARAL.Gal kas bande is sios firmos apsauga nuo karscio, aliejukus galiukams?
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 12 02, 17:02)
O ka daro tas sampunas Synergy?(ta prasme, kokiam efektui suteikti skirtas) blush2.gif
As imsiu sampuna Softly ir ziuresiu, jeigu geras-bandysiu ir dar kazka isigyti is KaARAL.Gal kas bande is sios firmos apsauga nuo karscio, aliejukus galiukams?

synergy kondicionierius, o ne šampūnas. smile.gif Intensyvaus poveikio kondicionierius lengvai ir patikimai atkuria plauko žvynelius, daro plaukus paklusnius, žvilgančius ir elastingus. Palengvina net labiausiai pažeistų ir sausų plaukų šukavimą. Tinka visų tipų plaukams. Išskirtinė šio kondicionieriaus ypatybė – parafinas, užtikrinantis plaukams būtiną apsaugą ir drėgmę. Neapsunkina plonų plaukų. O šampūnas ir mane softly domina, nes pasiskaičiau būtent apie jį atsiliepimų gerų.
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 12 02, 11:07)
merginos, kaip galvojat jei as plaunu galva kas antra diena, cia riebios saknys plauku pas mane? galvoju gal tas ampules nuo riebalvimosi nupirkti, pasipasakokit kuri naudojat kaip su tom ampulem smile.gif aciu smile.gif

Aš galvoju kad tai jau - riebia galvos oda. Ir kad plaukus atitinkantis šampūnas gali sausinti visus plaukus, tai tikrai gali būt. Man buvo su O‘Rising akivaizdžiai. Su KAARAL nejaučiu. Bet ar paliksit šampūną tokio poveikio ant plaukų ilgio, ar ant plaukų šaknų minutei, kaip gydymą – jums spręsti. Riebaluojasi plaukai tik nuo šaknų!

Aš kas antra diena visąlaik iš ryto plaunu plaukus vien dėl riebios galvos odos. Ir manau kad mano galvos oda riebia. Kai naudojau visokius losjonus: KAARAL, O‘rising, Furterer, Vyshy, Framesi ir kitus. Nemažai sunaudojau. Efektas yra, bet tik kol naudoji. Kad išgydyti tokia problemą, manau reikia naudoti ne tik šampūną, bet ir maitintis kaip reikia, naudoti losjonus ir t.t. Pabandykit nevalgyti (visiškai nevalgyti) nieko saldaus ir riebaus maisto vieną sezoną (nors 2 mėnesius). Plauti plaukus tik kruopščiai pasirinktomis priemonėmis. Pasakykit vėliau ar likot patenkinta. Turėtu daug kas pasikeist organizme. Jeigu laikysitės nurodymus, aš įsitikinusi kad busite nustebinti. Pasisakiau ne apie KAARAL, o bendrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 02 gruodžio 2009 - 20:14
as reguraliai sportuoju ir maitinuosi tikrai atsakingai, o ir priemones plaukams renkuosi laaaaaabai kruopsciai ir tikrai brangesnius perku negu ir pats kaaral, taip kad cia ne tame problema tikrai smile.gif o sampuno as ir nenoriu, as del ampuliu riebioms saknims klausiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 12 02, 23:16)
as reguraliai sportuoju ir maitinuosi tikrai atsakingai, o ir priemones plaukams renkuosi laaaaaabai kruopsciai ir tikrai brangesnius perku negu ir pats kaaral, taip kad cia ne tame problema tikrai smile.gif o sampuno as ir nenoriu, as del ampuliu riebioms saknims klausiau wink.gif

Nežinau ką ir pasakyt. blush2.gif O gal bandėt su bambuko ekstraktais priemonės sportuojantiems ir keliaujantiem? Aš nesu bandžiusi tai negaliu pasakyt savo nuomones. Skaičiau kad yra, nors nemačius niekur salonose. unsure.gif
Atsakyti
is kaaral kol kas bandziau tik ampules nuo slinkimo smile.gif kazkada seniai as is viso kasdien plaudavau galva, bet atsirado leonor greyl priemones, tai su jom susitvarkiau ta riebalavimasi smile.gif bet kad noretusi kas trecia diena plaukus plauti, tai vat ir domiuosi ka cia dar isbandzius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 11 30, 21:49)
O jums reikia garsaus ir isreklamuoto vardo ar geros prekes? lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif 
Pastebejau,kad beveik visoj temoj tie patys zmones ir raso

Kas naudoja ,tas ir raso mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylima žmona @ 2009 12 02, 21:02)
Aš galvoju kad tai jau - riebia galvos oda. Ir kad plaukus atitinkantis šampūnas gali sausinti visus plaukus, tai tikrai gali būt. Man buvo su O‘Rising akivaizdžiai. Su KAARAL nejaučiu. Bet ar paliksit šampūną tokio poveikio ant plaukų ilgio, ar ant plaukų šaknų minutei, kaip gydymą – jums spręsti. Riebaluojasi plaukai tik nuo šaknų!

Aš kas antra diena visąlaik iš ryto plaunu plaukus vien dėl riebios galvos odos. Ir manau kad mano galvos oda riebia. Kai naudojau visokius losjonus: KAARAL, O‘rising, Furterer, Vyshy, Framesi ir kitus. Nemažai sunaudojau. Efektas yra, bet tik kol naudoji. Kad išgydyti tokia problemą, manau reikia naudoti ne tik šampūną, bet ir maitintis kaip reikia, naudoti losjonus ir t.t. Pabandykit nevalgyti (visiškai nevalgyti) nieko saldaus ir riebaus maisto vieną sezoną (nors 2 mėnesius). Plauti plaukus tik kruopščiai pasirinktomis priemonėmis. Pasakykit vėliau ar likot patenkinta. Turėtu daug kas pasikeist organizme. Jeigu laikysitės nurodymus, aš įsitikinusi kad busite nustebinti. Pasisakiau ne apie KAARAL, o bendrai.

Taip,tikrai sutinku drinks_cheers.gif ,mano irgi riebi galvos oda,ir naudojau daug ivairiu priemoniu apmazint ta riebalavimosi,is tikruju ir dabar naudoju Kaaral ampules,kol naudoji turi effekta,bet medziagu apykaitos ir organizmo,odos savybiu pakeisti vien kosmetika,nors ir profesionalia kazin ar imanoma,tai turetu buti viskas kartu mirksiukas.gif dieta,gerai parinkta kosmetika,teisinga prieziura,vanduo(labai svarbu),ir jokio streso-vien malonumai lotuliukas.gif ,juokauju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 12 02, 09:36)
Aš tai tokios nuomonės, kad kiekviena firma turi ir geresnių ir prastesnių gaminių. Jei jau kalbėti apie Kaaral - tai manau tikrai bus kas netinka ir nepatinka.
To pačio O'Rising man nelabai patiko irgi kai kurios priemonės, bet visumoje tiko ir patiko. Tas pats su Alterna (kurios kaina geroookai didenė nei Kaaral ar Risingo) bet va vis tiek suerzino galvos odą juodai ir viso buteliuko pilnai net nesubaigiau (tiesa, kvapas puikus buvo...)

Grįžtant prie kaaral, tai man patiko, kad šampūnas tikrai išplauna plaukus ir nebereikia jokių priemonių nuo apnašų ir t.t.  Tai šampūną slenkantiems plaukams manau pirksiu ne kartą dar, o dėl kaukės Royal jelly tai pagalvosiu smile.gif Tas kvapas man schmoll.gif: Bet poveikis geras. Tikriausia ką nors kito bandysiu.

Beje, ar yra kokia serija suteikianti purumo? Jei imti šampūną + kaukę ar kondicionierių?

Purumui ,pakelimui nuo saknu,as naudoju Kaaral Defineri,jis nefiksuoja,bet plaukai labai graziai pakelti nuo saknu,iskart jauciu kad leciau susiriebaluoja,kadangi ne taip arti prie galvos odos ax.gif ir plaukosiena buna liuks thumbup.gif visa diena 4u.gif
Atsakyti
isbandziau vakar defineri , tai pakankamai atliko savo funkcija , plaukuciu atrodo daugiau , pakele siek tiek nuo saknu , puru , grazu , tik siandien lieciant plaukus prie saknu atrodo , kad jie riebaluoti , nors paziurejus i veidroti taip visai neatrodo .. doh.gif kazkoks keistas jausmas ir labai nefainas , bet cia gal tik man taip , todel gal kam reik definerio , parduociau ? ieskosiu ir toliau savo priemones smile.gif
Atsakyti
ausrineee,gal per dau purskiai unsure.gif ,mano riebaluojasi labai,o su defineriu zymiai maziau riebaluojasi ir 2 dienas vaikstai su puriais plaukuciais,gal pabandyk maziau purkst,tikrai manau pritaps jis tau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
O kas bande sita,tai nenuplaunamas balzamas smile.gif
Atsakyti