Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

QUOTE(mylima žmona @ 2009 11 30, 19:41)
Tai profesionali kosmetika.
Dolores rašo apie KAARAL. www.youtube.com yra KAARAL vaizdo klipu. FashionTV kartais rodo KAARAL.  rolleyes.gif

oi ebay yra tikrai 10 kart brangesniu priemoniu profesionaliu . todel pirmiausia ten ir paziurejau nes ten gaut galima visko . todel labai labai nustebau kad nei vieno daikciuko tuo pavadinimu nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 11 30, 20:45)
oi ebay yra tikrai 10 kart brangesniu priemoniu  profesionaliu . todel pirmiausia ten ir paziurejau nes ten gaut galima visko . todel labai labai nustebau kad nei vieno daikciuko tuo pavadinimu nera  blink.gif

Aš irgi kadaise ieškojau ten. Neradau. Nežinau kodėl taip. g.gif Tikrai verta būtų pardavinėti, jog USA KAARAL tikrai yra. O‘Rising irgi ebay nėra. Neisivaizduoju kodėl taip. Gal politika tokia kompanijos.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 11 30, 19:30)
ir dar keista kad jokia internetine parduotuve ir net ebay neprekiauja . tai gal ne tokia ir garsi si firma ?

O jums reikia garsaus ir isreklamuoto vardo ar geros prekes? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2009 11 30, 19:28)
smagu kad atsirado ne tik prekiautoju nuomone  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Pastebejau,kad beveik visoj temoj tie patys zmones ir raso
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 11 30, 21:49)
O jums reikia garsaus ir isreklamuoto vardo ar geros prekes? lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif 
Pastebejau,kad beveik visoj temoj tie patys zmones ir raso

na reik ar nereik cia neesme . bet geras produktas buna ivertintas ir tikrai garsiai apie ji snekama .
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 11 30, 22:11)
na reik ar nereik cia neesme . bet geras produktas buna ivertintas ir tikrai garsiai apie ji snekama .

Tai manau reikia bandyt skaityt rusiskus forumus, gal ten moterys naudoja ir komentuoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 11 30, 18:40)
o ampule nuo slinkimo smirda neduok die,

man kvepia paprastu arbatmedzio aliejum, tad tikrai normalus kvapas rolleyes.gif buna ir baisesniu (kaip pvz dzintars aliejus ir balzamas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 11 30, 22:11)

Nu apie O'Rising irgi internete laaabai mažai rasi unsure.gif Minimaliai visiškai... O Kaaral man tikrai patiko labiau, vien tuo, kad nesausina ir plaukai blizga. Nuo Risingo blizgėjo tik sausėjo... Nuo kaaral nesausėja biggrin.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 01, 00:10)
man kvepia paprastu arbatmedzio aliejum, tad tikrai normalus kvapas rolleyes.gif buna ir baisesniu (kaip pvz dzintars aliejus ir balzamas rolleyes.gif

Man tai nieko tas kvapas ampulių nuo slinkimo smile.gif Tik ant kaktos kai užvarvėjo - oda pusvalandį paraudus gerokai buvo....
Atsakyti
KaARAL naudoju nuo rugsejo. Saziningai naudojau visa laika nuo slinkimo sampuna ir losjona. Praeita rudeni mano plaukai uzkimso vamzdzius bute.
Kas labiau isgelbejo nuo tragedijos sampun as ar losjonas K-05 nezinau. Padejo 100%. Losjona jau nebenaudoju, sampoo nusipirkau dar kart. Tikrai man nesausina plaukus ir jie atrodo taip, net nezinau kaip paaiskinti. Vienu zodziu gerai. bigsmile.gif Kvepia zolelemis is vaistines. Losjonas kvepia irgi zolelemis. Visiskai normalus kvapas. Turiu Baco balzama dazytiems plaukams ir X-FORM losjona. X-Form losjonu atgaivinu plaukus 1 kart\savaite. Baco kvapas man kvepia siluma ir intymumu wub.gif , X-Form kvapas tiesa pasakius nelabai, jeigu ne rezultatas, niekada nenaudociau.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 11 30, 19:45)
oi ebay yra tikrai 10 kart brangesniu priemoniu  profesionaliu . todel pirmiausia ten ir paziurejau nes ten gaut galima visko . todel labai labai nustebau kad nei vieno daikciuko tuo pavadinimu nera  blink.gif

Aš nesu konsultantė, pardavėja, padavėja, valytoja, vadybininkė, kasininkė ar panašiai. Ebay ir Amazon dažniausiai, ne visaip, išmeta tik likučius. Nepamirškit ir apie klastotes, kurių galima parsisiųsti iš Amazon puslapio. Tam tikro prekinio ženklo prekėmis galima prekiauti per amazon ir ebay tik turint atitinkamo produkto pardavimo leidimą. Patarčiau pasiteirauti apie tai! Be gamintojo leidimo nė viena valstija neturi teisės prekiauti produktu. Skiriasi mūsų kainų politika – net duonos kaina Lietuvoje skiriasi nuo tos pačios duonos kainos Amerikoje, Anglijoje, Brazilijoje, Japonijoje ar Rusijoje. Man patinka Kaaral. Tai kokybiški produktai ir aš ketinu jais naudotis, net jei nuo galvos iki kojų apsirengčiau jums žinomų prekinių ženklų drabužiais. Esu išmėginusi begales įvairiausių šampūnų ir kaukių. Patikėkit, galiu gauti viską, ko tik užsigeidžiu. Jei jums reikia Bentley prekiniu ženklu pažymėto šampūno – užsisakykit ir jį jums pagamins asmeniškai. Nuskambės garsiai!
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 12 01, 22:29)
Aš nesu konsultantė, pardavėja, padavėja, valytoja, vadybininkė, kasininkė ar panašiai. Ebay ir Amazon dažniausiai, ne visaip, išmeta tik likučius. Nepamirškit ir apie klastotes, kurių galima parsisiųsti iš Amazon puslapio. Tam tikro prekinio ženklo prekėmis galima prekiauti per amazon ir ebay tik turint atitinkamo produkto pardavimo leidimą. Patarčiau pasiteirauti apie tai! Be gamintojo leidimo nė viena valstija neturi teisės prekiauti produktu. Skiriasi mūsų kainų politika – net duonos kaina Lietuvoje skiriasi nuo tos pačios duonos kainos Amerikoje, Anglijoje, Brazilijoje, Japonijoje ar Rusijoje. Man patinka Kaaral. Tai kokybiški produktai ir aš ketinu jais naudotis, net jei nuo galvos iki kojų apsirengčiau jums žinomų prekinių ženklų drabužiais. Esu išmėginusi begales įvairiausių šampūnų ir kaukių. Patikėkit, galiu gauti viską, ko tik užsigeidžiu. Jei jums reikia Bentley prekiniu ženklu pažymėto šampūno – užsisakykit ir jį jums pagamins asmeniškai. Nuskambės garsiai!

na cia ne varzytuves kad skelbtume ant forumo ka kuri gali mirksiukas.gif o apie pardavimus ir t.t nemanau kad man galetumet kazka naujo pasakyt

ir nereik cia nei teisint nei peikt kaaral , man tiesiog idomu kodel ju niekur nera . dar skaiciau kad pripazinta kazkuriu cia metu geriausia ir keista kad apie ja pirma kart isgirdau cia SM . ir as tikrai isbandysiu sia firma . nes turiu silpnybe plauku prieziuros priemonem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 01 gruodžio 2009 - 22:18
Manau kalba buvo ne apie ženklą, o apie tai kad sunku rasti KAARAL Lietuvoje. Pačia, asmeniškai - ieškojau kadaise ir neradai. Taip patikrinti produkto kokybe neįmanoma.Mes ne ekstrasensai. Labai negražiai, ar man taip pasirodo, pasakot savo nuomone. Visi mes turim teise sakyt kam kas netinka ir kas tinka. Man netinka ir manau tik putams voniai tinka šampūnas su mentoliu SPA. Kvapas super, bet mano galvos odai šampūnas netinka. Naudoju putams. Prisiekiu, kol nepasikeis galvos odos riebalumas, nepirksiu kaip šampūną, pūtų yra ir pigesniu su kvapais. Bendrai KAARAL paliko įspūdi. Labiau patinka negu nepatinka. smile.gif
Rasytee turi teise pasisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 01 gruodžio 2009 - 22:31
Aš tai tokios nuomonės, kad kiekviena firma turi ir geresnių ir prastesnių gaminių. Jei jau kalbėti apie Kaaral - tai manau tikrai bus kas netinka ir nepatinka.
To pačio O'Rising man nelabai patiko irgi kai kurios priemonės, bet visumoje tiko ir patiko. Tas pats su Alterna (kurios kaina geroookai didenė nei Kaaral ar Risingo) bet va vis tiek suerzino galvos odą juodai ir viso buteliuko pilnai net nesubaigiau (tiesa, kvapas puikus buvo...)

Grįžtant prie kaaral, tai man patiko, kad šampūnas tikrai išplauna plaukus ir nebereikia jokių priemonių nuo apnašų ir t.t. Tai šampūną slenkantiems plaukams manau pirksiu ne kartą dar, o dėl kaukės Royal jelly tai pagalvosiu smile.gif Tas kvapas man schmoll.gif: Bet poveikis geras. Tikriausia ką nors kito bandysiu.

Beje, ar yra kokia serija suteikianti purumo? Jei imti šampūną + kaukę ar kondicionierių?
Atsakyti