Įkraunama...
Įkraunama...

Kaaral kosmetika plaukams

aciu,bet noretusi info is bandziusiu,o ne nuo pakuotes apraso:)
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 11 26, 17:53)
kuziukas- yra atskirai dar ir nuo riebalavimosi amplues?galvojau tas nuo slinkimo naudojant maziau riebaluojasi

Taip,yra,mylima zmona jau idejo apie jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 27, 00:37)
aciu,bet noretusi info is bandziusiu,o ne nuo pakuotes apraso:)

Aš jau senai rašiau kad DAZZLING bandžiau ir naudoju. Tik negerai kad man daug jo reikia ir greitai pasibaigia. Mano plaukai labai ilgi, banguoti ir norisi arba ištiesinti arba kad banguotu nuo šaknų. doh.gif Dazzling labai gerai tiesina. Jeigu plaukai banguoti, neabėjok. Bus thumbup.gif
Maitina tai tikrai maitina, nes nėra plaukai išsausėje ir pasilieka švelnus.
Rašo kad ir apsaugo nuo karšto oro. Bet apsaugo ar ne, patikrinti negaliu, nežinau kaip. smile.gif Manau kad apsaugo. Naudoju žnyplės kad pasiekti idealu ištiesinima, bet ne KAARAL žnyplės. Man gražiai ištiesina, glotnina ir blizga gražiai plaukai. Laikosi iki tol, kol neplaunu. Kvapas – panašus kaip persiko. Ir manau tai ne kremas o fluidas. Labai lengvas, neriebus visiškai. Jeigu paliginti tiesinimo rezultatus su dazzling ir tigi. Dazzling vienareikšmiškai man geriau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 26 lapkričio 2009 - 23:56
Kuo toliau - tuo labiau patinka Kaaral man smile.gif

O gal kas bandė formavimo priemones (pvz ką nors suteikiančio purumo) ?

Man svarbu, kad nesijaustų ant plaukų labai ir jie jaustųsi švarūs kaip po šampūno ar Royal jelly kaukės wub.gif
Atsakyti
jadzka,puiki priemone yra Definer,ji pakelia plaukus nuo saknu,ypac aktualu,kam rebluojasi plaukai,nes labai sukrenta greitai po plovimo ir isdziovinimo,o su sita priemone laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
geriausia priemone suteikianti apimti yra Kaaral firmos Volook putos, neapsunkina, neklijuoja, suteikia purumo, lengvumo, kvapas super taip pat. Zinoma, plaukai turi buti tinkamai istrinkti ir tinkamai parinktas sampunas, o ne bet kokiu kria-kria smile.gif Taip pat superine prieone Definer - 150 ml, - pakelia plaukus nuo saknu - dregnus ispurski, paluaki minutele kokia ir tvarkyk kaip nori. Pati asmeniskai naudoju, viska zinau, beveik viska isbandziau. smile.gif)) Zinau paslapti... smile.gif
Atsakyti
dziugu, kad atgaivinom tema mirksiukas.gif
merginos, pasakykit man, kaip issirinkti tinkama sampuna ir suprasti, kad jis yra kaip tik man? saknys riebios, galai pasauseje. plaukai greit priglunda, o galai gan stori atrodo.kaip juos priziureti ir ka naudoti?noriu kad plaukai butu puresni ties saknimis, pakelti ir tuo paciu blizgetu, lengvai sukuotusi (nes i galus veliasi plaukai) ir butu svelnus. tema gal ir ne visai ta, bet manau pasakysite kanors smile.gif
Atsakyti
koki sampuna patartumet sausiems dazytiems plakams? ir kokios kainos sampunu?
kiekviena karta dedu kaukes kad nors kazkiek svelnesni plaukai butu... noretus kartais ir be kaukes issiplaut g.gif bet jei jau taip surizikuoju tai vaikstau visa susivelus...
baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 11 27, 19:14)
kiekviena karta dedu kaukes kad nors kazkiek svelnesni plaukai butu... noretus kartais ir be kaukes issiplaut  g.gif  bet jei jau taip surizikuoju tai vaikstau visa susivelus...
baisu doh.gif

Baco linijos rugstaus PH sampuna ir krema-kauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 11 27, 19:15)
dziugu, kad atgaivinom tema mirksiukas.gif
merginos, pasakykit man, kaip issirinkti tinkama sampuna ir suprasti, kad jis yra kaip tik man? saknys riebios, galai pasauseje. plaukai greit priglunda, o galai gan stori atrodo.kaip juos priziureti ir ka naudoti?noriu kad plaukai butu puresni ties saknimis, pakelti ir tuo paciu blizgetu, lengvai sukuotusi (nes i galus veliasi plaukai) ir butu svelnus. tema gal ir ne visai ta, bet manau pasakysite kanors smile.gif

Jeigu šaknys riebios mano patarimas reikia naudoti tik šampūną riebiai galvos odai K-05. Specialiai galiukams pasirinkti priemonė. Kaarale yra ne viena, pasirinkimas tikrai geras.
Kauke maitinimui, drekinimui Rayal arba ampulės X-Form su kviečių proteinais arba bet kuria kitokia maitinanti priemone po šampūno. Ir tepti tik nuo vidurio plaukų, jokiu būdų neliest šaknų net iš arti. Purumui – priklauso nuo jūsų. Gal Pinko serijos putas pabandykit. Kvapas man labai patinka. thumbup.gif O pasirinkimas laaaabai didelis. Reikia bandyti.

Papildyta:
QUOTE(harmoneta @ 2009 11 27, 20:14)
kiekviena karta dedu kaukes kad nors kazkiek svelnesni plaukai butu... noretus kartais ir be kaukes issiplaut  g.gif  bet jei jau taip surizikuoju tai vaikstau visa susivelus...
baisu doh.gif

Viena karta balzamą Baco dažytiems plaukams, antra karta kauke dažytiems plaukams (Royal jelly, Life specialiai dažytiems, man labai patinka, ir pati naudoju X-Form ampulės). Ir jeigu plaukai prarado gyvybingumą, manau patiks Pinkas buteliukas su blizgesiu. Jis be blizgėlių, bet afigenai maitina plaukus ir afigenas natūralus blizgesis plaukų bus. Kaina apie 50 Lt, kandoka. Bet manau patiks labai, ypač jeigu plaukai sausi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apie ją jau rašiau. Dabar norėčiau pasakyti apie lašiukus – KOMPLEKSĄ, skirtą paruošiamajam plaukų gydymui Drops pre traiment. Nusipirkau nedidelį buteliuką su pipete kartu, naudojau, kaip nurodyta instrukcijoje 1-2 kartus per savaitę prieš galvos plovimą.
Truputį patobulinau savo sistemą thumbup.gif :

Galvos odą įtrinu lašiukais, pavaikštau po namus 10-15 minučių, paskiau išplaunu galvą šampūnu K-05 riebiai odai, kitas etapas, atstatanti kauke - losjonas - XForm ištepu plaukus neliečiant šaknų, palaikau 2-5 minutes ir nuplaunu. Nusausinu plaukus rankšluosčiu, o šaknis įtrinu keletu lašų iš ampulės, skirtos riebių plaukų priežiūrai. Plaukus apvynioju rankšluosčiu ir pabūnu 30 minučių. Paskiau supurškiu juos INTEGRA ir paprasčiausiai iššukuoju, galiukus sutepu serumu. Po keleto tokių procedūrų plaukai pastebimai sustiprėjo, blizgaaaa!!!!. wub.gif Jie nebekaba kaip varvekliai, neatrodo tarsi neplauti ir susiriebalavę. Jie blizga. rolleyes.gif
good.gif O man sunkiau buvo atrasti nei jums, nes plaukai nei riebus nei sausi nei normalus. O visiem atrodo kad is prigimties aš graži. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondine uz vairo: 27 lapkričio 2009 - 21:52
na įdomu būtų išbandyti šampūną, ir kokį purškaliuką nenuplaunamą, bet juk dėl to į vilnių nesitrenksi, kažkaip keista, kad Kaune neįmanoma jų rasti. g.gif o gal kuri radot?
Atsakyti