Sveiki.
Jau neprisimenu kiek ilgu metu naudojau visada kosmetika plaukams Orising. Dabar vis rečiau galima rasti vaistinėse ar grožio salonuose šitą kosmetiką. Bet atradau puiki alternatyvą, gal būt net geresne už ORising (nors iki tol maniau kad geriau nieko nėra). Kad pasakyti ant kiek geresne, reikia išplauti galvą 100 kartų. Todėl kol kas nesakysiu ant kiek esu sužavėta KAARAL.
Atvežę man dovanų KAARAL kosmetiką. Naudoju apie 2 mėn. Labai gera kosmetika, bet vėl problema nzn kur pirkti Lietuvoje. Gal kas bandę ir gali palikti savo atsiliepimą ir parašyti vietą kur galima įsigyti? Internete radau daug video failus ir internetini psl. Į Lietuva jie nesiunčia.
KAARAL video verta pažiūreti.
Nejaugi niekas nežino kur pirkti KAARAL ar O'Rising?
QUOTE(Maserati @ 2009 08 02, 14:44)
Tai per tarpininkes galit bandyti siustis.
Žinau kad turi būti tarpininkai, bet nžn nei telefono, nei adreso.
KAARAL išmeta į rus psl. Rašiau jiems, tai atsisako siusti, nors užsakyčiau ant kokiu 500 Lt.
Lietuvoje nerandu. Gal nėra tarpininkų. Nors tai būtų keista, nes KAARAL populiarus. Per Fashion TV rodo, reportažas buvo per rus TV, youtube yra nemažai video.
Jeigu žinote, tai į AŽ parašykite kontaktus. Ačiū
GS "Ursana" Goštauto g.
Kokios "Kaaral" kainos?
QUOTE(Victorious @ 2009 09 15, 10:37)
Kokios "Kaaral" kainos?
Nuo 30 lt. ,bent taip sake Ursanoj dirbantis kirpejas:) keista,kad siandien paskambinau,sako,rytoj uzeikit,galesit isigyti,sakau,o siandien,tai jis- siandien ne. Nustebau del to,kad ar cia reikalinga kokia spec konsultacija ir ar tik jis parduoda sias priemones
QUOTE(Maserati @ 2009 09 15, 14:05)
Nuo 30 lt. ,bent taip sake Ursanoj dirbantis kirpejas:) keista,kad siandien paskambinau,sako,rytoj uzeikit,galesit isigyti,sakau,o siandien,tai jis- siandien ne. Nustebau del to,kad ar cia reikalinga kokia spec konsultacija ir ar tik jis parduoda sias priemones
Kai apsilankysi, parašyk savo įspūdžius, kokios tiksliai kainos ir kiekiai šampūnų, balzamų, kaukių, aliejukų Įdomu, kodėl šiandien ne, o rytoj jau galima - gal naujo asortimento bus?
QUOTE(Victorious @ 2009 09 15, 13:14)
Kai apsilankysi, parašyk savo įspūdžius, kokios tiksliai kainos ir kiekiai šampūnų, balzamų, kaukių, aliejukų Įdomu, kodėl šiandien ne, o rytoj jau galima - gal naujo asortimento bus?
tai va nezinau.. gal del to,kad jis pardavineja butent sias priemones ir tarkim nenori,kad kitas parduotu ir sau pinigus pasiimtu,na,nezinau net.
QUOTE(Maserati @ 2009 09 15, 14:22)
tai va nezinau.. gal del to,kad jis pardavineja butent sias priemones ir tarkim nenori,kad kitas parduotu ir sau pinigus pasiimtu,na,nezinau net.
Jeigu buvot Goštauto g. Ursana tai galiu pasakyti kad irgi man neužteko tokios priemones dažytiem plaukams. Norėjau lašaliukus stiprus nuo slinkimo (ne ampulės). Iš ryžius EXTRACT ir gal būt pirkčiau (žalios) LIVE kaukės žėrinti spalvą. Jis pasakė kad naudoja darbui ir kiekviena diena dar išperka. Man tai pvz. nepatinka tokie žodžiai. Nes aš važiuoju pirkti ir man mano laikas brangus. Bet gal rimtai KAARAL išperka nes kaina gera ir rezultatas man geras. Norėčiau pirkt tai ką parašiau. Kas važiuos pirk, bučiau dėkinga kad paklaustu ar yra tai apie ką jau parašiau... Labai laukiu.
Sveikos, na ir as pasidalinsiu savo nuomone. KaARAL Triction yra labai gerai bet kokiems plaukams. pasiteptu,ypac i plauku galus itrinu po kiekvieno plovimo.K-05 labai gerai yra slenkantiems plaukams. Losjonas superinis. Kaukes taip pat yra neblogos. Pamaitina ir susvelnina plauka Biciu kauke ir kondicionierius dazitiems plaukams BACO. Po Baco plaukai veidrodiniai. O del kainos nustebau, sumokėjau uz visa deze ampuliu 12 vnt,didelis triction,biciu 500ml kauke,kondicionieriu {180 litu} Nevisada brangi priemone yra gera priemone.Norejau pirkti zodzias isreklamuota seros krema plaukams nuo dermatito,psoriazo,pazeistai odai, mano draugas turi problemu, sau tiek pripirkau kad neuzteko.