Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 08 05, 13:51)
neatsisukus, biškį pasikreipusi, viena ranka laikaisi, kitoje fotikas, nuleidi žemyn ir gaudai...
pernai jau važiuodama net korteles pasikeisdavau lotuliukas.gif vos nepamečiau vienos...ten gi vėjas ištisai... doh.gif

Geras, ekstrimaliai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 08 05, 12:52)
Geras, ekstrimaliai  biggrin.gif  thumbup.gif

prieš tokias dideles keliones visad jaudinuosi, pralekia ir tokios mintys - ar sugrįšim, čia juk važiuoji be kėbulo, jei avarija tai nežinia kas liktų...šiemet teko matyti du eksidentus su motociklais...Italijos keliai kavarni, meistriukai atsipūtę, dirbti nenori, užtai pica su artišokais sėdint ant bordiūro per siestą yra jėga biggrin.gif
gaila, kad ir šiemet viską pralėkėm, pralėkėm...neužsibuvom vienoje vietoje daugiau kaip dvi naktis...į pietus vidurvasarį daugiau nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 05, 14:00)
prieš tokias dideles keliones visad jaudinuosi, pralekia ir tokios mintys - ar sugrįšim, čia juk važiuoji be kėbulo, jei avarija tai nežinia kas liktų...šiemet teko matyti du eksidentus su motociklais...Italijos keliai kavarni, meistriukai atsipūtę, dirbti nenori, užtai pica su artišokais sėdint ant bordiūro per siestą yra jėga biggrin.gif
gaila, kad ir šiemet viską pralėkėm, pralėkėm...neužsibuvom vienoje vietoje daugiau kaip dvi naktis...į pietus vidurvasarį daugiau nenoriu biggrin.gif

Aina sau, kaip fainai, baltai pavydžiu tokių kelionių wub.gif Butinai paskui įdėk nuorodą nuotraukų , labai smalsu pažiūrėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 04, 16:10)
as tik ne efoto esam susitike biggrin.gif smagu, kad ir cia uzsukai smile.gif

taip taip ten buvom susitikusios cool.gif matai čia dariau pertraukėlę ir mokinausi fotografijos meno tongue.gif , tai sugalvojau dabar čia sugrįžt ir toliau mokytis kartu su jumis biggrin.gif

Nikkė patiko pirmoji, bet šiek tiek šviesesnės norėtųsi smile.gif

Sansara o kooooks žvilgsnis bigsmile.gif nu tiesiog kaip suaugusio tongue.gif , puikus portretukas

Kaktuke o man patinka abi tavo foto 4u.gif , jb labai fainas, ir abi foto su mintim, liuks thumbup.gif

lamella pirmoje foto patinka tas švelnumas ir tyla, tik man rodos, jog šiek tiek horizontas pakrypęs rolleyes.gif o antroje lyg kažko ir trūksta, bet nelabai suprantu ko ax.gif

Peperoni pirma tokia nostalgiška, ilgesinga blush2.gif puikios spalvos, antroji nelabai, man joje per daug veiksmo blush2.gif labai jau įdėmiai reikia įsižiūrinėti, ką joje norėjai parodyti, o trečia ir ketvirta nerealios smile.gif thumbup.gif

Sea_ liuks avataras thumbup.gif labai švelnios ir malonios akiai ne tik spalvos, bet ir pati foto, puiki nuotaika

Sadi gal norėtųsi vaikiuką šiek tiek į viduriuką patraukti, o siaip labai faina foto, pamačius ją iš karto įsivaizduoji, koks susimąsręs vaikis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 05 rugpjūčio 2009 - 13:37
QUOTE(peppi @ 2009 08 05, 14:00)

Nu smagiai skamba smile.gif Atrodo tai ekstremaliai smile.gif Lauksiu nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Merginos, man kilo viena mintis ax.gif blush2.gif 4u.gif , kadangi pirmam šios temos puslapyje esame susirašiusios savo kūdros adresiukus, tai gal galim šalia jų ir efoto????????? g.gif mastau.gif
Tai aš ir pradėsiu blush2.gif :
viktorija09 - http://www.efoto.lt/user/26204/

o tuo pačiu įdedu dar vieną savo nuotraukytę biggrin.gif ir laukiu pastabų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 05 rugpjūčio 2009 - 13:57
Peppi, važiavau su savo viena jaunųjų pora į Kairėnus. Nu ką, gražus parkas. Parkas ir tiek. Tada rododendrai (taip gal vadinas) labai žydėjo, gražią didelę pievelę panaudojom. Bet šiaip man nieko įspūdingo arba kitaip sakant tos foto parkelyje tarp gėlyčių gal buvo kiek ne tai, ko man tada norėjosi smile.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 05, 00:17)
ai nesimiega,tai dabar įkeliu biggrin.gif

labai gražiai smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 08 05, 10:56)
Alio, alio, žemė kviečia

juokinga smile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 08 05, 12:15)
oi norėjau ir aš įdėti, komentarams

oho, keliauninkai bigsmile.gif fainai smile.gif
Atsakyti
Degute, man Tavo trauka labai patiko wub.gif tikrai traukia....
Atsakyti
Ar labai blogai, kad ausis "nukapojau"? g.gif

Senelis
user posted image

Beje, kas nors iš kauniečių gal žada eiti pirmadienį į Burbuliatorių? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 05 rugpjūčio 2009 - 17:51
lamella,man patinka, tik jei jau ausis kapojai,galejai truputi daugiau kapot biggrin.gif p.s labai gražūs vyrai pas tave giminėje biggrin.gif

ačiū Viktorija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 05 rugpjūčio 2009 - 18:04
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 05, 19:01)
lamella,man patinka, tik jei jau ausis kapojai,galejai truputi daugiau kapot biggrin.gif p.s labai gražūs vyrai pas tave giminėje  biggrin.gif

Bet kai daugiau nukapoju į ateivį panašu gaunas blush2.gif
Na taip, tokie neblogi vyrai biggrin.gif Šeip tai paprasti biggrin.gif
Ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti