Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sadi, Kaktuke, Lamella, Degute- aciu!

Sansara, nugi ispudinga! "Mama, paskutini karta perspeju - padek ta aparata ir paimk mane panesioti!" hihihi.gif

Kaktuke, aha, cia su 50tuku. Patiko tavo foto, ypac pirmoji, susikaupus tokia mergina.

Lamella, pirmoji zinok manes nelabai uzkabino. blush2.gif Nors siaip pati labai noreciau kada tokia stilistika pafotkint. blush2.gif O antrosios pakomentuoti, deja, negaliu, nes savo puikiajam leptope nieko nematau ir nesuprantu! doh.gif Mano ekranas siaip toks pagerintas - tamsios foto atrodo vien juodos, o sviesios - vien isdege.
Atsakyti
Pepperoni, žinok mačiau foto,bet gipsas neužsifiksavo doh.gif linkiu greičiau jo atsikratyt 4u.gif p.s ačiū 4u.gif tavo draugę man rodos su šeima mačiau krantinėje biggrin.gif bent jau iš nuotraukų pasirodė,kad pažystamas veidas biggrin.gif

Sadi, vis pamirštu į tavo klausimą atsakyt blush2.gif ten fish eye objektyvas,tik ant mano cropintos matricos atrodo,kaip paprastas plačiakampis 4u.gif

Puke, ir tavo draugę mačiau Birštone ir šnekėjau biggrin.gif Monika su Juliuku
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 22:28)
Pepperoni, žinok mačiau foto,bet gipsas neužsifiksavo doh.gif  linkiu greičiau jo atsikratyt 4u.gif  p.s ačiū 4u.gif  tavo draugę man rodos su šeima mačiau krantinėje biggrin.gif bent jau iš nuotraukų pasirodė,kad pažystamas veidas biggrin.gif
[/color]

Tai ne Tu viena biggrin.gif daug kas sake, kad ten rankove tokia lotuliukas.gif snd nuemem patys, bandom pratintis smile.gif

O drauge tikrai matei (bet tai ot fotografine atmintis blink.gif biggrin.gif ), nes as pati ne taip seniai telefonu su ja kalbejau smile.gif))) susizavejusi Birshtown'u (hihihi.gif)

zdz jei greitu metu neatvarysi Kaunan, tongue.gif teks ir man i Birstona vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 rugpjūčio 2009 - 21:37
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 21:28)
Puke, ir tavo draugę mačiau Birštone ir šnekėjau biggrin.gif Monika su Juliuku

blink.gif is kur tu ja zinai biggrin.gif nieko sau, mazas tas pasaulis doh.gif o avatara is arciau noretus pamatyt wub.gif

Nikke, grazus kaimiakai tavo thumbup.gif su grybais patiko labai smile.gif

Kaktukes skalbimo diena thumbup.gif

Sansaros lelius grazutis, bet kazkaip daugiau noretusi matyt blush2.gif ne tik veiduka, turiu galvoj ir ne tik apie sia foto kalbu biggrin.gif

Peperoni, ir jus Juros sventej buvot bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 04, 22:56)
Peperoni, ir jus Juros sventej buvot bigsmile.gif

lotuliukas.gif ne, nu ta Lietuva biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nebuvom - tik stebejom is tolo... pasitaike grizt po atostogu per Klaipeda si savaitgali mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaktuke - skalbimo diena labai faina thumbup.gif patinka kampas smile.gif

lamella - tavo su akmenim tai mano svajonių foto....... Nuostabiai melancholiška thumbup.gif aš tysiau į Juosktantę stovą vien dėl to kad gaut tą "šilkinį vandenį" ir pfffff verysad.gif

Peperoni spalvota labai thumbup.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 22:28)
Sadi, vis pamirštu į tavo klausimą atsakyt blush2.gif  ten fish eye objektyvas,tik ant mano cropintos matricos atrodo,kaip paprastas plačiakampis 4u.gif

aha, aišku, ačiū kad atsakei smile.gif
Atsakyti
Birštonas visus traukia wub.gif

Pepperoni,taviškė daug fotografavo,kai ją mačiau biggrin.gif

Puke, Monikos vyras, mano geriausios draugės vyro pusbrolis mirksiukas.gif kartu vestuvėse dalyvavom su Monika kažkada biggrin.gif
ryt parodysiu avatarą didesnį,dabar neturiu įkėlus jo i flickerį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 23:35)
Birštonas visus traukia wub.gif

Pepperoni,taviškė daug fotografavo,kai ją mačiau biggrin.gif

jetus kaip gerai, kai visur turi savu biggrin.gif praktiskai reportazas online hihihi.gif niekur nepasisleps net drauges biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 rugpjūčio 2009 - 22:38
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 04, 15:05)

šitos dvi žavingos biggrin.gif

Sansara, man labai gražu...tokios skaidrios akys...

Kaktukes ir peperoni labai smagūs kadrai iš kasdienybės nekasdieniškai

QUOTE(lamella @ 2009 08 04, 16:54)

gražu...gera žiūrėt rolleyes.gif

vakar ant smūgio dar vieną sesiją turėjau...o šiandien sutariau dėl kitų vestuvių doh.gif
pavargstu žiauriai...kaifas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 04 rugpjūčio 2009 - 22:41
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 04, 22:36)

zdz jei greitu metu neatvarysi Kaunan,  tongue.gif  teks ir man i Birstona vaziuot  biggrin.gif

taip taip visi Birštonan thumbup.gif jei rimtai, dabar nelabai man išeis kur ištrūkt, nes ateinančią savaitę,neturėsiu kur vaikų palikt. Smagu būtų,jei jums išeitų čia atvažiuot wub.gif
Atsakyti
Lamellos foto ziurejau lauke - tai puses nemaciau doh.gif o dabar uzstebejau koki tais priestvanini gyvi pirmam plane... blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 04, 23:40)

pavargstu žiauriai...kaifas biggrin.gif

labai patiko tavo pasakymas thumbup.gif
Atsakyti