Sadi, Kaktuke, Lamella, Degute- aciu!
Sansara, nugi ispudinga! "Mama, paskutini karta perspeju - padek ta aparata ir paimk mane panesioti!"
Kaktuke, aha, cia su 50tuku. Patiko tavo foto, ypac pirmoji, susikaupus tokia mergina.
Lamella, pirmoji zinok manes nelabai uzkabino. Nors siaip pati labai noreciau kada tokia stilistika pafotkint. O antrosios pakomentuoti, deja, negaliu, nes savo puikiajam leptope nieko nematau ir nesuprantu! Mano ekranas siaip toks pagerintas - tamsios foto atrodo vien juodos, o sviesios - vien isdege.
Pepperoni, žinok mačiau foto,bet gipsas neužsifiksavo linkiu greičiau jo atsikratyt p.s ačiū tavo draugę man rodos su šeima mačiau krantinėje bent jau iš nuotraukų pasirodė,kad pažystamas veidas
Sadi, vis pamirštu į tavo klausimą atsakyt ten fish eye objektyvas,tik ant mano cropintos matricos atrodo,kaip paprastas plačiakampis
Puke, ir tavo draugę mačiau Birštone ir šnekėjau Monika su Juliuku
Sadi, vis pamirštu į tavo klausimą atsakyt ten fish eye objektyvas,tik ant mano cropintos matricos atrodo,kaip paprastas plačiakampis
Puke, ir tavo draugę mačiau Birštone ir šnekėjau Monika su Juliuku
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 22:28)
Pepperoni, žinok mačiau foto,bet gipsas neužsifiksavo linkiu greičiau jo atsikratyt p.s ačiū tavo draugę man rodos su šeima mačiau krantinėje bent jau iš nuotraukų pasirodė,kad pažystamas veidas
[/color]
[/color]
Tai ne Tu viena daug kas sake, kad ten rankove tokia snd nuemem patys, bandom pratintis
O drauge tikrai matei (bet tai ot fotografine atmintis ), nes as pati ne taip seniai telefonu su ja kalbejau ))) susizavejusi Birshtown'u ()
zdz jei greitu metu neatvarysi Kaunan, teks ir man i Birstona vaziuot
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 21:28)
is kur tu ja zinai nieko sau, mazas tas pasaulis o avatara is arciau noretus pamatyt
Nikke, grazus kaimiakai tavo su grybais patiko labai
Kaktukes skalbimo diena
Sansaros lelius grazutis, bet kazkaip daugiau noretusi matyt ne tik veiduka, turiu galvoj ir ne tik apie sia foto kalbu
Peperoni, ir jus Juros sventej buvot
QUOTE(Pukė @ 2009 08 04, 22:56)
Peperoni, ir jus Juros sventej buvot
ne, nu ta Lietuva
nebuvom - tik stebejom is tolo... pasitaike grizt po atostogu per Klaipeda si savaitgali
Kaktuke - skalbimo diena labai faina patinka kampas
lamella - tavo su akmenim tai mano svajonių foto....... Nuostabiai melancholiška aš tysiau į Juosktantę stovą vien dėl to kad gaut tą "šilkinį vandenį" ir pfffff
Peperoni spalvota labai
aha, aišku, ačiū kad atsakei
lamella - tavo su akmenim tai mano svajonių foto....... Nuostabiai melancholiška aš tysiau į Juosktantę stovą vien dėl to kad gaut tą "šilkinį vandenį" ir pfffff
Peperoni spalvota labai
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 22:28)
aha, aišku, ačiū kad atsakei
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 04, 23:35)
jetus kaip gerai, kai visur turi savu praktiskai reportazas online niekur nepasisleps net drauges
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 04, 15:05)
šitos dvi žavingos
Sansara, man labai gražu...tokios skaidrios akys...
Kaktukes ir peperoni labai smagūs kadrai iš kasdienybės nekasdieniškai
QUOTE(lamella @ 2009 08 04, 16:54)
gražu...gera žiūrėt
vakar ant smūgio dar vieną sesiją turėjau...o šiandien sutariau dėl kitų vestuvių
pavargstu žiauriai...kaifas
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 04, 22:36)
taip taip visi Birštonan jei rimtai, dabar nelabai man išeis kur ištrūkt, nes ateinančią savaitę,neturėsiu kur vaikų palikt. Smagu būtų,jei jums išeitų čia atvažiuot
Lamellos foto ziurejau lauke - tai puses nemaciau o dabar uzstebejau koki tais priestvanini gyvi pirmam plane...
QUOTE(peppi @ 2009 08 04, 23:40)
labai patiko tavo pasakymas