Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2009 08 18, 19:34)
raige raige, kur tu buvai, kai as tik pradejau skaitmena fotkint biggrin.gif apie jokias emocijas nesimokinau, tik kad fokusas mirk gyvenk vietoj butu, jokiu perkalimu, kuo ryskiau doh.gif Paciai juokas ima doh.gif

Sutinku su viskuo 4u.gif

ai, nevaidink.. 4u.gif Tavo tų anglų vestuvinės man akyse kasdien stovi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 20:40)
ai, nevaidink..  4u.gif Tavo tų anglų vestuvinės man akyse kasdien stovi wub.gif

hihihi.gif
jei cia kalba apie tas pacias, kur as maciau wub.gif - tai visiskai pritariu drinks_cheers.gif

Hi smile.gif - na ka - sveikinu - zinant, kad tai kitinukas - tai tikrai maximumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 18, 20:34)
raige raige, kur tu buvai, kai as tik pradejau skaitmena fotkint biggrin.gif apie jokias emocijas nesimokinau, tik kad fokusas mirk gyvenk vietoj butu, jokiu perkalimu, kuo ryskiau doh.gif Paciai juokas ima doh.gif

Kaip tik ta tema. Šita foto. Man ji be galo patinka būtent emocija. Tas krikšto tėvų juokas, žvilgsniai. Bet kokybės nėra, fokusas kažkur nugrybavęs. Bandžiau gelbėt jb,grūdu ir pan. Man dabar ta nuotrauka labai panaši į mamos studentavimo nuotraukas. Bet čia jaučiu tik man...

user posted image

hi - geros nuotraukos thumbup.gif o ypač žinant kad su kitiniu bigsmile.gif man tokio ryškumo niekaip neina gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 18, 20:48)
Hi smile.gif - na ka - sveikinu - zinant, kad tai kitinukas - tai tikrai maximumas  thumbup.gif

o aš žinokit kažko nemanau...kad maximumas, na iš patirties kai muilinė po 2 metų kankinimų evoliucionavo ir ėmė geriau fotografuot laugh.gif O šitą dar mažokai pažįstu...
Atsakyti
smile.gif+2009 08 18, 20:52-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 18, 20:52)
o aš žinokit kažko nemanau...kad maximumas, na iš patirties kai muilinė po 2 metų kankinimų evoliucionavo ir ėmė geriau fotografuot laugh.gif O šitą dar mažokai pažįstu...

nu cia as is savo varpines kalbu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip suprantu, rodot čia savo gėrybes, tad jeigu galima, mestelsiu porą savo nevykusių kadrų. biggrin.gif Pati pradžia. biggrin.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2009 08 18, 21:11)
Sveikutės, kaip suprantu, rodot čia savo gėrybes, tad jeigu galima, mestelsiu porą savo nevykusių kadrų. biggrin.gif  Pati pradžia.  biggrin.gif

o jeigu kadrai tavo akim nevykę, kam rodai? cool.gif
Atsakyti
Turiu ir as pora tokiu nevykusiu kadru, bet jie man sukelia kazkokias emocijas wub.gif iso buvo uzkeltas jei teisingai pamenu iki 800 doh.gif 75-300 pakankamai tamsus objektvas unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 18 rugpjūčio 2009 - 20:20
QUOTE(*Hrista* @ 2009 08 18, 20:11)
Sveikutės, kaip suprantu, rodot čia savo gėrybes, tad jeigu galima, mestelsiu porą savo nevykusių kadrų. biggrin.gif  Pati pradžia.  biggrin.gif

Sveika, pačiai pradžiai skirta kita tema "pradžiamoksliams", čia gyvena pažengusieji. 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 08 18, 20:13)
o jeigu kadrai tavo akim nevykę, kam rodai?  cool.gif

exactly drinks_cheers.gif
Atsakyti
kitinukas nera jau toks blogis, kas sakyt "ai, su kitinuku tai tada suprantu kodel kokybes nera biggrin.gif". taip, piesinys neastrus, kiek tamsokas, bet tikrai nera jau taip blogai, kad negalima butu bandyt pafotkinti krikstynu pazistamiems biggrin.gif

hi, sveikinu, ne prasciau nei mano pirmosios kirkstynos wink.gif dabar ziuriu as tas foto ir verkti norisi biggrin.gif O taip didziavaus lotuliukas.gif

*Hrista*, nepamanyk, kad isvarom, bet is tavo posto matosi, kad labiau reik tas foto parodyt Fotografavimo pradziamoksliu temoje blush2.gif

Sadi, man tavo foto tik zvake patraukti norisi, visa kita labai patinka smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti