Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sadi, nu saunuole tu! O as ir nepastebejau, kada pradejai pagal uzsakymus fotografuoti... blush2.gif Labai smagu uz tave. 4u.gif

ms, nieko tokio, kad tu sociofobiskas laugh.gif, tu tik kalbos dovanos neprarask! O siais laikais i kalbos savoka ieina ir klaviaturos mygtuku spaudymas. biggrin.gif Aciu tau, Sansarai, Raigei ir kitiems, pasidalinusiems patirtimi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 07:28)
aš tai nematau čia kažkokio padidinto rausvumo. sveikas, įdegęs vaikas, normalios spalvos. man tai čia gražu ir natūralu viskas.smile.gif

drinks_cheers.gif geros tos spalvos, o dar jei su juosta daryta, tai visai l.gerai thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 09:10)

tik nesakyk, kad vel skaitmena unsure.gif labai grazu. Gal vos vos kliuna plaukai fokuse unsure.gif noretusi fokuso i smilga, bet cia tik ilgiau paziurejus pamaciau mirksiukas.gif biggrin.gif

smile.gif+2009 08 18, 12:47-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 18, 12:47)
ėjau su savo kitinuku ir tiek. 

drasi tu thumbup.gif lauksim foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 08 18, 15:36)
drinks_cheers.gif geros tos spalvos, o dar jei su juosta daryta, tai visai l.gerai  thumbup.gif  biggrin.gif
tik nesakyk, kad vel skaitmena  unsure.gif labai grazu. Gal vos vos kliuna plaukai fokuse unsure.gif noretusi fokuso i smilga, bet cia tik ilgiau paziurejus pamaciau  mirksiukas.gif  biggrin.gif
drasi tu  thumbup.gif lauksim foto  rolleyes.gif

nea, šįkart juosta lotuliukas.gif specialiai braižymus palikau, kad nekiltų klausimų.
fokusavau į smilgą, ale ir plaukai kažkaip pateko biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 18, 13:47-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 18, 13:47)
Sveikos, apturėjau ir aš pirmas krikštynas, bet fotas geriausiu atveju vakare tik imsiu tvarkyt, o parodyt tai išvis jei tėvai leis...

sveikinu su pradžia thumbup.gif gal leis nors kelis kadrus parodyt - baisiai smalsu smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 08 18, 16:24)
Sadi, nu saunuole tu! O as ir nepastebejau, kada pradejai pagal uzsakymus fotografuoti...  blush2.gif Labai smagu uz tave.  4u.gif

kad ne pradėjau smile.gif čia iš mūsų bendraamžių mama priprašė smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 17:08)
nea, šįkart juosta lotuliukas.gif specialiai braižymus palikau, kad nekiltų klausimų.
fokusavau į smilgą, ale ir plaukai kažkaip pateko biggrin.gif

gražu.... va dabar suprantu ką Inc pasakojo apie juostos minkštumą ir dūšią thumbup.gif

c-girl mano akim irgi geros spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 08 18, 16:36)
drasi tu  thumbup.gif lauksim foto  rolleyes.gif

po šito komentaro kažkodėl pasijutau durnai drąsi cool.gif

Pradedu po truputuką tvarkyt, gal vėliau kaip nors trumpam...
Atsakyti
smile.gif+2009 08 18, 18:39-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 18, 18:39)
po šito komentaro kažkodėl pasijutau durnai drąsi  cool.gif

Pradedu po truputuką tvarkyt, gal vėliau kaip nors trumpam...

prasom nustatyt laika, kad nepraziopsotumem biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 18, 17:39-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 18, 17:39)
po šito komentaro kažkodėl pasijutau durnai drąsi  cool.gif

blink.gif taigi zaviuosi, kad su kitiniu ejai fotkint, nes kai paskaitau, kaip cia kitos objektyvus kaitaliojas unsure.gif

laukiam fotkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 08 18, 18:57)

ai, norėčiau ir aš pakaitaliot, tiesiog yra kaip yra su ribotom galimybėm ir tiek...

Peperoni, nustatysiu, kai tik turėsiu bent kelis aptvarkytus kadrus biggrin.gif
Atsakyti
Na tarkim keli trumpam taip. Vėliau bus matyt. Matau pati kur saulės (nors ir besileidžiančios) "perkalta", kur be reikalo nukirsta ir dorai nesufokusuota,bet ką tyčia pasilikau (tik nesu tikra dėl galutinio pateikimo varianto), o taip tai.... blush2.gif
Atsakyti
Jei kalbant apie tokią fotografiją, aš manau taip: kokybės reikia siekti, be abejo. Reikia mokytis, kad net skubant, sunkiom apšvietimo sąlygom (kai per tamsu arba per šviesu ir t.t.) rezultatas būtų kuo kokybiškesnis. Ir vis tik fiksuojami būsimi prisiminimai. Niekas turbūt po n metų neanalizuos perkaltos suknelės. O vat užfiksuot momentą taip, kad po n metų suvirpėtum... Va čia manau svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 08 18, 18:27)
Jei kalbant apie tokią fotografiją, aš manau taip: kokybės reikia siekti, be abejo. Reikia mokytis, kad net skubant, sunkiom apšvietimo sąlygom (kai per tamsu arba per šviesu ir t.t.) rezultatas būtų kuo kokybiškesnis. Ir vis tik fiksuojami būsimi prisiminimai. Niekas turbūt po n metų neanalizuos perkaltos suknelės. O vat užfiksuot momentą taip, kad po n metų suvirpėtum... Va čia manau svarbiausia.

raige raige, kur tu buvai, kai as tik pradejau skaitmena fotkint biggrin.gif apie jokias emocijas nesimokinau, tik kad fokusas mirk gyvenk vietoj butu, jokiu perkalimu, kuo ryskiau doh.gif Paciai juokas ima doh.gif

Sutinku su viskuo 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia... biggrin.gif Bet čia aš tik taip galvoju. Kitaip sakant tokia siekiamybė. Realiai nesekas man daugumoj atvejų nuotaikos pagaut YPATINGAI.
Atsakyti