Sadi, nu saunuole tu! O as ir nepastebejau, kada pradejai pagal uzsakymus fotografuoti... Labai smagu uz tave.
ms, nieko tokio, kad tu sociofobiskas , tu tik kalbos dovanos neprarask! O siais laikais i kalbos savoka ieina ir klaviaturos mygtuku spaudymas. Aciu tau, Sansarai, Raigei ir kitiems, pasidalinusiems patirtimi!
QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 07:28)
aš tai nematau čia kažkokio padidinto rausvumo. sveikas, įdegęs vaikas, normalios spalvos. man tai čia gražu ir natūralu viskas.
geros tos spalvos, o dar jei su juosta daryta, tai visai l.gerai
QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 09:10)
tik nesakyk, kad vel skaitmena labai grazu. Gal vos vos kliuna plaukai fokuse noretusi fokuso i smilga, bet cia tik ilgiau paziurejus pamaciau
+2009 08 18, 12:47-->
QUOTE(hi @ 2009 08 18, 12:47)
ėjau su savo kitinuku ir tiek.
drasi tu lauksim foto
QUOTE(Valetta @ 2009 08 18, 15:36)
geros tos spalvos, o dar jei su juosta daryta, tai visai l.gerai
tik nesakyk, kad vel skaitmena labai grazu. Gal vos vos kliuna plaukai fokuse noretusi fokuso i smilga, bet cia tik ilgiau paziurejus pamaciau
drasi tu lauksim foto
drasi tu lauksim foto
nea, šįkart juosta specialiai braižymus palikau, kad nekiltų klausimų.
fokusavau į smilgą, ale ir plaukai kažkaip pateko
+2009 08 18, 13:47-->
sveikinu su pradžia gal leis nors kelis kadrus parodyt - baisiai smalsu
kad ne pradėjau čia iš mūsų bendraamžių mama priprašė
gražu.... va dabar suprantu ką Inc pasakojo apie juostos minkštumą ir dūšią
c-girl mano akim irgi geros spalvos
QUOTE(hi @ 2009 08 18, 13:47)
Sveikos, apturėjau ir aš pirmas krikštynas, bet fotas geriausiu atveju vakare tik imsiu tvarkyt, o parodyt tai išvis jei tėvai leis...
sveikinu su pradžia gal leis nors kelis kadrus parodyt - baisiai smalsu
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 18, 16:24)
Sadi, nu saunuole tu! O as ir nepastebejau, kada pradejai pagal uzsakymus fotografuoti... Labai smagu uz tave.
kad ne pradėjau čia iš mūsų bendraamžių mama priprašė
QUOTE(sayonara @ 2009 08 18, 17:08)
nea, šįkart juosta specialiai braižymus palikau, kad nekiltų klausimų.
gražu.... va dabar suprantu ką Inc pasakojo apie juostos minkštumą ir dūšią
c-girl mano akim irgi geros spalvos
QUOTE(Valetta @ 2009 08 18, 16:36)
drasi tu lauksim foto
po šito komentaro kažkodėl pasijutau durnai drąsi
Pradedu po truputuką tvarkyt, gal vėliau kaip nors trumpam...
+2009 08 18, 18:39-->
prasom nustatyt laika, kad nepraziopsotumem
QUOTE(hi @ 2009 08 18, 18:39)
po šito komentaro kažkodėl pasijutau durnai drąsi
prasom nustatyt laika, kad nepraziopsotumem
+2009 08 18, 17:39-->
taigi zaviuosi, kad su kitiniu ejai fotkint, nes kai paskaitau, kaip cia kitos objektyvus kaitaliojas
laukiam fotkiu
QUOTE(hi @ 2009 08 18, 17:39)
taigi zaviuosi, kad su kitiniu ejai fotkint, nes kai paskaitau, kaip cia kitos objektyvus kaitaliojas
laukiam fotkiu
QUOTE(Valetta @ 2009 08 18, 18:57)
ai, norėčiau ir aš pakaitaliot, tiesiog yra kaip yra su ribotom galimybėm ir tiek...
Peperoni, nustatysiu, kai tik turėsiu bent kelis aptvarkytus kadrus
Jei kalbant apie tokią fotografiją, aš manau taip: kokybės reikia siekti, be abejo. Reikia mokytis, kad net skubant, sunkiom apšvietimo sąlygom (kai per tamsu arba per šviesu ir t.t.) rezultatas būtų kuo kokybiškesnis. Ir vis tik fiksuojami būsimi prisiminimai. Niekas turbūt po n metų neanalizuos perkaltos suknelės. O vat užfiksuot momentą taip, kad po n metų suvirpėtum... Va čia manau svarbiausia.
QUOTE(raige @ 2009 08 18, 18:27)
Jei kalbant apie tokią fotografiją, aš manau taip: kokybės reikia siekti, be abejo. Reikia mokytis, kad net skubant, sunkiom apšvietimo sąlygom (kai per tamsu arba per šviesu ir t.t.) rezultatas būtų kuo kokybiškesnis. Ir vis tik fiksuojami būsimi prisiminimai. Niekas turbūt po n metų neanalizuos perkaltos suknelės. O vat užfiksuot momentą taip, kad po n metų suvirpėtum... Va čia manau svarbiausia.
raige raige, kur tu buvai, kai as tik pradejau skaitmena fotkint apie jokias emocijas nesimokinau, tik kad fokusas mirk gyvenk vietoj butu, jokiu perkalimu, kuo ryskiau Paciai juokas ima
Sutinku su viskuo
Wyshnia... Bet čia aš tik taip galvoju. Kitaip sakant tokia siekiamybė. Realiai nesekas man daugumoj atvejų nuotaikos pagaut YPATINGAI.